LEPA, PAMETNA, USPESNA, A SAMA?!?

geisha:
e, vidis dragi iluzionista zbog toga sto mislis da su one egomanke, one ti prolaze ispred ociju......a to sto mislis da su egomanke je tvoj odbrambeni organizam u stilu, vidi kolko je zaljubljena u sve sto je postigla, nema svrhe ni da je pitam da izadje samnom na pice, sigurno bi mi udarila jednu vecu korpu....e i taj tvoj strah se naravno hrani dalje zbog toga sto vidis puno primera takvih jakih zena koji odluce da budu same zato sto nece da imaju slabice pored sebe i zato sto muski nemaju dovoljno herca da im pridju i zapocnu pravu vezu.....i ****** sranje, na kraju andjes neko prosecno devojce i zadovoljis se s time samo zato sto te je bilo strah da pridjes nadprosecnoj curi..... :wink: :idea:

Ma nemoj... :lol: Otkud ti ideja da su sve nadprosečne egomanke? ;)

Julian_Duranona:
To je lepo u teoriji. Medjutim, postoji mali problem... A to je, da o postojanju nabrojanih osobina, konacan sud donosi sopstvenik istih. A taj sud je cesto subjektivan...
Nisam pratio temu, vec poslednje dve stranice. Ne znam tacno o cemu se radi, a ovo sto sam napisao se odnosi i na muskarce i na zene... da ne bude zabune.

Sama rec ocekivanja....pre bih rekla kriterijumi...svako od nas ima svoje kriterijume..kojih se drzi ili pak u nekom trenutku biva prisiljen ili uslovljen ili sam o tome odluci ... da ih snizi..ne znam..polazim od sebe..ne postavljam prevelika ocekivanja iz razloga sto su ako se ne ostvare i razocaranja prevelika ali kriterijume imam i ne samo u ovome ...e sada , da li su ti kriterijumi visoki ..to zavisi od mnogo cega..da ne nabrajam ..znate i sami..

.....hm...e sad se ja ovde malo ne bi slozila sa ovom poslovicom....
Mislim da je velicinu uspeha i uopste velicinu samog coveka bilo da je muskarac ili zena ,cini upravo ta "skromnost" uslovno receno....jer oni su to sto jesu i jos veci ako tome ne pridaju znacaja....i ne dozvole da se drugi covek pored njih oseti manje vaznim samo zarad toga jer su oni "top"....tako ja na to gledam ,i samo su mi takvi ljudi zapravo Veliki.Najveci su uvek bili i najednostavniji.

frida-kahlo:
.....hm...e sad se ja ovde malo ne bi slozila sa ovom poslovicom....
Mislim da je velicinu uspeha i uopste velicinu samog coveka bilo da je muskarac ili zena ,cini upravo ta "skromnost" uslovno receno....jer oni su to sto jesu i jos veci ako tome ne pridaju znacaja....i ne dozvole da se drugi covek pored njih oseti manje vaznim samo zarad toga jer su oni "top"....tako ja na to gledam ,i samo su mi takvi ljudi zapravo Veliki.

Svakako... My point too... To je ta priča o egomankama, koja nekima nije bila jasna. ;) Svakako da je primenjiva i na suprotni pol, ali o nama se ovde ne priča. :lol:

e a jesam bila citirana...svaka mi cast... :lol:
sta napravismo sa temom...
poludece dekart kad sutra vidi sta sam mu uradila od tema ja...sta smo mu uradili od teme mi...promenili je, okrenuli je...i vise nije tako dosadna...

ps. postove sam menjala zbog toga sto sam dok sam odgovarala bila citirana, sto sam videla tek kada sam poslala post. pa sam u zelji da jednim postom ubijem sedam muva, metaforicki receno, editovala post kako bi u njega uvrstila i odgovore na nove momente. sve u cilju efikasnosti. kad ste dinamicni!

S_K_V_O:
postove sam menjala zbog toga sto sam dok sam odgovarala bila citirana, sto sam videla tek kada sam poslala post. pa sam u zelji da jednim postom ubijem sedam muva, metaforicki receno, editovala post kako bi u njega uvrstila i odgovore na nove momente. sve u cilju efikasnosti. kad ste dinamicni!

Aha... Znači o tome se radi... Nego... Ne reče ti da ideš da spavaš? :lol:

Ne znam za tebe, ali ja upravo idem off, po mlekce (sa medom naravno), u pidžamu, pa na spavanjac. :D

Laku noć. ;)

Back