Kutak za trudnice

ovo shvatam kao bozju kaznu,
moj lekar je bio protiv sve te hemije, ali sam se ja morala praviti pametna i piti folnu, jer sve zene piju folnu. a pila sam je dosta dugo- sta sam pila nemam pojma!

- - - - - - - - - -

sto se porodjaja tice, nova moda je porodjaj u kuci :D

..i ja sam pila, pochinjala par meseci pre zacheca i pila do 12. nedelje, narochito sa bebama koje smo "pravili" u jesen i zimu..
..nisam sigurna da je moguce uneti dovoljno zelenog svezeg lisnatog povrca u to vreme, a da shkodi nece..
..nece ni ovo da shkodi (mamicuimbezobraznu :evil:) ali ni da pomogne..

pa ako tablete nisu narandzaste i ispupcene,to je onda ok
ja imam folnak koji je ok, zute su i ravne tabletice
i pijem ga kad se setim :lol:
kad budem trudna picu svaki dan
mada ja u prvoj trudnoci nisam pila svaki dan...al sam jela citrusa i kivija ko blesava...i zelenu salatu isto

drzite mi palceve da smo uboli ovaj mesec :mrgreen:

pa ako tablete nisu narandzaste i ispupcene,to je onda ok
ja imam folnak koji je ok, zute su i ravne tabletice
i pijem ga kad se setim :lol:
kad budem trudna picu svaki dan
mada ja u prvoj trudnoci nisam pila svaki dan...al sam jela citrusa i kivija ko blesava...i zelenu salatu isto

drzite mi palceve da smo uboli ovaj mesec :mrgreen:

Jao drzim palceve!!!
Pa da se sve preselimo na ovu temu!

Ja pijem Mamafol, proizvodi Ivancic i njegova djeca. Prasak koji se rastvara u vodi, sa ukusom narandze, 400 mikrograma.

- - - - - - - - - -

E November, da tebe i tvojih saveta nema, mnogi bi retko svr'cali na temu :heart:

- - - - - - - - - -

Ne rastvara se u vodi vec se rastapa u ustima. Odakle mi voda...:roll:

Jao ljudi, ja sam vam jedan veliki kreten. Primetili ste vec da na forum dolazim povremeno, tek sam skoro naucila da dajem reputacije, pisem sa posla, kad imam malo vremena. I uopste nisam skontala da se uz reputacije moze dodati komentar, nit sam videla da su mi neke divne zene davale reputacije sa komentarom. E pa stvarno...znam ja za tu svoju osobinu (a zove se povrsnost), ali da sam bas toliki debil...ajme :)

I ja cu samo da pratim,ne pridruzujem se jos bar dve godine a mozda i duze...:D

..ti kad dodjesh kratko ostanesh, tako da dodji kad god pozelish.. :lol: :zag:

- - - - - - - - - -

kad si vec tu, ne mogu da nadjem onaj link sto si stavljala bila kad sam prosli put bila trudna, za lekove koji su bezbedni a koji nisu...i cajeve....svasta nesto...
da ja to imam :lol:
ako ti je pri ruci :lol:

..qq :lol: ..nemam pojma shta sam postavljala.. :lol:
..ako te neshto konkretno zanima, guglacemo zajedno.. :cmok2:

- - - - - - - - - -

Jao ljudi, ja sam vam jedan veliki kreten. Primetili ste vec da na forum dolazim povremeno, tek sam skoro naucila da dajem reputacije, pisem sa posla, kad imam malo vremena. I uopste nisam skontala da se uz reputacije moze dodati komentar, nit sam videla da su mi neke divne zene davale reputacije sa komentarom. E pa stvarno...znam ja za tu svoju osobinu (a zove se povrsnost), ali da sam bas toliki debil...ajme :)

Sad cu svima da dam reputacije :)

:lol:

..evo i tebi jedna.. :heart:

..i ja sam pila, pochinjala par meseci pre zacheca i pila do 12. nedelje, narochito sa bebama koje smo "pravili" u jesen i zimu..
..nisam sigurna da je moguce uneti dovoljno zelenog svezeg lisnatog povrca u to vreme, a da shkodi nece..
..nece ni ovo da shkodi (mamicuimbezobraznu :evil:) ali ni da pomogne..

znam i ja da se ne moze uneti potrebna kolicina cak ni sa zelenim napitcima cak, obradjenim samo u sokovniku za hladno cedjenje posto se ne obradju termicki da ubije opasne zivulje. ali, rekao mi covek- batali hemiju, a za sta je folna? pa imam i ja spinu bifidu :)
mrtav hladan

kako ja vama svima zavidim sto vec imate zdravu i veselu bebicu i ne tangirate se oko svakog nalaza i vesti na tvv-u

znam i ja da se ne moze uneti potrebna kolicina cak ni sa zelenim napitcima cak, obradjenim samo u sokovniku za hladno cedjenje posto se ne obradju termicki da ubije opasne zivulje. ali, rekao mi covek- batali hemiju, a za sta je folna? pa imam i ja spinu bifidu :)
mrtav hladan

kako ja vama svima zavidim sto vec imate zdravu i veselu bebicu i ne tangirate se oko svakog nalaza i vesti na tvv-u
ma super za njega
ja sam se nagledala 'divnih' spina bifida kod dece ometene u razvoju
i hvala, ali ne bih poslusala tvog opustenog doktora, jer to kakva ce klinicka slika biti ako dodje do nje, jedva primetna ili ona najteza niko ne zna....

Nema, sigurno ce se javiti tek kad dodje kuci. Bas sam nestrpljiva...

- - - - - - - - - -

MI smo juce konacno kupili kolica:)

cam-kolica-combi-family-col-171_std.jpg

Back