jexy1005
Iskusan
- Poruka
- 5.258
pa dobro, i Kim Kardasijan je pojela posteljicu svoje bebe 
al maticne celije u zamrzivacu...ok...dobro..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro bre, jelence, jel verujes ti, onako, zdravorazumski, u ovo sto si napisala?

Као нпр моја цица-маца кад се омаци, такорећи у сласт... или на француском: Бон апетит!Kako to misliš pojela?
Neka zezancija u rijalitiju, ili je ono baš pojela-pojela?![]()

jexy, svi zakljucujemo i prihvatamo iskustveno,
ja bi po svom iskustvu do sada prihvatila takvu izjavu bez obrusavanja na kucaoca kao da je ubio nekoga.
radi se cak o dobrostojecem kraju, imucnijih.... sa skupim bazenima etc
komsiluk gde su ljudi kojima par hiljada e nije nista, za razliku od nas jadnih i bednih ...
zato i imaju mogucnost izbora
da ti postavim slikicu ovde- tek onda ne bi verovala

pa dobro, i Kim Kardasijan je pojela posteljicu svoje bebe

joj bekice male
vragana ti si jos tu![]()

I u snu je bio autoritet, i morala sam da ga slušam
i da ga
A onda je tumačio da sam uplašena i da verujem dr-u i da je njegova reč meni zakon

a moja davala znakove da ce izaci jos u sestom mesecu, citava frka i sve i izadje dete tek sa punih 39 nedelja
to su ti prevaranti
mozda ti izleti napolje vec veceras![]()

Najbolje da nazoves svog dr i trazis savet. Inace, u trudnoci je dozvoljen caj za bekterije u urinu (ili mozda mokraci, nisam sigurna
) za decu i trudnice, Josif Pancic, ima u svakoj apoteci. Za brusnicu nisam sigurna, inace je ona odlicna, ali ako se ne varam nije preporucljiva u trudnoci, proguglaj malo. Mozda neka od trudnica zna sme li Odmenjska voda i ima li je u Srbiji po radnjama? Ona je dobra za eserihiju, a ako je za nju, onda je i za sve ostalo. I na kraju, ne znam ima li u Srbiji proizvoda firme Eko Montenegro, oni imaju razne biljke za razne boljke, u vidu cajeva i tinktura sa propolisom. Nadam se da ces uskoro biti bolje