gost 222415
Elita
- Poruka
- 15.706
A posle neki kažu da nije biznis auto.Pa tako nekako ali tesko je definisati jer je R klasa jedina u toj klasi,ne postoji vise nijedan drugi auto koji se moze uporediti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A posle neki kažu da nije biznis auto.Pa tako nekako ali tesko je definisati jer je R klasa jedina u toj klasi,ne postoji vise nijedan drugi auto koji se moze uporediti.
Ja lepseg Merdzu nisam video do sad, fantasticno izgleda. E500. Tesko da bi me neki noviji odvratio od ovoga. Konkretni primerak je presao oko 100.000km, ali stvarno i mazen je i pazen kao beba. Usudicu se samo da kazem da bi voleo da je manuelni menjac
![]()
![]()
![]()
![]()
Moj je daleko od E500/500EIsti ko Masterov, spolja. Samo što njegov ima ''clean'' farove.
Mislim da ne postoji jedan jedini E500 sa manuelnim menjacem,a i ovaj se treba voziti sa automatskim ne sa manuelnim,manuelni mu smanjuje cenu drasticno.
Inace ovaj auto sa slika nije oridjinalebio je postavljan na jednom forumu za mercedes,pomocu broja sasije je utvrdjeno da je auto prepakivan
Ali zato ovaj je original 100% a i cena je haoshttp://www.autoleitner.nl/automobielen/aanbod/1995-mercedes-e-500-limited-w124-sapphirezwart.html
![]()
Da, jer ovde za 50 000 eura ima ML 63 AMGNe smeta sto je pakovan, i dalje mi je extra![]()
Mislim da ne postoji jedan jedini E500 sa manuelnim menjacem,a i ovaj se treba voziti sa automatskim ne sa manuelnim,manuelni mu smanjuje cenu drasticno.
Inace ovaj auto sa slika nije oridjinalebio je postavljan na jednom forumu za mercedes,pomocu broja sasije je utvrdjeno da je auto prepakivan
Ali zato ovaj je original 100% a i cena je haoshttp://www.autoleitner.nl/automobielen/aanbod/1995-mercedes-e-500-limited-w124-sapphirezwart.html
![]()
Ne znam bas. . . Koliko sam video na brzinometru stoji 67000 km a radjeni mu servisi na 75 i 90000km. . . Kanda mu neko malo vrtio kilometrazu unazad ili ga je neko obrnuo vec jednom![]()
Ja lepseg Merdzu nisam video do sad, fantasticno izgleda. E500. Tesko da bi me neki noviji odvratio od ovoga. Konkretni primerak je presao oko 100.000km, ali stvarno i mazen je i pazen kao beba. Usudicu se samo da kazem da bi voleo da je manuelni menjac![]()
Gde si video da je radjen servis na 75 i 90 hiljada?Ja to nigde ne mogu da nadjem.