Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A najsladje mi je medju nasim svi preko 30ta nedelja pored nick-a EliNS kako ima/pise/stoji 5ta :D preslatkoooo... malaaa bekaaaa... :zurka: :cvet:

Hihihi, dok se vi osvestite, eto i mog bebca :)

Ja sam se u prvoj trudnoći ugojila ukupno 9kg, ali sam imala nekih 5kg viška u startu.
Sada imam 8 kg viška :rumenko: i sve mi se čini da ću se ugojiti više nego prvi put.
Već sad mi je stomak veći nego prvi put u 4. mesecu.
Meni se tek u 18.nedelji pojavio stomak, iskočio mi odjednom u roku od nedelju dana.
A do tada ništa. Nisam mogla da dočekam da mi se pojavi stomak, jer nisam imala nikakve simptome trudnoće, pa mi je taj stomak bio jako važan :)

Hihihi, dok se vi osvestite, eto i mog bebca :)

Ja sam se u prvoj trudnoći ugojila ukupno 9kg, ali sam imala nekih 5kg viška u startu.
Sada imam 8 kg viška :rumenko: i sve mi se čini da ću se ugojiti više nego prvi put.
Već sad mi je stomak veći nego prvi put u 4. mesecu.
Meni se tek u 18.nedelji pojavio stomak, iskočio mi odjednom u roku od nedelju dana.
A do tada ništa. Nisam mogla da dočekam da mi se pojavi stomak, jer nisam imala nikakve simptome trudnoće, pa mi je taj stomak bio jako važan :)

kazu da je to tako...da se u drugoj trudnoci stomak dosta brze pojavi...znaci, za sada je kod tebe sve po protokolu :D

Društvooooo, evo me da se zvanično zapljunem: trudna sam 5 nedelja! :heart::heart::heart:
Nemate pojma kako sam srećna, možda i više nego prvi put.
Šest meseci smo čekali ovaj dan, danas mi doca potvrdioooo :zurka::pivce:
:vatromet:
Bravo Eli, cestitam od srca, i dobro nam dosla!!! :klap: :heart:
"Na mladjima tema ostaje" :D, taman malo da osvezis ovu nasu postavu, a nadam se da ce nam se i ostale koje rade na tome uskoro pridruziti. ;)

I ja se nadam, pa ću ovde da dočekujem društvo i da ih lepo ugostim :D
A vi ajte, polako se selite na onu drugu temu sa slikama :heart:

Ja sam provalila redosled :D
Porodis se = dodjes ovde, napises iskustvo, kako, sta i kad je bilo, stavis po neku fotkicu!
Malo posle = odes na temu Saveti za Bebe jer si pogubljena! :hahaha:
Jos malo posle = kad prestanes da budes pogubljena, setis se da stavis nesto slikica i na temu sa slikama! :rotf:

Jeste, jeste Kockice, nemoj se becis, istina ziva... :neutral:

Uh hvala Bogu pa meni noge nisu ni N od natecene :worth: ionako sam nogata... :sad2:

Uh hvala Bogu pa meni noge nisu ni N od natecene :worth: ionako sam nogata... :sad2:

taj rast nogu nije od oticanja, vec od hormona koji opusta ligamente i koji sluzi da pripremi karlicu da postane elasticna i da se moze razvuci za porodjaj...e on ne deluje selektivno, vec opusta ligamente svuda, ukljucujuci i stopala. iz nekog razloga stopalo se ne vraca u predjasnje stanje...
al ako ti stpala nisu porasla do sad, ne brini...nece ni za ovih par dana

taj rast nogu nije od oticanja, vec od hormona koji opusta ligamente i koji sluzi da pripremi karlicu da postane elasticna i da se moze razvuci za porodjaj...e on ne deluje selektivno, vec opusta ligamente svuda, ukljucujuci i stopala. iz nekog razloga stopalo se ne vraca u predjasnje stanje...
al ako ti stpala nisu porasla do sad, ne brini...nece ni za ovih par dana

Ahaaa tek sad sam ukapirala :rumenko: ali opet je dobro, jer mi nisu uopste porasla... :aha: ne znam dal se secate kad sam kukala da necu naci cipele jer nosim vec i ovako broj 41, e pa i dalje ga nosim :klap: ove cipele u kojima sam izgurala celu trudnocu i dalje isto zakopcam bez problema :mrgreen: blago se meni... :aha:
Nadam se bananice da neces ni ti se mnogo unogiti :think:

procitah negde pucketanje u stomaku, ja osetim kako mojoj bebici pucketaju kosti, moze da se cuje, ali vrlo retko.kad se pomera jadan valjda zglobovi. ja sam primetila danas bezbojnu gustu sluz na gacicama ali bez krvi. tako da to mozda nije cep. a sekret je inace beo. tako da mozda pocne opet da izlazi u toku noci kao je to to...

Cao mamice :cao: kako ste mi sve od jutros?! :zag:
Bas sam lose spavala sinoc :roll: tako da sad ceo dan zevam i nista mi nije pravo... a Maki je odlucila da ode u fudbalerke :eek: znaci evo od jutros samo nogicama me sutira, pa se onda kao nesto malooo migolji, stomak mi se samo talasa non stop, pa cak i minimalno... :aha: mnogo slatko izgleda :zaljubljena:
CMOK od nas dve za sve vas... :cmok: :cvet:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back