Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel neko slucajno upoznat sa kupovinom preko eBay-a ?
Moj muzic je video neka fensi kolica JEEP pa bi ih verovatno kupili ali ne znam kako....?
Evo bacite pogled kakva su.....
http://www.amazon.com/Liberty-Limit...e=UTF8&s=baby-products&qid=1258751153&sr=1-14

P.S.Inace ne znamo kog je pola beba ali nema veze bitno da je JEEP heheh ....vozice taja svoju devojcicu i u JEEP kolicima....
Sad sam nasla i krevetac....samo facu odusevljenja da ste videle hehe
http://www.babyearth.com/view.php?img=17-2782-01.jpg&name=Jeep+Trek+Easy-Travel+Playard

:bye:

Preko eBay-a ne moze iz Srbije, a preko Amazona 100% mogu knjige, CD-ovi i DVD-ovi, to smo narucivali i stizalo je, a za ostalo ne verujem zbog isporuke. Placas uz pomoc VISA Virtuon kartice koja je iskljucivo za placanje putem interneta, uzimas je u Raiffeisen banci.

Moj muzic je video neka fensi kolica JEEP pa bi ih verovatno kupili ali ne znam kako....?
http://www.amazon.com/Liberty-Limit...e=UTF8&s=baby-products&qid=1258751153&sr=1-14

P.S.Inace ne znamo kog je pola beba ali nema veze bitno da je JEEP heheh ....vozice taja svoju devojcicu i u JEEP kolicima....
Sad sam nasla i krevetac....samo facu odusevljenja da ste videle hehe
http://www.babyearth.com/view.php?img=17-2782-01.jpg&name=Jeep+Trek+Easy-Travel+Playard

Zavisi odakle je roba , jer na cenu dok platis i postarinu ispadne ti nekako skupo. Mnogi , doduse koriste eBay ja sam licno htela ali mi nije bilo isplatljivo u ono vreme jer su uzimali proviziju i na kupovinu. Tako da ga nisam koristila. Zivim u Svajcarskoj pa koristim Ricardo jer ga ima i ovde pa mi je najsigurnije. A u Srbiji sam videla da ima neki limundo.com ali ne znam kakav je i kolika im je ponuda.
Pozdrav

Hvala za preporuku. Je ste li vi to isprobali licno, ili si samo cula za tog proizvodjaca? Pogledala sam ih na www.amazon.com i rating im nije bas nesto dobar.

..chula sam od rodjake u americi da su uzeli sve shto imaju od tog proizvodjacha i zadovoljni su..
..kod nas ga ima jako malo, a i cena mu je nazidana, pretpostavljam zbog daljine..

..kod nas su najbolje ocenjena i najskuplja maxi cosi,
a mi cemo verovatno uzeti chicco proxima.. http://autokreslini.lv/images/Proxima sarkans.melns.jpg
..nije najbolje na crash testovima, ali nije ni loshe..maxi cosi mi je jezivo skupo.. :confused:
..po evropskim testovima najsigurnija su romerova i maxi cosi..

Preko eBay-a ne moze iz Srbije, a preko Amazona 100% mogu knjige, CD-ovi i DVD-ovi, to smo narucivali i stizalo je, a za ostalo ne verujem zbog isporuke. Placas uz pomoc VISA Virtuon kartice koja je iskljucivo za placanje putem interneta, uzimas je u Raiffeisen banci.

Koliko si placala postarinu na to??? Ja kad hocu da posaljem neki paket iz Svajcarske oni me oderu pa mi je mnogooooooooo isplatljivije da saljem busom

dobro vece drage moje trudnice... kako ste mi? kako bebani? ja sam tako nestrpljiva da osetim bebu, ali ima jos mnoooogo do tada... a stomak mi se poznaje, sva sam u cudu... u prvoj trudnoci do petog meseca niko nije ni naslucivao da sam trudna... evo iskokala sam kokice, uh, al je zarazno... cmok svima...

dobro vece drage moje trudnice... kako ste mi? kako bebani? ja sam tako nestrpljiva da osetim bebu, ali ima jos mnoooogo do tada... a stomak mi se poznaje, sva sam u cudu... u prvoj trudnoci do petog meseca niko nije ni naslucivao da sam trudna... evo iskokala sam kokice, uh, al je zarazno... cmok svima...

Dobro vece
I meni ima jos mnogoooo do prvog suta :D a stomak mi se takodje poznaje.
Pozdrav

..chula sam od rodjake u americi da su uzeli sve shto imaju od tog proizvodjacha i zadovoljni su..
..kod nas ga ima jako malo, a i cena mu je nazidana, pretpostavljam zbog daljine..

..kod nas su najbolje ocenjena i najskuplja maxi cosi,
a mi cemo verovatno uzeti chicco proxima.. http://autokreslini.lv/images/Proxima sarkans.melns.jpg
..nije najbolje na crash testovima, ali nije ni loshe..maxi cosi mi je jezivo skupo.. :confused:
..po evropskim testovima najsigurnija su romerova i maxi cosi..

Pogledacu maxi, romero i chicco. :hvala:

Moja drugarica je imala ovakva kolica.Teska su i glomazna sacuvaj Boze.I za njih ti treba auto sa ooooogromnim gepekom.Oni su tada vozili neku opel corsu,i u gepek nisu mogla da stanu,pa je njen muz svaki put kad bi ubacivao kolica morao da skida prednji tocak.Jednom prilikom je tocak spustio na put,da bi sve lepo spakovao,zatvorio gepek i otisli su:zcepanje:.Kad je shvatio da je ostavio tocak vec je bilo kasno.Vratio se i nije ga bilo.Sta su uradili ne secam se,znam da su posle toga dugo koristili nasa kolica.

Ja uopšte ne kapiram zašto roditelji kupuju ovakva kolica. Totalno su nepraktična za majku i bez fizičke pomoći drugog lica ne može ništa. Dobra su za šetnju, ali da se prenesu, unesu, sklope, sačuvaj bože. A ništa ne fali ni lakšim i jednostavnijim kolicima. Dete se u njima jednako lepo smesti i uživa. I da spava i da sedi.

Hvala svima na odgovorima....

On navalio hoce ta i da crkne...voli Jeep vise nego mene...
Nije problem za auto imamo Jeep Grand Cherokee pa ima dovoljno mesta...nego ako su teska ,onda su teska i za guranje,spustanje niz stepenice itd...hmmmm....
A on ih tako zeli....:dash: videcemo....

Na svim tim trotockasima se uglavnom skidaju sva tri tocka....tako da i za neki manji auto nije problem,a pakuju se za dva minuta...ne znam zasto bi nekome to bilo problem...kad se lako pakuju....

Ne znam jel neka od vas videla chicco 3wd runner ,moja sestra ih je imala....jos su veca nego ova Jeep-ova ,ogromna su ali su tako prakticna,lagana su....i sklapaju se u jednom potezu...
Na zalost vise ih nema u prodaji,a mojoj sestri ukrali...:sad2:...
Ta Jeep kolica bi bila samo kad tata hoce da vodi dete u setnju hihihi,u fazonu nisu skupa pa nema veze ali ako kazete da su troskovi jezivi onda.....
U svakom slucaju ja znam koja cu ja da uzmem i koja su prakticna ...a moci ce i on da ih gura s obzirom da je visok 215 ....

E to Keka, obavezno nabavi praktična kolica kad ideš sama u šetnju sa detetom.
A tata nek se bakće sa džambo džetom. :D
E, muškarci su stvarno smešni. Tako mi je slatko kad vidim ponosnog tatu kako šeta svog potomka sa sve osmehom i pitanjem na licu:"Jeste videli kakva sam faca, a?"
Ko da niko ni pre ni posle njega nije bi otac. :lol:

E, muškarci su stvarno smešni. Tako mi je slatko kad vidim ponosnog tatu kako šeta svog potomka sa sve osmehom i pitanjem na licu:"Jeste videli kakva sam faca, a?"

..a mi smo kao bolje, eli, cuti.. :lol:
..i to svaki put.. :heart:

E, muškarci su stvarno smešni. Tako mi je slatko kad vidim ponosnog tatu kako šeta svog potomka sa sve osmehom i pitanjem na licu:

Pa daaa....to cu uraditi...meni neka prakticna a tata ako bas toliko zeli potrudicemo se da ih nabavimo ta JEEP -nekako....pa kad seta bebu nek mu bude leeepo....
Mada nigde jos nisam videla dimenzije tih kolica pa ne znam jel se visina rucke podesava....bice najbolje ako su niska pa kad se taja savije do struka da bi gurao svoje potomce otpasce mu ledja hihih ....:dash:
A kod mog muzica nije ovo : "Jeste videli kakva sam faca, a?" nego ``Jeste videli JEEP kolica,a? to je najbitnije da pise JEEP hihih :hahaha:
Toliko voli dzipove da to nije normalno ...odlepio od srece kad sam slucajno nabasala na netu na ova jeep kolica....i sad samo njih zeli makar i cerku vozio u njima hehehe :zper:

kisic :bye:

Meni je bio divan ovaj vikend, nisam radila 2 dana pa sam imala vremena za sve.
Juče je bio predivan dan pa sam se sa Lukom igrala u dvorištu, bacali smo frizbi. Onda se on umorio, a ja sam skupljala lišće, skoro 2 sata. Rekreacija je bila super.
Uveče Luku odveli kod mojih, a mm i ja sa prijateljima na koncert Aleksandre Radović.
Danas smo se odvalili od spavanja, pa smo imali GSP. Baš sam se naradila, a nisam sve obavila.
Beban se umiri kad ja uhvatim da rmbačim, a čim se umirim eto ti njega, počne da guzelja.
Danas nam je tata svirao gitaru uz kaficu, pa smo oboje uživali...
Sutra opet na posao, po ovom ružnom, hladnom vremenu. Uf što mrzim zimu!
Ljubim vas sve i mazite stomake!

Dobro jutro žene :D
nema nikoga, kako ste?
Samo da vas obavestim da moja rođena mama, koja me nije videla puna dva dana jutros nije mogl ada veruje koliko mi je porastao stomak :lol: a i ja juče pola dana preovela ispred ogledala, čudom se čudeći :think:
a noćas... ubi me beba; em se opraštam od spavanja na stomaku :sad2:
em je baš bila nemirna noćas..
a tek sam na pol aputa
do pre deset dana, niko mi ne bi verovao da sam trudna :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back