LUBOMORAN ILI NE?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
on je kao i ja tako i ja nekad zezam klinke...ali znas sta je tu mozda verovatno mu drustvo prica lose o tebi...tako su meni pricali za neku klinku a posle je svi smuvali mamicu im jeb...i sad se vise ne druzim sa njima zbog toga...e iskreno ti ovo govorim!!! pocni da se dop sa njim i pitaj ga zasto nece da se vidi sa tobom...ima sigurno da kaze da je zato sto si kao mladja a to je cista glupost tako ja uvek kazem ribi kad zbog neceg drugog necu da izadjem sa njom kad kaze to ti reci da sigurno nije zbog toga i pitaj ga da nije mozda zbog drustva njegovog..? E ali mozda je stvarno od onih malo stidljivijih likova koji sa nekim smeju a sa nekima ne smeju...meni je naprimer teze da smuvam neku ibu u koju sam zaljubljen nego neku u koju nisam...nemam sad vremena da ti kazem sve fore kako da izadjete i tako to moram da idem u grad zovu me drugovi...pricacemo kasnije...poZzZz

vazi al ja sam ga vec pitala da se upoznamo a on kao sarseno mi je svejedno..al ti si mladja...i rekla sam mu da mislim da nece da se upoznamo zato sto mu drugovi tako pricaju i tad smo se posvadjali ispalo je da sam navalentna

ma brate on je pic.. vidi se da ne sme da se smuva sa tobom...sigurno mu drugovi pricaju kako si fuxa i kurvi.. i tako to...tako su meni pricali...izgleda li mladje? ako izgleda onda znam sta je problem...?

ma tako su sve ribe mislile za menekao da smem sa svim ribama da se muvam ali ja ustvari nisam smeo do pre nekoliko god ali nije zato sto nisam mogao (a veruj mi mogao sam dosta njih da imam)nego zato sto sam stalno mislio o tome kako jojj se necu svideti kad me upozna...bla bla bla itd...

a shta to, hotjesh da se igrash? kao, ja te pravim ljubomornim i cmachem se sa nekim ko mi se ne svidja (neshto najgore; zbog tebe, ne zbog nekog sa strane), i onda, kao, ti poludish od ljubomore, i odmah dodjesh kod mog oca da me prosish? taj rad, a?
ma, 'ajde, molim te...

jel' ti se svidja? svidja ti se...pridjesh na bilo koji nachin, probash, shta kako...
ako ne ide, ne ide, batali...netje ni da krene...

a te igrice, ljubomora i slichno, batali odmah

ma ja imam njegov br i dopisuivali smo se ranije...on je sve kao onako kobajagi ravnodusno odgovarao,(a nekad je bio i super-zavisno od raspolozenja)...ali smo se jednom posvadjali...posle nekog vremena ja sam mu poslala jednu poruku pitala kako je bilo na ekskurziji i on najnormalnije odgovara...ja koliko vidim on hoce da ja i dalje BUDEM ZALJUBLJENA U NJEGA DA ON MENE MALO ZAJEBAVA-LASKA MU TO CIM SMO SE POSVADJALI I ON POSLE DVA DANA NIJE LJUT...E PA NECES GA,ZBOG TOGA SAM I DOSLA NA IDEJU DA GA PRAVIM LJUBOMORNIM I DA GA KULIRAM...NISTA MU BISAM NAPISALA VISE OD TRI NEDELJE... a nekada smo bili u kontakti skoro svaki drugi treci dan

ma ja imam njegov br i dopisuivali smo se ranije...on je sve kao onako kobajagi ravnodusno odgovarao,(a nekad je bio i super-zavisno od raspolozenja)...ali smo se jednom posvadjali...posle nekog vremena ja sam mu poslala jednu poruku pitala kako je bilo na ekskurziji i on najnormalnije odgovara...ja koliko vidim on hoce da ja i dalje BUDEM ZALJUBLJENA U NJEGA DA ON MENE MALO ZAJEBAVA-LASKA MU TO CIM SMO SE POSVADJALI I ON POSLE DVA DANA NIJE LJUT...E PA NECES GA,ZBOG TOGA SAM I DOSLA NA IDEJU DA GA PRAVIM LJUBOMORNIM I DA GA KULIRAM...NISTA MU BISAM NAPISALA VISE OD TRI NEDELJE... a nekada smo bili u kontakti skoro svaki drugi treci dan

:lol::lol::lol::lol::lol:

Све све, али ПОСВАЂАЛИ се, а ''упознали '' се преко порука...
6a8f86ef-1.gif
6a8f86ef-1.gif
6a8f86ef-1.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back