ЛУЖИЧКИ СРБИ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemam namjeru da trollam i da rapsravljam stalno o istim stvarima...ali hajde kad ste navalili...
http://www.zemljabosna.com/papina_pisma_dubrovcanima.html

Nijesam te najbolje shvatio. Čak i ako želite reći da je pismo pape Dubrovčanima loše protumačeno ono fakat postoji i na latinskom nosi to značenje, čak i ako se jurizdikcija crkvena mogla razlikovati s vremena na vrijeme. No meni zaista nije jasno da li očekuješ naći nekog iole voljnog polemisati na temu "Da li su ikada postojali Srbi u Bosni ?". Čestitam unaprijed ako naletiš na takvog entuzijastu ! :mrgreen:

Nijesam te najbolje shvatio. Čak i ako želite reći da je pismo pape Dubrovčanima loše protumačeno ono fakat postoji i na latinskom nosi to značenje, čak i ako se jurizdikcija crkvena mogla razlikovati s vremena na vrijeme. No meni zaista nije jasno da li očekuješ naći nekog iole voljnog polemisati na temu "Da li su ikada postojali Srbi u Bosni ?". Čestitam unaprijed ako naletiš na takvog entuzijastu ! :mrgreen:
I ja sam lud sto raspravljam sa vama o ovim stvarima...
Vecina mojih sunarodnjaka i ne zna da imaju takve teorije...

Mislim da ti je lijepo objasnjeno,a ti se pravis glup...
Termin Kraljevstvo je bilo Crkvenog karaktera i tako je Papa nazivao sva crkvena podrucja...

Poslednja izmena:
I ja sam lud sto raspravljam sa vama o ovim stvarima...
Vecina mojih sunarodnjaka i ne zna da imaju takve teorije...

Гледам ону вашу карту из 1391.год. па се смејем колико је пристрастна. То данас свако упише и обоји шта му одговара.
Него ви онда имате право од Хрвата тражити Далмацију . Боље се усредсреди на то.

Genetski oni su najblizi Poljacima i Cesima. Mada postoji mit,da su svi Srbi ziveli u Beloj Srbiji ,na teritoriji izmedju Nemacke i Poljske ( gde danas zive Luzicki Srbi). Jedan deo Srba otisao je na Balkan,dok je drugi deo ostao tamo gde je bio...

Гледам ону вашу карту из 1391.год. па се смејем колико је пристрастна. То данас свако упише и обоји шта му одговара.
Него ви онда имате право од Хрвата тражити Далмацију . Боље се усредсреди на то.

A ne, ne... pa ne bi on to odabrao sigurno. Ne može on ići protiv njegovih tata i tvoraca njihovog volšebnog bosnajstva. To je sve ustaška kuhinja, Muslimani su samo moneta za potkusurivanje, a Koem i njemu slični nijesu toliko glupi da režu granu na kojoj sjede, ali su dovoljno glupi da na njoj istrajavaju i dalje tvrdeći da nemaju veze sa Srbima, što je njima i najbitnijie valjda...

A ne, ne... pa ne bi on to odabrao sigurno. Ne može on ići protiv njegovih tata i tvoraca njihovog volšebnog bosnajstva. To je sve ustaška kuhinja, Muslimani su samo moneta za potkusurivanje, a Koem i njemu slični nijesu toliko glupi da režu granu na kojoj sjede, ali su dovoljno glupi da na njoj istrajavaju i dalje tvrdeći da nemaju veze sa Srbima, što je njima i najbitnijie valjda...
Мене не дотиче то што пишу и измишљају своју историју. Жао ми их је што се баве глупостима због којих опет могу страдати у будућности.
А ето боље би им било да се окрену изласку на море..... па то им је једини прозор у свет, хвали им само неколико десетина километара а имају покриће у својој написаној историји !!

Čobane,mogao bi da nesto i naucis...
Evo jedna od njegovih titula

Čoban ti je nepismeni babo mudžahedinski, a ti si upravo citirao hrvatskog falsifikatora gore pomenutog Klaića koji nigdje nije mogao navesti navod odakle potiče ta tako "dugačka titula".
U svakom slučaju mujo, to mu nije pisalo u povelji izdatoj u Mileševi, to ti tvrdim odgovorno - "Srbljem, Bosni i Primorju" 1377.

Imate običaj da štancate taj falsifikat na sve strane i da ga umnožavate od Vikipedije u kojoj svaka budala piše do svih drugih blogova i bosnajskih stranica....

Čoban ti je babo mudžahedinski, a ti si upravo citirao hrvatskog falsifikatora gore pomenutog Klaića koji nigdje nije mogao navesti navod odakle potiče ta tako "dugačka titula".
U svakom slučaju mujo, to mu nije pisalo u povelji izdatoj u Mileševi to ti tvrdim odgovorno - "Srbljem, Bosni i Primorju" 1377.
Nije u tolj povelji...ali se zato ta titula vidjela u poveljama njegovih nasljednika...:think:
To treba da znas...Crnogorac..

translated.jpg

Genetski oni su najblizi Poljacima i Cesima. Mada postoji mit,da su svi Srbi ziveli u Beloj Srbiji ,na teritoriji izmedju Nemacke i Poljske ( gde danas zive Luzicki Srbi). Jedan deo Srba otisao je na Balkan,dok je drugi deo ostao tamo gde je bio...

Није то мит већ истина. Карту западних Словена сам приложио али се она односи на 9 век. Руски историчаре тврде да је околина Београда насељена Бодрћима (Ободрити) који су били комшије Лужичких Срба а очигледно је било кретање свих Полабско српских племена на Југ. На карти је и приказано и племе црних Хрвата. Такоже сеистиче да су Полабски Срби и Бодрићи населили део русије и формирали прву Руску државу.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back