Koliko je zabava važna za srećan brak?

Licno mislim da parovi treba barem jednom nedeljno da izdvoje vreme za aktivnost koja nema veze s decom i kućnim obavezama.
Ne mora to da bude ništa ekstravagantno – dovoljno je zajedničko kuvanje, igranje društvene igre ili zajedničko učenje plesa na primer
ili stranog jezika ili sport makar to bio i badmington, odlazak u pozorište , neki koncert, susret sa prijateljima u kaficu, na karaoke,
ili šetnju u dvoje kao kada su se zabavljali pa posle šetnje na pice pa kuci.. pa..zna se šta posle toga sleduje u spavacoj sobi :lol:.

Licno mislim da parovi treba barem jednom nedeljno da izdvoje vreme za aktivnost koja nema veze s decom i kućnim obavezama.
Ne mora to da bude ništa ekstravagantno – dovoljno je zajedničko kuvanje, igranje društvene igre ili zajedničko učenje plesa na primer
ili stranog jezika ili sport makar to bio i badmington, odlazak u pozorište , neki koncert, susret sa prijateljima u kaficu, na karaoke,
ili šetnju u dvoje kao kada su se zabavljali pa posle šetnje na pice pa kuci.. pa..zna se šta posle toga sleduje u spavacoj sobi :lol:.
Ako ga previše išetam, plašim se da u spavaćoj sobi ne bude samo spavanje :D dakle, umereno ;)

Važna je zabava, nego naslov ne precizira ono što sledi u uvodnom postu - zabava sa partnerom

Recimo, mnogim muškarcima je zabava da gledaju utakmice sa ortacima.
Ili da idu u striptiz klub, opet sa ortacima.
Ili u kafanu, opet sa ortacima.

Dosadnjakovići

Pravi muškarac će naći nekog da se igraju u troje.. Naći će način da se zabavlja sa ženom, da izlaze na piće, da se doteraju i seksaju negde vani, da je iznenadi nekim spa izlaskom, d iznajmi nekad van kuće sobu u nekom drugom mestu ili čak u istom.. samo neinventivni ljudi se druže samo sa svojim drugarima kao da su samci., Takvi i nisu da imaju ženu.

Znam za parove koji svašta rade zajedno, od planinarenja, do izlazaka ili čak i grupnog seksa. Uvek skoro zajedno jer im je zanimljivo. to nisu neki dosadni likovi koji sede kod kučće i gledaju fudbal na TVu.. Mada, uz dosadne likove idu i dosadne žene, pa kad se nađu extra.

Back