- Poruka
- 20.599
Hvala zenska! I ja se nadam da ce tako uskoro i da bude,mislim, bas vrijedno radimo na tome!![]()
Heheheheh samo napreeeed... djihaaaa...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala zenska! I ja se nadam da ce tako uskoro i da bude,mislim, bas vrijedno radimo na tome!![]()
Happy-ca, Sunny, Zia i ...još jedna mamica... sve vas čekam da mi se pridružite i držim vam palčeve...
![]()
Heheheheh samo napreeeed... djihaaaa...sorry uzelela sam se muza... sto se i vidi
![]()
Ma nema veze... mogu misliti koji ce to vatromet da bude kad ti Goga dodje!
![]()
super, stizu nam nove trudnice, i trudnice u najavi.
ja sam nocas imala praznjenje organizma, ne pitajte kako sam se provela. stomak mi se tako spustio da mogu malte ne rasirenu saku da stavim ispod grudi. imam napade toplote, cak se i preznojim za tren. a meni nije jos ni frka, ali znam da ce biti kuku lele kad pocne. ja sam bila u soping centru kupovala sam ramove za slike da stavljamo bebca kad uradimo njegove slicice.
angi javi nam se kad se vratis sutra
pozdrav svima
nemoj da na forumu saznam da se poradjam, inace na krstarici sam saznala da sam trudna, dobila sam nalaze nisam znala sta je to beta hcg i ja da pitam sta je to kad ono meni svi cestitaju, a ja u fazi renoviranja stana, stan je bio gradjevina...
Happy-ca, Sunny, Zia i ...još jedna mamica... sve vas čekam da mi se pridružite i držim vam palčeve...
![]()
Hvala! To bi onda bila postava novih trudnica koje vec imaju po jedno dijete.![]()
Video sam decka!!!!!!
Sad cu da vas smaram sa novim fotkama na profilu....
Ne znamo kad ce da izadju ,a ni ne pitemo.Samo neka malecki jos malo poraste......
Sladak mi je decko....
Sacekajte samo dok se snadjem da okacim...
Margo vas sve pozdravlja, a ja ne stizem da iscitam bas sve sto ste pisale...
Video sam decka!!!!!!
Ne znamo kad ce da izadju ,a ni ne pitemo.Samo neka malecki jos malo poraste......
Sladak mi je decko....
Kockice,
Ako si kupila Lanolin, mazi ga slobodno na usne, odlican je...Ja mazem Babylove lanolin iz DM-a i super je i na njemu pise da moze i za ispucale usne da se koristi.
Video sam decka!!!!!!
Sladak mi je decko....