LUBOMORAN ILI NE?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa pridji mu bre nemoj bre da komplikujes bez veze....ako se dvoumi pitaj ga jos jednom ako opet okani ga se nije siguran u sebe nije jedini na svetu....sta sad tu da komplikujes da izadjes s drugim itd....

ma ja imam njegov br i dopisuivali smo se ranije...on je sve kao onako kobajagi ravnodusno odgovarao,(a nekad je bio i super-zavisno od raspolozenja)...ali smo se jednom posvadjali...posle nekog vremena ja sam mu poslala jednu poruku pitala kako je bilo na ekskurziji i on najnormalnije odgovara...ja koliko vidim on hoce da ja i dalje BUDEM ZALJUBLJENA U NJEGA DA ON MENE MALO ZAJEBAVA-LASKA MU TO CIM SMO SE POSVADJALI I ON POSLE DVA DANA NIJE LJUT...E PA NECES GA,ZBOG TOGA SAM I DOSLA NA IDEJU DA GA PRAVIM LJUBOMORNIM I DA GA KULIRAM...NISTA MU BISAM NAPISALA VISE OD TRI NEDELJE... a nekada smo bili u kontakti skoro svaki drugi treci dan

u pravu si hoce da budes zaljubljena u njega ali nema mu.. da te smuva veruj mi...jedino da mu ti prva pridjes i da ga lepo pitas i nemoj vise samo preko poruka covece samo mu ti pridji pa ces videti rezultate;););)

veruj mi jedino tako...ja stvarno imam osecaj da mu se ti previsee svidjas pa ne sme da ti pridje a sve ostale su mu sigurno bile samo usputna zanimacija...ne bi se bezveze smeskao kad te vidi i sve extra a ovamo kao nece da te smuva...reci odakle je i kako se zove...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back