Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja u stvari moram po upute za laboratoriju,danas je dan kad doktorka radi sa trudnicama,zakazuje se tako da nas nikada nema puno.I nije nesto strasno sto se tice guzve.A vadjenje krvi mi ne pominji.Mada su i to fino organizovali.Trudnice od 9-9:30,i najcesce nas ne bude puno,ali ulazimo u iste prostorije gde je pre nas od 7 do 9h prodefilovalo ko zna koliko ljudi i bolesnih i zdravih.Ma uzas.Vise mi se tako oduzilo,a tek za koji dan u peti mesec

Ma uzas, sve je pocelo tako sto su nam svratili prijatelji na kratko i isprljali mi tepih blatom, a ja se toliko potesla sto moram to da cistim, pocela sam da placem kao da su to namerno uradili. :eek: Evo, sad mi je smesno, a tad mi je bilo tragicno. Na to se nadovezalo milion sitnica. Na kraju je mm cistio tepih i prao sudove radi mira u kuci. :heart:

Jao,meni redovno ulaze obuveni.I uzasno me to nervira,a uvek mi je glupo da kazem.Sad sam na ulasku u deciju sobu okacila veliki papir sa natpisom 'molim te izuj se kad ulazis u moju sobu' u potpisu Aleksa.I resila sam problem sto se tice detetove sobe.Obuveni gosti postuju:hahaha:ili se izuju ili ne udju u sobu.Mom muzu bilo glupo,ali meni nije ni malo.Dete mi ne ustaje sa poda.I jos kupili nov tepih pre dve nedelje.Pa kad njima nije glupo da gaze obuveni sto bi meni bilo glupo da kazem.

Ma meni obicno ne smeta, niko se ne izuva, nije mi tesko da ocistim, sinoc su mi malo poludeli hormoni, pa eto. :rumenko: Imam dobar usisivac, ukljucim tresac, i za 5 minuta izgleda kao da je oprano. Ako nesto prospem, npr. kafu, samo polijem vodom i opet usisam tresacem, kao da nista nije bilo. :manikir:

Poslednja izmena:
..za izuvanje sam bila izrichita, otkako su mi deca propuzala.. :rtfm:

..a dr i chekaonice mi ne spominjite.. :roll: ..petkom su kod dr samo trudnice,
ali ima bar josh toliko onih koje su doshle "samo" da im napishe uput,
pogleda rezultate ili napishe josh recepata.. :roll:
..i kod nas su trudnice u laboratoriji od 8:30-9:00, ali u 8:30 uvek ima josh desetak onih koji
nisu zavrshili..a ti sedi i chekaj..tachnije stoj i chekaj, mi smo mlade pa nam je lakshe,
a i sede obichno oni koji su zavrshili sa vadjenjem krvi pa se "stabilizuju"..
..a shto hocu da uginem od gladi do 9:00 ili vishe, nema veze.. :(

Ja sam zabranila konačno pušenje u stanu, a kad bebac dođe ima i izuvanje da uvedem, baš zbog toga što mala beba puzi pa stavlja rukice u usta, a i dosta mi je duplog posla, ribaj pre gostiju, ribaj posle:dash:

..ja mislim da i treba da zabranish.. :)
..chak i pre nego shto puze - ispashce ti 100x pelena, cebence, igrachka na pod,
ne moramo se i u rodjenoj kuci shtrecati kao da je ispalo na trotoar na ulici.. :)

U pravu ste, mi jos nemamo dete, pa nemamo taj osecaj. Inace, odlucila sam da izbacim tepih iz spavace sobe i kad dodje bebac stavim one stazice koje mogu da se peru u masini. Jeste da ovo moje cudo kao usisava i grinje i prasinu (i perut bi komsiji ispod da zivimo u zgradi :zper:), ali nekako mi je ovo sigurnije.
Sto se pusenja tice, jos ga nisam zabranila, otvorim sirom vrata od terase kad neko dodje, pa neka pusi. I ja sam pusila do pre 5 meseci, pa nekako imam vise razumevanja. Ali, kad udari minus, nisam sigurna da cu biti tako tolerantna, bice pusenje na terasi, pa kome nije hladno, neka izvoli! :)

i perut bi komsiji ispod da zivimo u zgradi :zper:

:hahaha: :heart: ... i mi imamo mrcinu kirbija vec skoro petnaest godina,
ali sam ga ogranichila na tri velika spremanja godishnje, crkoh vukuci ga..
..sad kad dodje bebence opet ce da se vrati na bar mesechnu bazu..
..za regularno odrzavanje nam je dobar i mali obichni usisivach, sa posudom..
(..za kirby mm kaze da nam odlepljuje parket.. :lol: )

Kirbi sam ustupila svekrvi, vec 5 godina koristim ovo www.sakura.rs. Bolji mi je, ima jaci tresac (ode i parket i beton ispod :mrgreen:), sve ide u vodu, nema prasine, a laksi je i tresac ima crevo, ne ide na telo aparata. Jeste bio skuplji od kirbija, ali vredi svaki evro. Mm je alergican na sve zivo, prodisao je od kako ga koristim, zaista. Zvucim kao reklama, ali nema veze, i onako mislim da se ne prodaje vise. :D

..joj shto je sladak, R2D2.. :lol:

:zcepanje:
Da, bas je takav.
A ima i sve one fancy dodatke, pa kad mu nakacim opremu za pranje tepiha i mebla sa sve rezervoarom za deterdzent, k'o ghostbuster
ghostbusters-the-video-game-20071204041717527.jpg

A za kirbi ti verujem da se isplatio, i moji ga imaju sto godina, sa njim sam odrasla, zahvaljujuci njemu mi je bilo dozvoljeno da cuvam macke u kuci. :) :heart:

..upravo sam popila domacu shljivu pred okasneli ruchak..
..e nek sam i nemajka (shto bi rekla roze mirka), ali mi je skroz legla, iako je inache ne podnosim.. :)

Ju, ju, ju! Kad ti dodju socijalni radnici sa sve mojim R2D2 da ti isisaju dete kroz pupak, ti se vadi na narodsku zastitu od gripa. Uvoze pogresnu vakcinu, pa ti kao odgovorna majka uz beli lukaC, moras i unutrasnja dezinfekciona sredstva da primenis, sta ces. :zper:
Kod mene obrnuta situacija, volim ponekad domacu rakiju, a sad ne mogu da je pomirisem. :( Primeti da sam smislila savrseno opravdanje ako mi nekad dodje. :mrgreen:

..upravo sam popila domacu shljivu pred okasneli ruchak..
..e nek sam i nemajka (shto bi rekla roze mirka), ali mi je skroz legla, iako je inache ne podnosim.. :)

vala neka si.ja ne mogu alkoholno nista.jedino kupinovo vino,ali mi ni ono poslednjih dana ne prija:sad2:
bas sam postala izbirljiva.u prvoj trudnoci nisam bila takva.uglavnom mi se jedu budalastine,vec smo o tome komentarisali,a pica sto mi prija......svaki dan bi mogla da je jedem:)

Ja sam zabranila konačno pušenje u stanu, a kad bebac dođe ima i izuvanje da uvedem, baš zbog toga što mala beba puzi pa stavlja rukice u usta, a i dosta mi je duplog posla, ribaj pre gostiju, ribaj posle:dash:

Mi smo pusenje zabranili vec odavno u kuci - ako gosti hoce da zapale neka prosetaju napolju, pa kad zavrse neka se vrate. Nije bilo prijatno u pocetku, ali sada vec svi znaju da je nasa kuca "no smoking" i nema problema.
Sa izuvanjem isto - uveli smo da se mora izuvati na ulasku u kucu - cipele u hodniku; imamo rezervne "pape", pa kome je hladno na noge, neka se posluzi.

Jel neko slucajno upoznat sa kupovinom preko eBay-a ?
Moj muzic je video neka fensi kolica JEEP pa bi ih verovatno kupili ali ne znam kako....?
Evo bacite pogled kakva su.....
http://www.amazon.com/Liberty-Limit...e=UTF8&s=baby-products&qid=1258751153&sr=1-14

P.S.Inace ne znamo kog je pola beba ali nema veze bitno da je JEEP heheh ....vozice taja svoju devojcicu i u JEEP kolicima....
Sad sam nasla i krevetac....samo facu odusevljenja da ste videle hehe
http://www.babyearth.com/view.php?img=17-2782-01.jpg&name=Jeep+Trek+Easy-Travel+Playard

:bye:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back