medenjaci

ponudila mušterijama ...

attachment.php

Svaki pokušaj se ocenjuje. Opet moram da ponovim, da ni moji počeci nisu bili za pohvalu.
Gsavić, jako su interesantni prvi, koji imaju cvetove trobojne, u nijansama, sa razmazivanjem rojal mase. Super. Samo tako dalje i bićeš mikonkurencija jednog dana.
Ja postavljam slike da Vam budu kao motivacija, ideje, a ne samo da se hvalim. Volele bih da se više bavite i ovom vrstom ukrašavanja.

Nato kako napravi ova 3D jaja, genijalna su.....a o hekleraju ne vredi ni raspravljati, ova jaja je prosto greota pojesti.....
Ma, Nata je nasa kraljica medenjaka...:D

aha, pa i sumnjala sam da ih spajas zato sto je na ivicama svakog jajeta sara......al eto nisam se setila da peces u kalupu, reko mozda vadis nekim kalupom al opet vidim svako je idealno i jednako, sto bi rekli ko jaje jaetu :zcepanje:

Hvala draga moja, ja samo hoću da vas motivišem, da to nije uopšte teško i komplikovano. Kada sam ja naučila moje operisane ruke, posle sindroma karpalnog tunela, onda može svaka od vas to da radi. Moje ruke rade, kad im se hoće a kad ne, onda ja mogu da radim šta hoću, one neće da slušaju i tu je kraj priče i počinje odmor dobrovoljno pod moraš.

Back