zizitamia
Veoma poznat
- Poruka
- 11.592
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
R klasa je skupa jer je to veliki automobil koji ima gomilu opreme plus 4-matic sistem,takodje najmanji motor je od 3200 kubika sto naravno nije jeftino ali potrebno da bi pokretalu toliku masu.Auto je fantastican,nije nesto lep ali ogroman je,imao sam priliku da sednem u novu R-klasu i odusevljen sam,da je malo jeftiniji i da se proizvodi sa 250CDI jmotorem mozda bih ga razmatrao kao sledeci auto za taksiranje.Ljudi,Nemac je Nemac,mecka je mecka....
Sto se mene tice,najvise mi se svidja S i CLS klasa....Kazem najvise,ali su cene neverovatne.....Za normalne pare,C 200 amg je zmaj......oko 30 000.....Sto se tice dzipova,najvise mi se svidja GL klasa...***,zmaj.......ML isto.....vidjao sam po gradu G klasu,ali mi je sav kockast,a 100 000....
Odusevljen sam modelom S 500....Vidjam ga skoro svaki dan i nemam reci....masina......ne razumem zasto je ona R klasa mnoooooooogo mnoooogo skupa,a bas je nekako ruzan auto...verovatrno zbog velike kubikaze.....
Pa dobro,sve mecke su skupe,a u Americi se zna ko vozi mecku....nego mi cudno za ovaj,mislim,malo visi karavan sa 3000 kubika....ne vidim zasto je cena kao za ML koji je dzipcina.....