CLS
Primećen član
- Poruka
- 593
Jel postoji w212 E500 CDI ?!
Malopre sam video novu tu e kalsu belu bas je dobra i pise E500 CDI![]()
Nisi dobro video,ne postoji 500cdi motor, stara oznaka je bila 400cdi sada nova 420cdi mozda si video benzinca CGI
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel postoji w212 E500 CDI ?!
Malopre sam video novu tu e kalsu belu bas je dobra i pise E500 CDI![]()
Master, šta je ovo 4D?
Koristi se kad si izmedju brzina, tipa vozis u koloni i on stalno salta 3-4, pa da ga ogranicis na trecu. Takodje se koristi za voznju uzbrdo.
Meni je ovaj fenomenalan, stojim iza toga sto sam rekao, 100%.
Jesi vozio automatika?
Drug vozi S80 2.5 TDI automatik, ali ne geartronic i prethnodni vlasnik je uništio menjač šaltajuči non-stop 2-3-D i platio je popravku 1500 eura. Ne razumem ljude, ubace u 2., pa pun gas, pa u 3., pa u D....i unište menjač.
Ovaj hoće, u D kickdown do 4500 rpm svaku brzinu.Ako hoces da izvuces apsolutni maksimum iz auta, moras da saltas tako, jer cak i u kickdownu nece nagurati obrtaje do blokade ako je menjac u D.
Inace, zanimljiv je podatak da W109 300SEL 6.3 uvek, osim ako ga ne prisilis ubacivanjem u L ili zabodes kickdown u startu, krece drugom. Jednostavno, nema potrebe da ubacuje u prvu. Jednom prilikom je koriscen da preslepa Jaguar Mk II, koji uopste nije lagan, i uprkos tome je krenuo drugom, a na 50 je vec ubacio u cetvrtu![]()
S= sport, ne standard?