gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
Yeah, srećan i tebi :wink:
Samo da podsetim...
Mislim, koji trol može da izjavi ovako nešto i da misli ozbiljno?
svaki... trol...zato od sad pa nadalje i ubuduce...pazim s kim se druzim...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Yeah, srećan i tebi :wink:
Samo da podsetim...
Mislim, koji trol može da izjavi ovako nešto i da misli ozbiljno?

Nisam ni pomislio da si nepristojna..samo sam na tvoj post odgovorio da si se uhvatila za to sto je muskarac dobio posao i dao primer malo logicniji zasto je odbijena..ja nemam teorije i nisam zapeo..vec imam oci..usi..dokaza tonu koji nikome nista ne znace..onda se javi neko ko nije iz beograda i prica bajke.
Nesto napisi 1 jedini post gde ne lupas nesto o meni.

Deal?Razumete oko cega..oko cega se mi ne razumemo?Zasto donosis zakljucak da sam pomenuo da te unazadjuje sto nisi iz grada..sujetna si bez razlogaDa,tacno je nisam iz Bg-a...je li me to unazadjuje....ono Bg je centar zbivanja i ja ne vidim realnost?....
Znam licno petoro koji rade u Delti...pa nekoliko u Mup-u,pa nekoliko lekara specijalista....i da ne nabrajam dalje,svi zive u Bg...i vjeruj kad razgovaramo o slicnim temama i uopste mnogo se lijepo razumijemo...
Ako ti treba neka veza,mozda mogu pomoci.....![]()

....ali Georg se jedini bori ovdje...ostavili ga samog....:-(Bolje nadji neki kres..tako privlacenje paznje ti ne pomaze.
)
al ste zagoreleeeE vraze to je bilo za nesto..nemoj da se primasal ste zagoreleee
)Znaš šta, uopšte ti nisi blesav..... suptilno nam daješ do znanja da je loženje na tebe svojevrsan mazohizamMazohisti mi nisu zanimljivi..nemoj bas na svakoj temi juriti smekere![]()
:wink:
Najbolja sekretarica u Nemačkoj je jedan muškarac..... Mark Oliver Šlihtman
ma važi 
je bar postao poznat ...
Vest
Voleo bih da cujem misljenja o onome o cemu se u clanku govori, o navedenim podacima i vidjenju razloga koji su doveli do iznesenih brojki.
Ali od svega bih najvise voleo da cujem razmisljanja o zanimljivoj ideji Dragoljuba Micunovica.

Pa u pravu si... nema svrhe.
Sibni mu to na PP, ako je bas bitno. Nije tema o Delti, nego o necemu drugom.
Jos uvek me interesuje da l' cemo se izvinjavati, kako cemo se izvinjavati, kome cemo se izvinjavati... da l' da izaberemo jednog, da l' da ga zene odaberu, da l' svi da se u glas izvinimo... Ne znam kako je ta ideja zamisljena.