Odelo čini čoveka ili ne?

Uglavnom, spasio se :D lažne ljubavi i nekoga ko ganja interes. Ne odnosi se ovo lično na tebe, priča možda nije ni istinita, možda si je ispričala kao primjer. To je moje mišljenje.
Možda nije istinita, a nije ni dobro smišljenja. :D
Zabavljaš se sa likom godinu dana i prvi put ga vidiš u trenerci posle godinu dana i to zato što je počeo da vozi kombi... važi.

Poslednja izmena:
Mislim da je žena kada ide na poslovni sastanak lepo da ode u odelu, suknja, košulja, sređena, to ostavlja utisak. I kada dođe kući može takva sa mužem da popje kafu. Onda se skine i obuče u trenerku pa gledaju film. Lepo je nekada videti nekog i kad je našminskan i kad nije... ta promena je kao da si promenio ženu ;)

Tako i sa muškarcima, mada, moram priznti ja volim casual style, mnogo mi se teže neko svidi u odelu zato što retko ko nađe da kupi odelo koje mu pristaje pa izgledaju smešni najčešće

Možda je jednostavno stvar samo estetike... jednostavno voli da vidi odela na muškarcima, i kada je prestao da ih nosi nije joj se više sviđao... ;)

Nema veze sa parama, poslom, pozicijom, ona se pali na odela. to znači da neko ko radi kao portir u nekom luksuznom hotelu sigurno prolazi ! ;)
Problem može da nastane ako je portir iz luksuznog hotela pozove u svoj stan, a dočeka je u trenerci...

Ali i to oblačenje kod kuće. Ljudi najružnije stvari ostave za oblačenje kod kuće. Smatram da ne treba tako ! Ok, odelo je previše ;), ali gleda te žena ceo život najviše unutra, i nju muž, i ako ti stalno vidi pred očima neko nesređen u nekoj odvratnoj garderobi, zar je to ono što trebva da pružimo drugima?

Ne, kupi lepu trenerku za kuću, sexy, ili lepu haljinu, valjda su oni kod kuće najbliži

A jel te privlačio kad nije imao ni parnjak ni trenerku na sebi?🤔
Kad ja to rekla?!
Ljudi, prvo pročitajte dobro šta piše.
Upoznala sam ga u odelu i OPET MORAM DA SE PRAVDAM ZATO ŠTO 1 NE PROČITA kako treba, pa mi onda navuče još 5 njih na vrat.
Meni je Taj lik super jer je bez ikakvog snebivanja prešao sa jednog "visokog " posla da bude vozač kombija. Znači nije iskomplesiran.
Nadam se da je ova tvoja priča izmišljena.
Jesi li ti lud? Da idem po forumima i izmišljam? Jbte...koja dijagnoza.

Kad ja to rekla?!😁
Ljudi, prvo pročitajte dobro šta piše.
Upoznala sam ga u odelu i OPET MORAM DA SE PRAVDAM ZATO ŠTO 1 NE PROČITA kako treba, pa mi onda navuče još 5 njih na vrat.

Jesi li ti lud? Da idem po forumima i izmišljam? Jbte...koja dijagnoza.
Nisi shvatila, dal ti se svidjao bez odela u krevetu?
I nemoj da vičeš, ovo je fin forum.😁

Ovako:
Kompanija SBB je svojevremeno tražila 40 radnika, prijavilo se oko 200.
Mnogi su odustali od čekanja.

I tako, vidim lika u tamnoplavom odelu, baš poslovni imidž i odlepim i sad - kako prići?

Uhvatim mu nekoliko puta pogled i pomislim - to je to, priđem.
Lik plave oči, duhovit...razmenimo brojeve telefona, nakon nekoliko dana izađemo - sve super.

Lik se oblači uvek u tom stilu. Odelo, cipele.

(Bio je čak niži od mene, meni to nije smetalo).

I sad dolazim do poente: posle godinu dana zabavljanja, izgubio je posao i počeo da vozi kombi. Zarađivao je odlično, da me sad zlobnici ne napadnu da je u pitanju to, nije, nego sam ga prvi put videla u trenerci i kao da me neko probudio.

Nije me više privlačio. I to je to.
Isto tako si mogla da ga ostaviš i posle 10 godina umesto jedne, ne vidim razliku, i to sve zbog trenerke. Hahaha Uuuužaaas.
Znači u odelu je i spavao. Haha

Back