panofanatik
Primećen član
- Poruka
- 540
e ljudi kako me nervira to njegovo mladja si....a muva me drug jedan njegov isto je 90o godiste..kako njemu nisam mladja.....A KAKO MI SE SAMO SVIDJA...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не, не, не и дефинитивно не. То је највећа глупост коју сам у животу чуо и нажалост видео (код других).
Па колико сам ја сконтао момак је '90 годиште, шта друго да јури него ту генерацију?![]()
porasti malo!![]()
Samo nastavi da se nadas.nemoj da blene zivcira me potegnucu ga necim bre,ima glavu da mu skinem s ramena

Па пази, ја и данас избегавам 3 и више година млађе девојке, а тек у тим годинама сам избегавао... фора је у томе што се највише мењамо баш у тим годинама и можемо бити много различити и са само 3 године разликеe ljudi kako me nervira to njegovo mladja si....a muva me drug jedan njegov isto je 90o godiste..kako njemu nisam mladja.....A KAKO MI SE SAMO SVIDJA...
Ако мало боље прочиташ мој пост видећеш да сам у загради написао ''код других'' што значи да није нико мене правио љубоморним већ друге другаре с којима се дружим. То је више јадно него што је делотворно и изазива контраефекат.jel se meni cini ili je tebe neko tako pravio ljubomornim?koliko vidim jeste i upalilo je....hvala ti brate ko da si mi rekako pravi,pravi,pravi![]()
To je bas super.Samo nastavi da se nadas.

kazi slobodno nema nade ne potresam se mnogo...glupa sam