Koem
Veoma poznat
- Poruka
- 14.600
ajd sad reci kako???po kome tj po čemu??
Na ovo pitanje necu da odgovorim...jer je glupo koliko i postavljac pitanja...
To treba da zna svako dijete u osnovnoj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajd sad reci kako???po kome tj po čemu??
Nemam namjeru da trollam i da rapsravljam stalno o istim stvarima...ali hajde kad ste navalili...
http://www.zemljabosna.com/papina_pisma_dubrovcanima.html
Cekaj...zar nisu Hrvati Avari???
Tako Deretic kaze.
I ja sam lud sto raspravljam sa vama o ovim stvarima...Nijesam te najbolje shvatio. Čak i ako želite reći da je pismo pape Dubrovčanima loše protumačeno ono fakat postoji i na latinskom nosi to značenje, čak i ako se jurizdikcija crkvena mogla razlikovati s vremena na vrijeme. No meni zaista nije jasno da li očekuješ naći nekog iole voljnog polemisati na temu "Da li su ikada postojali Srbi u Bosni ?". Čestitam unaprijed ako naletiš na takvog entuzijastu !![]()
Na ovo pitanje necu da odgovorim...jer je glupo koliko i postavljac pitanja...
To treba da zna svako dijete u osnovnoj![]()
I ja sam lud sto raspravljam sa vama o ovim stvarima...
Vecina mojih sunarodnjaka i ne zna da imaju takve teorije...
Nijesam te najbolje shvatio. Čak i ako želite reći da je pismo pape Dubrovčanima loše protumačeno ono fakat postoji i na latinskom nosi to značenje, čak i ako se jurizdikcija crkvena mogla razlikovati s vremena na vrijeme. No meni zaista nije jasno da li očekuješ naći nekog iole voljnog polemisati na temu "Da li su ikada postojali Srbi u Bosni ?". Čestitam unaprijed ako naletiš na takvog entuzijastu !![]()
Većina tvojih sunarodnika trščicama iz metle čačka zube što me i ne čudi tako nizak nivo obrazovanja.
Mislim da ti je lijepo objasnjeno,a ti se pravis glup...
Termin Kraljevstvo je bilo Crkveno karaktera i tako je papa nazivao sva crkvena podrucja...
I ja sam lud sto raspravljam sa vama o ovim stvarima...
Vecina mojih sunarodnjaka i ne zna da imaju takve teorije...
Гледам ону вашу карту из 1391.год. па се смејем колико је пристрастна. То данас свако упише и обоји шта му одговара.
Него ви онда имате право од Хрвата тражити Далмацију . Боље се усредсреди на то.
Kako glasi ta titula???Tvrtko je nosio srpsku krunu Nemanjića i bio istog porijekla s majčine strane.
Они су хтели да се припоје Чесима.
1927 године је мало хвалило да се направи озбиљнији студентски бунт... читао сам неко немачко подругљиво штиво.
Kako glasi ta titula???
Kako glasi ta titula???
Čobane,mogao bi da nesto i naucis...E dečko, smaraš stvarno.... eto ti to na poslednjim stranama o "Srbinu katoliku Ruđeru Boškoviću".... odgovor: "Kralj Srba, Bosne i Primorja"
kralj Srbljem, Bosni, Primorju, Humsci zemlji, Dalmaciji, Hrvatom, Donjim krajem, Zapadnim stranam, Usori, Soli i Podrinju i k tomu...
Мене не дотиче то што пишу и измишљају своју историју. Жао ми их је што се баве глупостима због којих опет могу страдати у будућности.A ne, ne... pa ne bi on to odabrao sigurno. Ne može on ići protiv njegovih tata i tvoraca njihovog volšebnog bosnajstva. To je sve ustaška kuhinja, Muslimani su samo moneta za potkusurivanje, a Koem i njemu slični nijesu toliko glupi da režu granu na kojoj sjede, ali su dovoljno glupi da na njoj istrajavaju i dalje tvrdeći da nemaju veze sa Srbima, što je njima i najbitnijie valjda...
Čobane,mogao bi da nesto i naucis...
Evo jedna od njegovih titula
Nije u tolj povelji...ali se zato ta titula vidjela u poveljama njegovih nasljednika...Čoban ti je babo mudžahedinski, a ti si upravo citirao hrvatskog falsifikatora gore pomenutog Klaića koji nigdje nije mogao navesti navod odakle potiče ta tako "dugačka titula".
U svakom slučaju mujo, to mu nije pisalo u povelji izdatoj u Mileševi to ti tvrdim odgovorno - "Srbljem, Bosni i Primorju" 1377.
Nije u tolj povelji...ali se zato ta titula vidjela u poveljama njegovih nasljednika...
To treba da znas...Crnogorac..
Historiju jesam ucio,vasu mitomaniju,nisam...
Genetski oni su najblizi Poljacima i Cesima. Mada postoji mit,da su svi Srbi ziveli u Beloj Srbiji ,na teritoriji izmedju Nemacke i Poljske ( gde danas zive Luzicki Srbi). Jedan deo Srba otisao je na Balkan,dok je drugi deo ostao tamo gde je bio...