medenjaci

Jedan medenjak u obliku auta Fiat 500L za mog momka. :) Imala sam slobodnog vremena prošlog vikenda pa sam se malo igrala.

attachment.php

collage.jpg
moj doprinos temi "medenjaci",obozavam ih!

- - - - - - - - - -

Jedan medenjak u obliku auta Fiat 500L za mog momka. :) Imala sam slobodnog vremena prošlog vikenda pa sam se malo igrala.

attachment.php
extra je!

- - - - - - - - - -

Vanjanenade, super je kućica.

U prošlim porukama sam svašta pisala o ukrašavanju, pogledaj. Navikla sam da radim sa kesicom za zamrzivač, odsecnem joj malecno ćoše i radim.

hvala puno!

Divni su! Jesu li ukrašeni fondanom ili rojalom? Ili mešano?
Moj sin je pravio medenjake za drugare iz vrtića i sam ih ukrasio, zaboravih da ih slikam, moraću ujutru onako sa sve celofanom. Vrlo sam ponosna :)

Joj koliko su vam savršeni ti medenjaci reči nemam!!!! Svaka vam čast svima.
Imam pitanje - do sada sam ukrasavala samo sećerom (prah šećer i par kapi vode nemam pojma da li ima strucan naziv za to:rumenko:), elem kad poredjam u neku kutiju to mi se pokvari i razmaze jedino kad ih bas pustim da se suše na vazduhu...i sada bih sa ovom royal masom, nasla sam kako se pravi, smo me zanima, da li s obzirom da ide belance vratite u rernu da se osuši i malo termički obradi? Za klince je pa ne bih da jedu živo belance....? Ili kada je samo belance nema veze?

Možeš da kupiš kanticu royala u prahu sa od pasterizovanih belanaca. Takođe, nekada davno sam u Metrou videla pasterizovano belance u tetrapaku, pa možeš i to da koristiš ako još ima.
A i royal će ti se razmazati ako ga prvo ne osušiš na vazduhu, pa tek onda spakuješ.

Pošto sam u ponedeljak prestala da radim u školi i od dece sam dobila gomilu poklončića i pisama za uspomenu, onda sam rešila da i ja njima poklonim nešto za uspomenu. Zajednički smo napravili jelkicu od kartona i krep papira, a onda sam ja za vreme odmora napakovala medenjake ispod jelke. Posle časova svi učenici su došli kod mene u kabinet da se pozdravimo i tada sam im podelila medenjake. Za njih sam spremila medenjake u obliku sneška belića, a za kolege u obliku novogodišnje jelke.

attachment.php

attachment.php

Ova sličica je malo mutna jer je slikano telefonom ali čisto da vam dčaram izgled naše jelkice sa medenjacima. Doduše jelka je bila mala pa sam je malo zatrpala medenjacima. :D
attachment.php

A za Sv. Nikolu sam drugarici odnela medenjake na poklon. Imala sam malo drugačiju ideju ali mi se ova kutijica mnogo dopala pa mi je ona posle poslužila kao inspiracija za medenjake.

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Da li neko od Vas može da mi odgonetne, da li je ovo rađeno sa royalom ili je presvučeno fondanom??? A možda neko zna i čiji je rad??? Neću da pravim nego koleginica sprema svadbu za ćerku pa joj se svidelo.... Inače je slika iz jedne svadbe iz NS...

koliko ranije mogu da se naprave medenjaci?.U vrticu imaju prodajnu izlozbu za Uskrs i ja vec 4.godinu pravim medenjake i to svaki put u poslednji cas,htela bih ove godine na vreme da se pripremim.

Back