gost 222415
Elita
- Poruka
- 15.706
Definisali su ga kao nešto izmedju SUV, van-a. Odličan biznis auto. Potrpaš par debelih ševofa i na put. Nema konkurenciju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.Za normalne pare, C 200 amg je zmaj......oko 30 000......
Definisali su ga kao nešto izmedju SUV, van-a. Odličan biznis auto. Potrpaš par debelih ševofa i na put. Nema konkurenciju.
a si zvanican.C sta??
@Damnjan: Skup je zato sto je, kao sto je Master rekao, u pitanju S klasa sa vise prostora.
C sta??
@Damnjan: Skup je zato sto je, kao sto je Master rekao, u pitanju S klasa sa vise prostora.
Za normalne pare, C 200 amg je zmaj......oko 30 000......
Okej, crtamo...
1. Ne postoji C 200 AMG.
2. Ovaj na klipu 100% nije C 200 CDI, jer ima 2 auspuha.
Izvini pametni stvore,nisam te prepozn'o.......ne mozes da ukapiras....http://www.mercedes-benz.rs/content...rsng/home_mpc/passengercars.flash.html......C AMG 30 990 EVRA......
Okej, crtamo...
1. Ne postoji C 200 AMG.
2. Ovaj na klipu 100% nije C 200 CDI, jer ima 2 auspuha.
"C 63 AMG T Estate 74.281 eura"To ti je C200 sa AMG opremom,inace C63 AMG kosta oko 100000 eura.
***** ga, ja videh C 200 CDI sa tim AMG body kitom (sto je jedina veza sa AMG Mercedesom) i imao je jedan izduv. Poenta je da AMG body kit (ili AMG Styling, kako pise na onom linku) nije isto sto i AMG.
... ima bukvalno sve od dodatne opreme.This vehicle is equipped with all available equipment as standard. No additional packages or options available.
Taj C 200 CDI sa AMG opremom izgleda extra spolja .... ali unutra .... Razočarao sam se kad sam seo u njega ... barem ovaj model koji ide za naše tržište ... unutra suv kao neki reno.... plastikaner. Bio na sajmu ovde, malo je falilo da ga uzme mladji brat... ali ipak nije
I sad recimo ja uporedim moju c klasu sa tim, kome evo vec ide 6-ta godina .... i to classic oprema.... nebo i zemlja![]()
Trebas da sednes u R klasu pa ces videti zasto,ovo nije auto koji je u istom rangu kao VW Sharan ili Ford Galaxy,R klasa je u zasebnoj klasi za sebe,jer to je vise kao neka S klasa koji izgleda kao SUV.
r klasa je nesto kao s karavan ustvari......