LUBOMORAN ILI NE?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не, не, не и дефинитивно не. То је највећа глупост коју сам у животу чуо и нажалост видео (код других).

Па колико сам ја сконтао момак је '90 годиште, шта друго да јури него ту генерацију? :)

jel se meni cini ili je tebe neko tako pravio ljubomornim?koliko vidim jeste i upalilo je....hvala ti brate ko da si mi rekako pravi,pravi,pravi:D

nemoj da blene zivcira me potegnucu ga necim bre,ima glavu da mu skinem s ramena
:lol::lol::lol:
e ljudi kako me nervira to njegovo mladja si....a muva me drug jedan njegov isto je 90o godiste..kako njemu nisam mladja.....A KAKO MI SE SAMO SVIDJA...
Па пази, ја и данас избегавам 3 и више година млађе девојке, а тек у тим годинама сам избегавао... фора је у томе што се највише мењамо баш у тим годинама и можемо бити много различити и са само 3 године разлике ;) мада с друге стране, то не мора да значи ништа ;)
jel se meni cini ili je tebe neko tako pravio ljubomornim?koliko vidim jeste i upalilo je....hvala ti brate ko da si mi rekako pravi,pravi,pravi:D
Ако мало боље прочиташ мој пост видећеш да сам у загради написао ''код других'' што значи да није нико мене правио љубоморним већ друге другаре с којима се дружим. То је више јадно него што је делотворно и изазива контраефекат. ;)

ovo ce biti josh jedna spam tema...
sledecih 15 strana ce se redjati odgovori:
-pridji mu
-ostavi se toga, vidish da je debil
-ne ochekuj od njega da napravi prvi korak
-budi konkretna prema njemu
..........................
i spameri ce da skupljaju postove

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back