ЛУЖИЧКИ СРБИ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Руси су по најновијој теорији доказали да је Русија насељена Полабским Србима (Лужичка Србија је само део) и да су били АРИСТОКРАТИЈА у Русији.

Ma dečko blebećeš ko budala. Ja sam mislio da si se zezao, sad mi još mrtav ladan tražiš link... eto ti ga tu Slaven on ti je po profesiji istoričar.
Koji period te zanima ? Uputiću te na neposredni istorijski izvor, pa kopaj po biblioteci, muzejima ako te uistinu zanima porijeklo...

Cini mi se da se ti zahebajes...jer pricas gluposti,a ne lijepis izvore :think:

Bliza je kosulja od kaputa,nek pomogne drzava Srbija prvo SRBIMA u Crnoj Gori koji nemaju nikakva nacionalna prava.

Iz Crne Gore sam. Prvo u CG treba da se dogovori opozicija kako i što činiti u mijenjanju vlasti, a tek onda Srbija bi mogla da pomogne.
Ovako Srbija ima i moralno i političko pravo da pruža potporu Republici Srpskoj, jer je jedna od jemaca Dejtonskog sporazuma.

Iz Crne Gore sam. Prvo u CG treba da se dogovori opozicija kako i što činiti u mijenjanju vlasti, a tek onda Srbija bi mogla da pomogne.
Ovako Srbija ima i moralno i političko pravo da pruža potporu Republici Srpskoj, jer je jedna od jemaca Dejtonskog sporazuma.

Greska.
Srbija mora da se izbori za SRBE u Crnoj Gori,a ne da se mesa u njihova politicka razmimoilazenja.I ne treba da se mesa u unutrasnje stvari Crne Gore.

Bizmark je bio saski Prus i nije isključeno da je imao slovenske krvi.

Nije nemoguce i danas mnogo nemaca ima prezimena koja zvuce slovenski.

Ali slaba vajda od toga, odavno su oni germanizovani.

Nacije malo toga imaju sa genetikom i zajednickim poreklom u praistoriji, a dosta toga imaju sa zajednickom istorijom i kulturom.

Prema tome germanizovani Sloveni su Nemci pa makar imali slovensko poreklo, Sorbi su blizi po kulturi, istoriji i jeziku Poljacima nego Srbima a nama su blizi Hrvati i Bugari od Sorba...

Greska.
Srbija mora da se izbori za SRBE u Crnoj Gori,a ne da se mesa u njihova politicka razmimoilazenja.I ne treba da se mesa u unutrasnje stvari Crne Gore.

Nacionalno svjesni ljudi treba da razgovaraju o sudbini naroda kao cjeline, a ne da ga gledaju prisilo podijeljenog u feudima. Svakako da je CG stvar svih Srba, tako je i RS, a i politika u Beogradu koja se tiče svih nas.

Nek se Srbija prvo izbori za to da u CG Srbi dobiju status nacionalne manjine,pa da onda kao SRBI udju u vlast,pa da budu zastupljeni u svim strukturama vlasti u CG...
Pustite bre te Luzicke srbe koji su NEMCI.

ДОК ПОСТОЈИ СВЕСТ О ЛУЖИЧКИМ СРБИМА ПОСТОЈАЋЕ И СРБИЈА И СРПСКЕ ЗЕМЉЕ !!!
НИЈЕ СЛУЧАЈНО СТВОРЕНА СРПСКА ДРЖАВА НА БАЛКАНУ ПОСЛЕ ОКУПИЦИЈЕ ПОЛАБСКЕ СРБИЈЕ ОД СТРАНЕ НЕМАЦА И ДАНАЦА.

Руси су по најновијој теорији доказали да је Русија насељена Полабским Србима (Лужичка Србија је само део) и да су били АРИСТОКРАТИЈА у Русији.

I izvor molim

Prica o luzickim Srbima je stara najverovatnije ima jedno dublje zajednicko poreklo, deli isto ime, Sloveni su jedni i drugi. A sve ostalo nas odvaja ipak su 1400 godina dugo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back