smorena mnogo
Zainteresovan član
- Poruka
- 407
Srećno i pišemo se!
I menjaj taj nick, nekako mi je sumoran za buduću mamicu. Nemoj da nam budeš smorena, nego uživaj i raduj se malom bebironu. Samo osmeh na lice i positive thinking!![]()
Hvala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srećno i pišemo se!
I menjaj taj nick, nekako mi je sumoran za buduću mamicu. Nemoj da nam budeš smorena, nego uživaj i raduj se malom bebironu. Samo osmeh na lice i positive thinking!![]()
Dobro jutro drage moje, baš ste mi nedostajale!
Biljana, prvo tebi da odgovorim: DA, u Betaniji STAVLJAJU BEBU MAJCI NA GRUDI i već sam pisala da je to najlepši osećaj na svetu. Zbog tog osećaja neću da idem na carski koji mi je moj oftamolog izričito naredila. Rekla sam, nek oćoravim totalno, ali taj osećaj ne dam. Mislim, u mom slučaju još uvek mogu da biram i dokle god ne škodi bebi, ja se porađam prirodno...
Što se tiče slatkiša, ja sam u prvoj trudnoći jela po želji, ali nisam preterivala, osim sa sladoledom od kog sam se razvaljivala. Ugojila sam se 9kg, a Luka je imao 2930gr.
Znači, slatkiši ne utiču toliko na bebu. Verovatno je sve dozvoljeno dok se ne preteruje.
Toga se pridržavam i u ovoj trudnoći i za 5 meseci sam se ugojila 5 kg...
Kako je ovo lepo što si rekla... sad sam se još više raznežila...![]()
A i vi, što me ne podsetite, one kapsule za urinarne infekcije, zovu se
PALISEPT
Na biljnoj bazi su, pila u prvoj trudnoći, a posle ih je pila i moja mama kad je imala baš problema i brzlo se izlečila![]()
Držimo ti palčeve Happy-ce!!! Jao blago tebi, još malo pa ćeš držati u naručju svoje srculence![]()
Pozdrav svim mamama i buducim mamama!
Ja tek sad ulazim u sestu nedelju pa me interesuje kada , od prilike , pocinju te mucnine? Kod mene , za sad, nista , imala sam blage vrtoglavice i to je sve.
Pozdrav![]()
Pozdrav svim mamama i buducim mamama!
Ja tek sad ulazim u sestu nedelju pa me interesuje kada , od prilike , pocinju te mucnine? Kod mene , za sad, nista , imala sam blage vrtoglavice i to je sve.
Pozdrav![]()
Meni je i dalje jako muka, ne povracam vise tako cesto, ali ubi me mucnina.
Samo jedem nesto suvo. Pre trudnoce nisam mogla da zamislim dan da ne jedem voce i povrce, sad ne mogu ni da pomislim na to, sve mi smeta, stvara mi groznu kiselinu.
Nikad se nisam ovako nepravilno hranila, samo tost, slani krekeri, neka suva pecenica, plazma keks i to je sve. Ne mogu ni nista mlecno, odmah povracam.
Cak mi smeta i integralni hleb, jedem beli tost, nisam jela beli hleb poslednjih 5 godina sigurno, navikla sam na integralni, sad mi i on stvara kiselinu.
Ma grozno se hranim i to traje vec skoro dve nedelje, vodim se mislju da je ipak bolje da jedem bilo sta, nego da sve ispovracam, cisto da bih imala energije. Povremeno probam da pojedem nesto "normalno", jos uvek ne ide, ali se nadam da ce uskoro biti bolje jer pocinjem opasno da se brinem za svoje i bebino zdravlje.![]()