sanja d
Aktivan član
- Poruka
- 1.134
Hvala !
Sutra idem na prvu kontrolu, valjda su testovi bili u pravu !
Pozdrav
Dobro dosla i od mene i srecno sutra

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala !
Pozdrav
Čekamo sutra informacijeHvala !
Pozdrav
Ma kakvi
ja jela po kilo sladoleda dnevno, u poslednjih mesec dana i ja dobila pet kila, a Stefan se rodio sasvim normalan, 3.350 kg
a pre nego se pojavio sladoled (proleće), jela sam isto stalno neke čokoladne keksove
nemoj se prežderavati, ali zadovolji se sa po kojim zalogajčićem![]()
kad bi od toga zavisio porođaj...
neću na ovoj temi da pričam o svom porođaju.. pogotovo ne vama što prvi put rađate![]()
..biljana - josh neshto: moj sin je dve nedelje pred porodjaj procenjen na UZ na 3900g,
a 36h pre nego shto sam se porodila na 4050g..
..rodio se sa 3400g..![]()
Ko je procenjivao težinu? Kraljica Kleopatra ili Milan Tarot
? Bože, Bože... e uteši me sad
![]()
![]()
..dva dr na dva UZ aparata..
![]()
Tokom cele trudnoće uspevala sam da se uzdržim od slatkog (nisam nešto ni imala potrebu), ali sam zato u poslednja 2 dana potpuno poludela, svuda vidim ČOKOLADUUUUUUDa nije slučajno u pitanju predznak da se porodjaj bliži (kako se samo tešim) ?
Jaoj, ako sad dozvolim sebi da se nagojim, stvarno ću biti besna na sebe... inače, upravo ulazim u 38.nedelju... Ja sam se ustvari najviše istripovala jer je neko rekao da od šećera koji majka konzumira beba najviše dobija na težini, a ja već sada znam da očekujem naprednu bebu preko 3 500 kg
Uh, gde će to izaći
![]()
![]()
Pozdrav stomačićima!
I meni se jako jedu slatkisi poslednjih par nedelja, A slatkise nikad nisam volela.
Beba je teska oko 3 kg, a ja sam se ugojila samo 9 kg...
I da, srecan ulazak u 38 nedelju... Blizi se...![]()
![]()
![]()
Ma nije puno 2800...Moja beba ima oko 3kg...
Mi cemo imati najlepse i najpametnije bebe, videces...
i uzivaj do porodjaja...
I meni se jako jedu slatkisi poslednjih par nedelja, A slatkise nikad nisam volela.
Beba je teska oko 3 kg, a ja sam se ugojila samo 9 kg...
I da, srecan ulazak u 38 nedelju... Blizi se...![]()
![]()
![]()
Blago vama sto vam se blizi.Ja cu za koji dan u 12-u nedelju,i bas mi se oduzilo.Za sada ne uzivam ni malo.Mozda ce biti bolje kad mucnine prestanu
Eh,gde je april.....
Evo ja se sad vratila sa pregleda , peta nedelja tek, nista se konkretno ne vidi samo mala tackica tako da imam kontrolu za dve nedelje, kaze tada treba da se vidi kako je. Napunila me vitaminima i nekim vaginaletama , zbog prvog spontanog, pa da se cuvam. Pozdrav![]()