sanja d
Aktivan član
- Poruka
- 1.134
snezana 77 sve cestitke za uspesnu vto.Zelim ti laku i lepu trudnocu i jos laksi porodjaj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ako propustim koji dan vi ispisete po nekoliko stranica 

! Kad smo već kod kolica, krenula sam u razgledanje i koliko sam shvatila postoji varijanta kolica sa dodacima (auto-sedište do 6 meseci i nosiljka) i bez dodataka, a razlika je 15-ak hiljada... Pa me zanima (za iskusne mame

Sta je Utrogestan i zasto ga sve uzimate?
Ja sam prvi put cula za njega sad od vas, niko mi ga nije pomenuo...![]()

A u stvari, treba da si srećna što nisi ni čula za njega.Hvala!
Stekla sam utisak da je to nesto sto sve trudnice uzimaju (osim mene), pa sam se uplasila da sam nesto propustila.![]()

..u prve dve nisam imala takvih problema.. 
Strašno! Kad smo već kod kolica, krenula sam u razgledanje i koliko sam shvatila postoji varijanta kolica sa dodacima (auto-sedište do 6 meseci i nosiljka) i bez dodataka, a razlika je 15-ak hiljada... Pa me zanima (za iskusne mame
) da li ste stvarno imale potrebe za korišćenjem te nosiljke i sedišta, ne znam da li će mi to stvarno trebati, bzvz mi je da dam 30.000 ukoliko ne moram, ukoliko mi stvarno treba neću žaliti ni dinara.

A u stvari, treba da si srećna što nisi ni čula za njega.
Ja sam ga isto koristila prva 3 meseca u prvoj trudnoći zbog malog hematoma i jako sam nisko nosila. Posle više nije bilo potrebe, hvala bogu sve to se sredilo.
U ovoj trudnoći je od prvog dana sve u redu, pa sam ga preskočila.![]()

Strašno! Kad smo već kod kolica, krenula sam u razgledanje i koliko sam shvatila postoji varijanta kolica sa dodacima (auto-sedište do 6 meseci i nosiljka) i bez dodataka, a razlika je 15-ak hiljada... Pa me zanima (za iskusne mame
) da li ste stvarno imale potrebe za korišćenjem te nosiljke i sedišta, ne znam da li će mi to stvarno trebati, bzvz mi je da dam 30.000 ukoliko ne moram, ukoliko mi stvarno treba neću žaliti ni dinara.

Pozdrav trudnice...
kod nas su ovako stajale stvari vezane za kolica. Nosiljka za bebe do 6 meseci je za nas bilo bacanje para jel su nasi klinci prerasli to sa nesto vise od 4 meseca-nisu debeli nego veeeliki ( ja sam visoka 183 a mm 203). Prakticno je to sto ne moras da nosis bebu sa kolicima kad zaspe, vec samo izvadis taj dodatak a kolica u drugoj turi. Moj savet (to sam ja kasnije uradila) je da kupis kvalitetno auto-sediste za te pare, koje ce se koristiti do uzrasta od 3 god (sediste koje se "obara" u lezeci polozaj). E sad, mi smo non stop bili u kolima pa nam je to bilo neophodno, ne znaci da drugima to isto odgovara.
Pozdrav![]()

..snezo - nema tu mnogo razmishljanja - ako je koprivnjacha od njega, svaki dr ce ga obustaviti..
..obavezno isprichaj za svoj mali "eksperiment" danas u 3 lekaru..znachice mu..
..mozda ti promeni raspored progesteron depo injekcija, mozda ga samo obustavi..
..obavezno javi shta ti je rekao..![]()
). Elem, nema je u apotekama, ali svi znaju da je kortikosteroid, što ne bismo smele da koristimo, ali kaže dr da može neko kratko vreme...
I ima 2,90 cm
..ne znam zashto je obavezan posle vto, snezo, znash li ti?
on svima nezaobilazan... tako da Kristina, dobro je da ti nije potreban!
ja sam visoka 183 a mm 203
S obzirom da ti je zet 2.15 a ja 1.79
koliki ste! Sad mi je sve čudno što ovde vidim da ima trudnica koje nisu ni čule za njega, pošto tamo odakle ja dolazim (tema vto)on svima nezaobilazan... tako da Kristina, dobro je da ti nije potreban!
![]()
Naravno, znam sta je progesteron i koje su mu uloge.koliki ste!
Sa takvom genetikom svaka po troje dece, pa imate 2 kosarkaska tima sa mamama i tatama.![]()

koliki ste!
Sa takvom genetikom svaka po troje dece, pa imate 2 kosarkaska tima sa mamama i tatama.![]()

Predlozicu muzu
onda moramo jos jednog bebea da ispunimo kvorumKako ste brze ne mogu da vas pratimako propustim koji dan vi ispisete po nekoliko stranica
Cestitke Suzani
Suzana oce biti jedna ili vise beba?