- Poruka
- 3.912
Bizmark je bio saski Prus i nije isključeno da je imao slovenske krvi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hajde...da vidim i to...daj link@Koem
Pa čekaj, objasni mi jesi li ti debil ili samo neslan šaljivdžija ? Postavljaš pitanje, a onda stavljaš neke gluposti...
Srpsko ime se po zvaničnoj istoriji pominje najmanje jedan i po milenijum na prostoru današnje Bosne i Hercegovine od doseljavanja Slovena u vrijeme vizantijskog cara Iraklija.
Nek se Srbija prvo izbori za to da u CG Srbi dobiju status nacionalne manjine,pa da onda kao SRBI udju u vlast,pa da budu zastupljeni u svim strukturama vlasti u CG...
Pustite bre te Luzicke srbe koji su NEMCI.
Nisu Nijemci nego najmanja i najugroženija slovenska skupina i svakako im treba pomoći.
Hajde...da vidim i to...daj link![]()
Србство живети мора!
http://facebookreporter.org/2012/01/29/лужички-срби/
Nisu Nijemci nego najmanja i najugroženija slovenska skupina i svakako im treba pomoći.
Po vasoj logici...Indijanci i Indijci su isti narodахам..... исто колико и ти......
Бизмарк? Кајзерслаутерн?Bizmark je bio saski Prus i nije isključeno da je imao slovenske krvi.
Ma dečko blebećeš ko budala. Ja sam mislio da si se zezao, sad mi još mrtav ladan tražiš link... eto ti ga tu Slaven on ti je po profesiji istoričar.
Koji period te zanima ? Uputiću te na neposredni istorijski izvor, pa kopaj po biblioteci, muzejima ako te uistinu zanima porijeklo...
Bliza je kosulja od kaputa,nek pomogne drzava Srbija prvo SRBIMA u Crnoj Gori koji nemaju nikakva nacionalna prava.
Cini mi se da se ti zahebajes...jer pricas gluposti,a ne lijepis izvore![]()
Iz Crne Gore sam. Prvo u CG treba da se dogovori opozicija kako i što činiti u mijenjanju vlasti, a tek onda Srbija bi mogla da pomogne.
Ovako Srbija ima i moralno i političko pravo da pruža potporu Republici Srpskoj, jer je jedna od jemaca Dejtonskog sporazuma.
Koem je vecui srbin od svih Luzickih srba,ali mu neki predak prodao veru za veceru i sad je veci turcin od Ataturka.![]()
Bizmark je bio saski Prus i nije isključeno da je imao slovenske krvi.
Greska.
Srbija mora da se izbori za SRBE u Crnoj Gori,a ne da se mesa u njihova politicka razmimoilazenja.I ne treba da se mesa u unutrasnje stvari Crne Gore.
Historiju jesam ucio,vasu mitomaniju,nisam...Aha, a ti nijesi učio školu ? Ok... eto imaš Porfirogenita, pa imaš Skilicu, i Franačke anale za početak.
Kad to sve proučiš bolje no sve hadise onda se javi za dalji ljudski razgovor. Može ?
Historiju jesam ucio,vasu mitomaniju,nisam...
Nek se Srbija prvo izbori za to da u CG Srbi dobiju status nacionalne manjine,pa da onda kao SRBI udju u vlast,pa da budu zastupljeni u svim strukturama vlasti u CG...
Pustite bre te Luzicke srbe koji su NEMCI.
Porfirogenet spominje Srbe u Bosni???Pa naveo sam ti izvore. Sad očekujem neke konstruktivne kritike, a ne bapsko trućanje...![]()
Руси су по најновијој теорији доказали да је Русија насељена Полабским Србима (Лужичка Србија је само део) и да су били АРИСТОКРАТИЈА у Русији.
Porfirogenet spominje Srbe u Bosni???
Spominje Bosnu kao deo Srbije. Ali dal to nije vec receno blizu hiljadu puta.