suza_kg
Aktivan član
- Poruka
- 1.328
snezana, cestitam na uspesnoj vto i dobro nam dosla na ovaj divni kutak... uh sto se ja sva raznezim kad cujem da stizu nove bebe... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Strašno! Kad smo već kod kolica, krenula sam u razgledanje i koliko sam shvatila postoji varijanta kolica sa dodacima (auto-sedište do 6 meseci i nosiljka) i bez dodataka, a razlika je 15-ak hiljada... Pa me zanima (za iskusne mame
) da li ste stvarno imale potrebe za korišćenjem te nosiljke i sedišta, ne znam da li će mi to stvarno trebati, bzvz mi je da dam 30.000 ukoliko ne moram, ukoliko mi stvarno treba neću žaliti ni dinara.

i nama je to sedište-nosiljka bilo od ogromne pomoći i koristi.hej bambi, ja sam nacula da ce i u srbiji biti obavezno auto sediste za bebu. ovde se podrazumeva. mi smo uzeli ono do 13kg, ja mislim da je to negde do god dana, ali ne verujem da visina deteta pase, mozda do deset meseci.... a meni puno koristi i u kuci, ja je stavim i obavljam sve poslove, dok se ona ljulja... a kolica, mi smo uzeli tzv kombi-sport i bas sam zadovoljna, jedino sto zauzmu ceo gepek ako putujemo...
) može da se ljulja, pa se tako i uspavljivao, nosila ga po kući u tome, kad smo išli u goste ili nam neko dolazio, redovno je bio na stolu u nosiljci....Mi sve isto ovako sa nosiljkom pa su se mnogi zgražavali kako malu bebu možemo da stavljamo u nosiljku kad treba da leži na ravnom.i nama je to sedište-nosiljka bilo od ogromne pomoći i koristi.
često kažem da je Stefan u tome živeo prvih par meseci... i nema veze što prerastu do 6.-og meseca (Stefanu nije bilo malo, ali je počeo da se podiže pa je mogao da ispadne), u tim prvim mesecima nama je mnogo značilo.
Stalno je bio u tome, odgovarao mu je položaj (jer nikad nije voleo da leži, da vidi čovek šta se dešava) može da se ljulja, pa se tako i uspavljivao, nosila ga po kući u tome, kad smo išli u goste ili nam neko dolazio, redovno je bio na stolu u nosiljci....
Baš se radujem oko tih bebećih stvarčica, ja bih još sutra u šoping, a mm sujeveran, sve odlaže

i oni koji su se nama zgražavali, su kad su dobili svoje bebe u te nosiljke stavljali neke jastuke, jorgančiće... bogtepita... pa sam se ja zgražavalaMi sve isto ovako sa nosiljkom pa su se mnogi zgražavali kako malu bebu možemo da stavljamo u nosiljku kad treba da leži na ravnom.
Pa da nije zdravo, ne bi tako pravili za bebe. Osim toga, u maminom stomaku su baš u tom nekom položaju pa ne vidim kako može nosiljka da šteti.
Dobro jutro trudnice.
Moram da se pohvalim.Moj sin nocas nije hteo da spava sa nama.Nesto je poceo da kaslje,i obicno kad je tako bolesljiv stavimo ga izmedju nas,da ne iznenadi naka temperatura,lakse ga kontrolisemo.Medjutim on nije hteo.Kaze 'ali ja bih zeleo da spavam sam'
ja ne mogu da verujem,pa mi bilo i tuzno.Samo je prvu noc pravio problem i evo ga decak nece sa nama

jeste, i Stefan se mazi samo kad je bolestan iliga nešto boliBravo za velikog dečaka!
A ti ćeš mama da se maziš sa bebom...
Tako je to sa dečacima. Jako brzo prestanu da se maze i čak ni ne daju da se ljube i maze.![]()
I u školici sam veeliiikiii, i na igralištu,. i u ulici
samo ko dkuće mogu da budem mali 
Jao, ne mogu da verujem da već izigrava muškarčinu!inače... pre neki dan se mazio i kaže mi - mama, ja sam tako kao beba samo kod kuće, nemoj napolju tako da mi kažešI u školici sam veeliiikiii, i na igralištu,. i u ulici
samo ko dkuće mogu da budem mali
![]()

A kako mi je došlo tako i prošlo
Kontam da su hormoni, sad se vadim na to
Evo, sad mi je smesno, a tad mi je bilo tragicno. Na to se nadovezalo milion sitnica. Na kraju je mm cistio tepih i prao sudove radi mira u kuci. 
Dobro su i prošli gosti, trebala si i njih da uposliš
. 
Dobro su i prošli gosti, trebala si i njih da uposliš
.
A ja se baš hvalila mami kako nemam promene raspoloženja, kad ono![]()

Nema veze sto je prethodna dva dana radio po 16 sati i dolazio mrtav umoran!

. Ne daj se sanja, proći će to
! Nego kako ti je snajka prošla na amniocintezi, sve ok?
. Bitno je da je dobro podnela sam postupak, znam da se i za to brinula. A ti se čuvaj, uh što mrzim kad moram u Dom zdravlja, juče sam baš išla da vadim krv, ono unutra svi kašlju, ja se sklanjam, kad sam došla kući prala sam ruke 10 minuta, a čim sam izašla iz Doma zdravlja odmah vlažne maramice. Još sam davala i urin, a ono unutra blagi užas, više sam se brinula da ne zakačim neke bakterije od samog wc-a, još nam daju one bočice već korištene (jer na njima je već 100 brojeva pisano i brisano)