- Poruka
- 3.407
“Gospodari mudrosti” su duhovi učitelji (zapravo demoni) koji navodno predvode na putu ka jedinstvenom svetskom poretku, a ti “prosvetljeni” (iluminati) su zapravo
organizacija koju je 1. maja 1776. osnovao Adam Vajshaupt.
Reč “iluminati” izvedena je od reči Lucifer. Iluminati su posvećeni “novom svetskom poretku” ili “jedinstvenoj svetskoj vladi” – istom cilju koji danas imaju pripadnici pokreta Novo doba.
Iluminati imaju značajnu ulogu u masonstvu, pošto se u Vajtovoj knjizi na spisku “Masonska hronologija” nalazi i sledeći navod: “1. maja 1776. Adam Vajshaupt osnovao je Iluminate Bavarske.” Isti datum odštampan je na svakoj novčanici američkog dolara! Ako pogledate poleđinu novčanice od jednog dolara, uočićete da na levoj strani stoji godina “MDCCLXXVI”, dakle, 1776, kao i reči “NOVUS ORDO SECLORUM”, što znači “novi svetski poredak”. De Grifin objašnjava: “Vajshaupt je uzeo datum osnovanja Reda iluminata, 1. maj 1776. godine. Godina ‘MDCCLXXVI’ na dnu novčanice je uspomena na taj događaj, a ne na datum potpisivanja Deklaracije nezavisnosti, kao što neupućeni misle. Treba napomenuti da je ovaj ispis dobio masonsko značenje tek posle spajanja Masonskog reda sa Redom iluminata...”Na levoj strani novčanice nalazi se i piramida iznad koje stoji svevideće oko. Primetićete da je vrh piramide uklonjen i zamenjen svevidećim okom. U članku “Šta je” (What is) u časopisu pokreta Novo Doba, Šeron Bojd tvrdi:
“U drevnom masonstvu trugao se koristio uglavnom u značenju svevidećeg oka. U celokupnom sistemu masonstva ne postoji simbol od veće važnosti – to je masonski simbol ‘Velikog arhitekte univerzuma’. Oko Proviđenja [svevideće oko] u sjajnom trouglu čini vrh nedovršene piramide”.
U Bibliji stoji da je Isus glava od ugla, ali je odbačen od ljudi (Matej 21,42; 1. Petrova 2,6-7; Psalam 118,22; Marko 12, 10; Luka 20,17; Dela 4,11). Na slici se to jasno vidi – glava od ugla je uklonjena ili odbačena, i zamenjena svevidećim okom – Sotoninim simbolom! Zar je onda čudno što nas Biblija upozorava da “je koren svih zala srebroljublje” (1.Timotiju 6,10)?
Ih niht vrlo srodan cu Svilena Kandida, aba Svilena Kandida sehr
viele Svilena und Kandida aus einer Familie.
Feršten?
Svilena Kandida rechts in poljski klozet a može i u češki i slovački , mada najčešeće u jevropski.
Und , šta se dešava dalje.
Naime kod baba-sere dolazi visoki funkcioner službe zvane Ciju i počinje ozbiljan pregovor.
Cijaš:"Jel snajka , imaš li malo vremena da porazgovaramo o ovoj sveckoj krizi?"
Baba-sera:" Za Ciju vazda spremna!"( i brzo podiže ruku u znak pozdrava, ali isto tako brzo i spušta , malo zatečena svojim ponašanjem)
Cijaš:" Pazi ovako bako. Imamo jedan problem ,naime ti si nam savetovala da izazovemo ovu svecku krizu i da ćemo na taj način uspešno da se suprotstavimo državama u usponu a pre svega Rusiji i Kini, međutim sada se to malo otelo kontroli i kriza nas je ošinula možda više nego njih.Daklem kada već imaš tako genijalne zavrzlame , da li imaš i otpetljancije na te zapetljancije?"
Baba-sera:" Svakako sinak , kako ne bih imala, moje iskustvo je veliko , godine su to , države a i kontinenti u pitanju.
Evo odma da rezimiramo.
Kažeš da je kriza pogodila više nas nego njih , ali pazi nisi dobro promislio (pitam se uopšte da li kod vas u službi iko razmišlja svojom glavom ili ste samo vešti asimilatori našeg mišljenja- mislim nas Balkanaca) evo kako stvari stoje.
Na zapadu ima mnogo ljudi koji žive a ništa ne rade, ali ima ih i na istoku, na zapadu ima mnogo bolesnih i penzionera, starčadi i nemoćnih , zatim socijalnih slučajeva koji žive u veoma nehigijenskim uslovima a to ti ja bratac vrlo dobro znam jerbo mi je takav posao .ALI na istoku ih ima još više.
Dakle to je ciljna grupa, jesil razumeo?"
Cijaš:" Šta tu treba da razumem?"
Baba-sera:" Kako šta , treba izazvati još veći haos."
Cijaš:" Kako to mislim, obrazloži?"
Baba-sera:"Evo kako prvo za nas bi bilo najbolje da se rešimo tih štetočina, mi imamo iskustvo kakvo vi nemate , vi ste mlada nacija , a mi u Jevropi imamo duuugu istoriju, al da neidem daleko , evo kako je to rešavao jedan naš omiljeni vođa (a zvali su ga još i firer) , pokupio je sve bolesne , lude, stare, nemoćne, pedere, invalide i svima inekciju u bulju i doviđenja , što bi se danas reklo uspavao ih je."
Cijaš:"Dobro baba , znamo mi za to , nemoj da nas podcenjuješ"
Baba-sera:" Jes, znate , ali ne znate da se to isto može ponoviti, vi se bojite nekakve demokratije , a to je samo jedna bajka i priča za debile, uostalom ko je ta demokratija i gde živi, jednostavno to nešto ni ne postoji.Dakle imate laboratorije , imate naučnike , imate pare, napravite takav virus koji će počistiti sve neproizvodne stanovnike amerike i ubićete jednim udarcem dve muve, prvo nećete morati toliko para da izdvajate na te jadnike iz državnog budžeta a drugo oni koji ostanu su vam čista rasa kojoj više ti virusi ne mogu naškoditi, njih gde god pošaljete kao vojnike po svetu oni će širiti zarazu i ubijati lokalno stanovništvo bez opaljenog metka, zar treba da ti navodim kolika je ušteda, dok se ostali snađu mi ćemo već vladati svetom."
Cijaš:"
Baba-sera:" Vidim shvatio si. Što tolikim penzionerima da plaćate penzije, što tolikim crncima socijalu, što bolesnike da lečite, kada se sve to može rešiti mnogo lakše, i mnogo jeftinije. Drugim državama će u ovoj krizi takvi praviti velike probleme , izlaziće na ulicu , tražiće leba, praviti pobune, a kod nas ih jednostavno neće biti. A kada se te druge države rasture onda će im još dodatno doći i taj virus .Šta da ti kažem , vidiš da sam genije, jel tako?"
Cijaš:"
"I dogovoriše se da ga nazovu svinjskim virusom... I dogovoriše se da ga nazovu svinjskim virusom...

...recidivi straha...