Happy-ca
Aktivan član
- Poruka
- 1.746
Ja znam da se moze raditi i u ZOV.Ja sam radila sve privatno kod Bjelajca,vodila sam celu trudnocu kod njega,pa mi je on sam rekao da mogu i tamo da dolazim na ctg,medjutim ja nisam.Najvise me nerviraju zakazivanja.Iskreno kao covek mi strasno ide na zivce al opet sam imala uvek privilegiju kad sam dolazila u ZOV po neke upute i tome sl. Inace,sad dolazim od njega i rekao mi je da idem u bolnicu jer je on resio da se bas danas porodim,jer mi je jos juce rekao da ce danas da se desi porodjaj!Kontrakcije su mi slabe,a kaze da sam otvorena 2-3 prsta. A ja sam sad naravno u panici,sita sam se isplakala,jer sam ja jedna velika kukavica,pa mi cak ni glupa Sneza ne pomaze!Tako da bih ja naravno ostavila to za sutra...ako moze...
Draggana,nemoj da se plasis!!!Voeruj mi,nije porodjaj toliko strasan koliko prvorotka to moze zamisliti
 ...jeste da je bolno,ali zaista ta bol nije nista u poredjenju sa onim divnim osecajem kad uzmes svoju bebicu
...jeste da je bolno,ali zaista ta bol nije nista u poredjenju sa onim divnim osecajem kad uzmes svoju bebicu  .Hajde Dragana,samo hrabro,raduj se,rodice se tvoj Aleksa,videces ga vec za pa sati
.Hajde Dragana,samo hrabro,raduj se,rodice se tvoj Aleksa,videces ga vec za pa sati  ..pa ja bih tako rado sada bila na tvom mestu.
..pa ja bih tako rado sada bila na tvom mestu.Hajde polako u porodiliste,mislicemo na tebe i Aleksu
 ...blagooo ti seee
...blagooo ti seee  ...Ljubimo te puno,a ti ljubni malog Aleksu i za nas
...Ljubimo te puno,a ti ljubni malog Aleksu i za nas 
SRECNO!

Eto otvara nam se sezona porodjaja

a mene tako... pokupio sa ulice
 a mene tako... pokupio sa ulice 

..prvorotka, iliti na latinskom nulipara..
 ..prvorotka, iliti na latinskom nulipara..  ..aman, grooozno..
 ..aman, grooozno..