zelenooka
Domaćin
- Poruka
- 3.958
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dollyy:da ako hocu uopste da nadjem momka treba da "skratim jezik" i da ponekad cutim (citaj: zmirim ako treba! ) - doslovno !
Imam komsiku lepa ,prava ,plava ,obrazovana ,zgodna... Sve na njoj lepo i prica lepo ali niakakva sema ..Uopste je nekapiram dali uziva u tom koketiranju ,Kao ko moze mene da smuva? Neznam a nikad je i ne pitam a nije baxuz ,smeje se ,prica...dollyy:Imam taj problem!
Ljudi ne mogu da se nacude kako to da nemam momka!
Ali vecina mi i govori da i jeste problem upravo u tome, jer takve djevojke zahtjevaju ( i imaju potpuno pravo da dobiju to sto zele! )
Jedan moj bivsi mi je rekao ( u nastupu bijesa! ): da ne zivim u iluzijama ( po njemu je iluzija to sto se ja ne bojim da imam svoje misljenje i ne trpim sr... ako mi ih servira, i sto mislim da mogu da nadjem nekoga ko se pored mene nece osjecati inferiorno!) i da ako hocu uopste da nadjem momka treba da "skratim jezik" i da ponekad cutim (citaj: zmirim ako treba! ) - doslovno !
A onda sam stvarno u jednom momentu pogledala oko sebe i vidjela jednu gomilu takvih veza, pa cak sam se na trenutak ( samo malecni trenutak! ) pokolebala, ali onda sam shvatila da ako bih bila takva onda to ne bi bila ja, i da ustvari je u njemu problem, jer on ne moze mene da prati i zato ce da izabere jednostavniju varijantu ( s kojom je zgodije rukovati! ) , ali naravno ona nikad nece imati taj sjaj... Ali svako bira prema sebi valjda! ;-)
Copy_Cat:stvarno, a sto ga malo ne skratis? nista licno, ali bice da je problem u nepristajanju na kompromise, neprihvatanju tudjeg misljenja, vec sve ide po sistemu, ja pa ja, ja sam lepa, ja sam pametna a ti moras da mi se pokoris ako nisi na mom nivou...nemaju muskarci kompleks inferiornosti, vec im se taj kompleks namece. ja bih sve uradila da se taj kompleks kod muskarca ne javi, ako mi je do njega stalo, ma koliko od njega bila fizicki ili poslovno superiornija pa makar to znacilo i da moram da skratim jezik. a neko vec rece - pametna zena zna sta zeli i ako je to muskarac nista je nece spreciti da tu nameru ostvari.
Nexus 6:radi se, naravno, o nesigurnosti muskaraca, ali nismo samo ni mi "krivi" ;-)
stvar je i u tome da zene podsvesno, i podvlacim PODSVESNO, zele da muskarac dominira, sto on ne moze ako se ne oseca adekvatno.
sto znaci da i taj muskarac mora da bude uspesan, sto odmah suzava krug potencijalnih udvaraca...nismo svi uspesni
neka...lepo je imati visoke kriterijume...

dekart1973:A sta mislite o ovome?
Opste je poznato u psihologiji da u opstoj populaciji najvise ima prosecnih ljudi. Onih koji su ispod proseka ili iznad proseka znatno je manje. Dakle, ako uzmemo u obzir da je mali broj ljudi koji su nadprosecne inteligencije ili nadprosecno uspesni (mada to i ne mora da ima veze sa inteligencijom), mozemo pretpostaviti i da je manja verovatnoca da se takve dve osobe sretnu. Mada ukoliko se krecu u istim drustvenim krugovima verovatnoca moze znatno da se poveca.
I jos jedna stvar. Da li ste primetili da je veliki broj uspesnih, pa recimo i poznatih zena, uglavnom razveden. Da li je to zato sto nisu hteli da se prilagode kliseu "balkanskog muskarca" ili je nesto drugo u pitanju?![]()
emasstory:Prvo, mislim da zena ima vise, posebno lepih (zenama je lakse da uz primenu raznih trikova postignu da budu smatrane lepim). E sad, medju njima ima i 2 vrste pametnih. One koje vrlo rano krecu u traganje za dobrom prilikom za udaju tj. za lepim, pametnim i uspesnim muskarcem i one koje ne zure, vec nadogradjuju svoju licnost uceci,putujuci, posmatrajuci zivot oko njih i u njima samima,pa dok one budu spremne za pravu vezu dosta "pravih" je vec u braku i vodi decicu u igraonice i skole jezika...