Ljajić: Žene i dalje u podređenom položaju

Nisam ni pomislio da si nepristojna..samo sam na tvoj post odgovorio da si se uhvatila za to sto je muskarac dobio posao i dao primer malo logicniji zasto je odbijena..ja nemam teorije i nisam zapeo..vec imam oci..usi..dokaza tonu koji nikome nista ne znace..onda se javi neko ko nije iz beograda i prica bajke.
Nesto napisi 1 jedini post gde ne lupas nesto o meni.

Da,tacno je nisam iz Bg-a...je li me to unazadjuje....ono Bg je centar zbivanja i ja ne vidim realnost?....
Znam licno petoro koji rade u Delti...pa nekoliko u Mup-u,pa nekoliko lekara specijalista....i da ne nabrajam dalje,svi zive u Bg...i vjeruj kad razgovaramo o slicnim temama i uopste mnogo se lijepo razumijemo...:)

Ako ti treba neka veza,mozda mogu pomoci.....;)

Da,tacno je nisam iz Bg-a...je li me to unazadjuje....ono Bg je centar zbivanja i ja ne vidim realnost?....
Znam licno petoro koji rade u Delti...pa nekoliko u Mup-u,pa nekoliko lekara specijalista....i da ne nabrajam dalje,svi zive u Bg...i vjeruj kad razgovaramo o slicnim temama i uopste mnogo se lijepo razumijemo...:)
Ako ti treba neka veza,mozda mogu pomoci.....;)
Razumete oko cega..oko cega se mi ne razumemo?Zasto donosis zakljucak da sam pomenuo da te unazadjuje sto nisi iz grada..sujetna si bez razloga;)

Vest

Voleo bih da cujem misljenja o onome o cemu se u clanku govori, o navedenim podacima i vidjenju razloga koji su doveli do iznesenih brojki.
Ali od svega bih najvise voleo da cujem razmisljanja o zanimljivoj ideji Dragoljuba Micunovica.

Lepo rečeno, ali ... stara je to priča.
Očigledno je počela predizborna kampanja. Uz obećanja da će pobednici na izborima podići nove mostove, obezbediti nova radna mesta, bolje plate, penzije, dečije dodatke... otvoriti nova obdaništa, omogućiti bezvizni režim putovanja, ulazak u EU ... a i putovanje na Mars - što da ne? - sad imamo i statističke podatke i ideju o izvinjenju svim ženama.

Zašto meni neko da se izvini? Ko da mi se izvini? Već pokojni direktor jedne firme, koji mi je, dok sam tamo radila na određeno vreme, nudio privilegije koje su podrazumevale iznajmljenu garsonjeru i mesečni džeparac u zamenu za malo gimnasticiranja sa njim u krevetu? :mrgreen:
Neka izmene zakone i povećaju kazne za porodične zlostavljače koji se iživljavaju na svojim ženama i deci; neka uvedu amandmane na već postojeće zakone o zapošljavanju, da se ne bi dešavalo da u oglasu za radno mesto stoji: "Traži se sekretarica atraktivnog izgleda, do 30 godina".
Toliko toga bi moglo da se uradi... I moglo je, ali NIJE.
Neće ni ubuduće. Ovo je društvo dinosaurusa, političkih demagoga, povampirenih verskih fanatika i kvazi-intelektualaca koji guslaju o životu a da nisu mrdnuli iz svoje zavičajne čaure.

Ako je digresija - pardon. Nerviram se. :)

Dobro, hajde, valjda svi smatramo tu priču o izvinjenju Šlihtmanskom :lol:
I to ne zato što izvinjenje nije na mestu već iz dva razloga:

Nikada ne bi izbrisalo ono što je učinjeno i bilo bi, u najmanju ruku, licemerno..... nešto kao kad vam šovinista kupi bombonjeru za osmi mart.

Druga stvar, nisu današnji dečaci krivi za način na koji su njihovi preci odgajani i tako.....

Pa u pravu si... nema svrhe.
Sibni mu to na PP, ako je bas bitno. Nije tema o Delti, nego o necemu drugom.
Jos uvek me interesuje da l' cemo se izvinjavati, kako cemo se izvinjavati, kome cemo se izvinjavati... da l' da izaberemo jednog, da l' da ga zene odaberu, da l' svi da se u glas izvinimo... Ne znam kako je ta ideja zamisljena.

shto se mene tiche nemojte se izvinjavati... mozda bi trebalo da se ja izvinim kompletnom mushkom rodu shto ga ne ***** otkad znam za sebe...:roll: eh chuj zene podredjene... stvarno si juliane zesca paljevina...:lol:

U poslovnom su mozda malo zapostavljene zbog dece,a ima puno muskaraca koje nece da rade sa zenama zbog toga sto su nemoralne.

Sasvim prirodan polozaj je muskarci budu na odgovornijem mestu od zena.

Zene ne vole da budu na odgovornom polozaju,vecina njih to ne moze da podnese.

Neke mogu i one imaju prava da budu na tom polozaju,ali nemaju vise prava od nekog muskarca koji ima iste sposobnosti.

Jedino je to 100% ispravno.

A Micunovic sere,ne znam da li je on ikada imao devojku.
On bar treba da zna da svet nije fer mesto.

Back