- Poruka
 - 18.063

Ne znam nikog ko se tako oblači privatnoLik se oblači uvek u tom stilu. Odelo, cipele.
Zar to nije malo previše?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam nikog ko se tako oblači privatnoLik se oblači uvek u tom stilu. Odelo, cipele.
Možda nije istinita, a nije ni dobro smišljenja.Uglavnom, spasio selažne ljubavi i nekoga ko ganja interes. Ne odnosi se ovo lično na tebe, priča možda nije ni istinita, možda si je ispričala kao primjer. To je moje mišljenje.
Ima nešto lepo u tome, da voziš kombi u odelu, sa belim rukavicama, lakovanim cipelama i kravatom.Možda nije istinita, a nije ni dobro smišljenja.
Zabavljaš se sa likom godinu dana i prvi put ga vidiš u trenerci posle godinu dana i to zato što je počeo da vozi kombi... važi.
Originalno je.Ima nešto lepo u tome, da voziš kombi u odelu, sa belim rukavicama, lakovanim cipelama i kravatom.
Problem može da nastane ako je portir iz luksuznog hotela pozove u svoj stan, a dočeka je u trenerci...Možda je jednostavno stvar samo estetike... jednostavno voli da vidi odela na muškarcima, i kada je prestao da ih nosi nije joj se više sviđao...
Nema veze sa parama, poslom, pozicijom, ona se pali na odela. to znači da neko ko radi kao portir u nekom luksuznom hotelu sigurno prolazi !![]()
Problem može da nastane ako je portir iz luksuznog hotela pozove u svoj stan, a dočeka je u trenerci...
Može i luksuzni apartman u hotelu koji je trenutno slobodanA stan neka garsonjera![]()

I ja sam većini "previše" tako da ...Ne znam nikog ko se tako oblači privatno
Zar to nije malo previše?

Kad ja to rekla?!A jel te privlačio kad nije imao ni parnjak ni trenerku na sebi?![]()
Jesi li ti lud? Da idem po forumima i izmišljam? Jbte...koja dijagnoza.Meni je Taj lik super jer je bez ikakvog snebivanja prešao sa jednog "visokog " posla da bude vozač kombija. Znači nije iskomplesiran.
Nadam se da je ova tvoja priča izmišljena.
Htela sam da kažem da je za svakodnevne prilike to previše formalnoI ja sam većini "previše" tako da ...![]()
Znam, razumela sam te.Htela sam da kažem da je za svakodnevne prilike to previše formalno
Naročito za stan, a pogotovo za spavaću sobu.Htela sam da kažem da je za svakodnevne prilike to previše formalno
Nisi shvatila, dal ti se svidjao bez odela u krevetu?Kad ja to rekla?!
Ljudi, prvo pročitajte dobro šta piše.
Upoznala sam ga u odelu i OPET MORAM DA SE PRAVDAM ZATO ŠTO 1 NE PROČITA kako treba, pa mi onda navuče još 5 njih na vrat.
Jesi li ti lud? Da idem po forumima i izmišljam? Jbte...koja dijagnoza.
Slazem se, ali nekad i covek cini odelo...Odelo ne čini čoveka, ali ga ističe na određeni način kao što reče Milex, vidim to po reakcijama ljudi. Ne gledaju te svi isto kad se skockaš.
Isto tako si mogla da ga ostaviš i posle 10 godina umesto jedne, ne vidim razliku, i to sve zbog trenerke. Hahaha Uuuužaaas.Ovako:
Kompanija SBB je svojevremeno tražila 40 radnika, prijavilo se oko 200.
Mnogi su odustali od čekanja.
I tako, vidim lika u tamnoplavom odelu, baš poslovni imidž i odlepim i sad - kako prići?
Uhvatim mu nekoliko puta pogled i pomislim - to je to, priđem.
Lik plave oči, duhovit...razmenimo brojeve telefona, nakon nekoliko dana izađemo - sve super.
Lik se oblači uvek u tom stilu. Odelo, cipele.
(Bio je čak niži od mene, meni to nije smetalo).
I sad dolazim do poente: posle godinu dana zabavljanja, izgubio je posao i počeo da vozi kombi. Zarađivao je odlično, da me sad zlobnici ne napadnu da je u pitanju to, nije, nego sam ga prvi put videla u trenerci i kao da me neko probudio.
Nije me više privlačio. I to je to.
Šta fali garsonjeri?A stan neka garsonjera![]()
https://vukajlija.com/padavicarMožda si bila padavičarka devedesetih pa te neki dizelaš u trenerci maltretirao pa ti je ostala trauma. Hehe Pošto i dalje nosiš martinke i ceo imidž.

Ja sam bio dizelaš, uvlačio sam džemper u farmerke 509, i imao sam žičani, metalni kaiš, ali sam imao i martinke. I izlazio sam i na akademiju. Kombinacija oba. Haha