- Poruka
- 20.599
A najsladje mi je medju nasim svi preko 30ta nedelja pored nick-a EliNS kako ima/pise/stoji 5ta
preslatkoooo... malaaa bekaaaa...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A sto se ligamenata tice zenska to je glupostnemoj da se bedacis, sve citaj SVE pa i noge se vrate na normalnu staru velicinu vremenom
![]()
![]()

A najsladje mi je medju nasim svi preko 30ta nedelja pored nick-a EliNS kako ima/pise/stoji 5tapreslatkoooo... malaaa bekaaaa...
![]()
![]()

i sve mi se čini da ću se ugojiti više nego prvi put.
A najsladje mi je medju nasim svi preko 30ta nedelja pored nick-a EliNS kako ima/pise/stoji 5tapreslatkoooo... malaaa bekaaaa...
![]()
![]()
Hihihi, dok se vi osvestite, eto i mog bebca
Ja sam se u prvoj trudnoći ugojila ukupno 9kg, ali sam imala nekih 5kg viška u startu.
Sada imam 8 kg viškai sve mi se čini da ću se ugojiti više nego prvi put.
Već sad mi je stomak veći nego prvi put u 4. mesecu.
Meni se tek u 18.nedelji pojavio stomak, iskočio mi odjednom u roku od nedelju dana.
A do tada ništa. Nisam mogla da dočekam da mi se pojavi stomak, jer nisam imala nikakve simptome trudnoće, pa mi je taj stomak bio jako važan![]()
joj, znam kockice da se sve uglavnom vraca, ali stopala ne (to ako porastu)...veruj, ovo sam procitala na vise mesta i svuda su rekli da je to nepovratno![]()

Društvooooo, evo me da se zvanično zapljunem: trudna sam 5 nedelja!
Nemate pojma kako sam srećna, možda i više nego prvi put.
Šest meseci smo čekali ovaj dan, danas mi doca potvrdioooo
![]()

Dobro nam dosla
Super imacemo jos jednu bebicu,joooj nema nista lepse
Kako se ti osecas?

Bravo Eli, cestitam od srca, i dobro nam dosla!!!Društvooooo, evo me da se zvanično zapljunem: trudna sam 5 nedelja!
![]()

Bravo Eli, cestitam od srca, i dobro nam dosla!!!![]()
"Na mladjima tema ostaje", taman malo da osvezis ovu nasu postavu, a nadam se da ce nam se i ostale koje rade na tome uskoro pridruziti.
![]()

Jeste, jeste Kockice, nemoj se becis, istina ziva...

Ma sad si bre glavna, trebalo je da viknes: pu, prva!I ja se nadam, pa ću ovde da dočekujem društvo i da ih lepo ugostim
A vi ajte, polako se selite na onu drugu temu sa slikama![]()

Ma sad si bre glavna, trebalo je da viknes: pu, prva!
A mi cemo jos malo da smaramo, necemo puno...![]()

I ja se nadam, pa ću ovde da dočekujem društvo i da ih lepo ugostim
A vi ajte, polako se selite na onu drugu temu sa slikama![]()

Jeste, jeste Kockice, nemoj se becis, istina ziva...![]()
ionako sam nogata... 
Čuj smarate, ja uživam u vašim mukicama, čitam ih krišom i smeškam se
Nego vam želim ono što i same sebi želite: da postanete mamice![]()

Uh hvala Bogu pa meni noge nisu ni N od nateceneionako sam nogata...
![]()
taj rast nogu nije od oticanja, vec od hormona koji opusta ligamente i koji sluzi da pripremi karlicu da postane elasticna i da se moze razvuci za porodjaj...e on ne deluje selektivno, vec opusta ligamente svuda, ukljucujuci i stopala. iz nekog razloga stopalo se ne vraca u predjasnje stanje...
al ako ti stpala nisu porasla do sad, ne brini...nece ni za ovih par dana
ali opet je dobro, jer mi nisu uopste porasla...
ne znam dal se secate kad sam kukala da necu naci cipele jer nosim vec i ovako broj 41, e pa i dalje ga nosim
ove cipele u kojima sam izgurala celu trudnocu i dalje isto zakopcam bez problema
blago se meni... 

![]()

![]()

kako ste mi sve od jutros?! 
znaci evo od jutros samo nogicama me sutira, pa se onda kao nesto malooo migolji, stomak mi se samo talasa non stop, pa cak i minimalno...
mnogo slatko izgleda 

Ajmoooo Sunny sad ces uskoro i ti!Maki i ja smo vec drzale palceve i za EliNS, sad cemo i tebi i ima da uspe 100%
![]()
![]()