sanja d
Aktivan član
- Poruka
- 1.134
Ja u stvari moram po upute za laboratoriju,danas je dan kad doktorka radi sa trudnicama,zakazuje se tako da nas nikada nema puno.I nije nesto strasno sto se tice guzve.A vadjenje krvi mi ne pominji.Mada su i to fino organizovali.Trudnice od 9-9:30,i najcesce nas ne bude puno,ali ulazimo u iste prostorije gde je pre nas od 7 do 9h prodefilovalo ko zna koliko ljudi i bolesnih i zdravih.Ma uzas.Vise mi se tako oduzilo,a tek za koji dan u peti mesec
Evo, sad mi je smesno, a tad mi je bilo tragicno. Na to se nadovezalo milion sitnica. Na kraju je mm cistio tepih i prao sudove radi mira u kuci.
ili se izuju ili ne udju u sobu.Mom muzu bilo glupo,ali meni nije ni malo.Dete mi ne ustaje sa poda.I jos kupili nov tepih pre dve nedelje.Pa kad njima nije glupo da gaze obuveni sto bi meni bilo glupo da kazem.
Imam dobar usisivac, ukljucim tresac, i za 5 minuta izgleda kao da je oprano. Ako nesto prospem, npr. kafu, samo polijem vodom i opet usisam tresacem, kao da nista nije bilo. 

), ali nekako mi je ovo sigurnije.
)
), sve ide u vodu, nema prasine, a laksi je i tresac ima crevo, ne ide na telo aparata. Jeste bio skuplji od kirbija, ali vredi svaki evro. Mm je alergican na sve zivo, prodisao je od kako ga koristim, zaista. Zvucim kao reklama, ali nema veze, i onako mislim da se ne prodaje vise.