bonzita93
Aktivan član
- Poruka
- 1.950
Ja mislim da ga hrane tako...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas sam htela da pitam cemu sluze one cevcice iznad usta?
joj fleca je sladak ko secer, a kakvu samo frajer ima frizuru... svaka cast
Pa mi jedva cekamo nove fotkice, bre!!!Video sam decka!!!!!!
Sad cu da vas smaram sa novim fotkama na profilu....
Ne znamo kad ce da izadju ,a ni ne pitemo.Samo neka malecki jos malo poraste......
Sladak mi je decko....
Sacekajte samo dok se snadjem da okacim...
Margo vas sve pozdravlja, a ja ne stizem da iscitam bas sve sto ste pisale...
Mene stomak vec duze vreme.A inace me zanima dal jos nekoga svrbi celo telo, ruke, stomak, noge?!mene evo vec jedno 5 dana cesto svrbi sve...
![]()
Stvarno??? Ja sam bas mislila da nije dobro, pa sam nastojala da izbegavam.istezanje je korisno...samo sad me nekad istegnu stomacni misici pa izbegavam...isto i kad hocu da se osvrnem dok recimo sedim, pa uvrnem gornji deo tela
Stvarno??? Ja sam bas mislila da nije dobro, pa sam nastojala da izbegavam.![]()
Stvarno??? Ja sam bas mislila da nije dobro, pa sam nastojala da izbegavam.![]()
E pa to se i ja pitam... Mislim da je Bonzi ovde napisala da se ne valja protezati u trudnoci.mislim da je istezanje korisno inace...pogledaj macku, svaki put kad ustane posle spavanje proteze celo telo...ali ne znam u trudnoci...ja radim po osecaju-ako mi prija ja se protezem, ako pocne da zateze ja prestanem...a najcesce me zategnu stomacni misici.
ja sam opet supertina,
Kako se osecas?