Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cao...
samo da se javimo da smo tu...Ispalili su nas za dostavu kauca za dnevnu za danas, pa moram da sedim na stolici ili u krevet...Popizdela sam:besna:
Sutra idemo kod doce u 16h, jedva cekam:) i pomalo strepim da je bebac karlicno...ali da ne smaram stalno o tome...
Juce mi je non stop pucketalo u stomaku...danas ne...Citala sam da se desava....

Kockice,
Ako si kupila Lanolin, mazi ga slobodno na usne, odlican je...Ja mazem Babylove lanolin iz DM-a i super je i na njemu pise da moze i za ispucale usne da se koristi.

E,da...Citala sam da je pocelo sa radom porodiliste Dragisa misovic juce, pa se nadam da ce sada biti manja guzva i u ostalim porodilistima...Svi ce da pohrle u novo...

Bonzi,
Kad ces kod doce?

Tina,
Jel se nesto desava?

super, stizu nam nove trudnice, i trudnice u najavi.

ja sam nocas imala praznjenje organizma, ne pitajte kako sam se provela. stomak mi se tako spustio da mogu malte ne rasirenu saku da stavim ispod grudi. imam napade toplote, cak se i preznojim za tren. a meni nije jos ni frka, ali znam da ce biti kuku lele kad pocne. ja sam bila u soping centru kupovala sam ramove za slike da stavljamo bebca kad uradimo njegove slicice.

angi javi nam se kad se vratis sutra

pozdrav svima

Poslednja izmena:
super, stizu nam nove trudnice, i trudnice u najavi.

ja sam nocas imala praznjenje organizma, ne pitajte kako sam se provela. stomak mi se tako spustio da mogu malte ne rasirenu saku da stavim ispod grudi. imam napade toplote, cak se i preznojim za tren. a meni nije jos ni frka, ali znam da ce biti kuku lele kad pocne. ja sam bila u soping centru kupovala sam ramove za slike da stavljamo bebca kad uradimo njegove slicice.

angi javi nam se kad se vratis sutra

pozdrav svima

Auu Tina, kod tebe su u pitanju sati, a ne dani.... :D
Neće biti kuku lele, ne brini, videćeš :heart:

nemoj da na forumu saznam da se poradjam, inace na krstarici sam saznala da sam trudna, dobila sam nalaze nisam znala sta je to beta hcg i ja da pitam sta je to kad ono meni svi cestitaju, a ja u fazi renoviranja stana, stan je bio gradjevina...

nemoj da na forumu saznam da se poradjam, inace na krstarici sam saznala da sam trudna, dobila sam nalaze nisam znala sta je to beta hcg i ja da pitam sta je to kad ono meni svi cestitaju, a ja u fazi renoviranja stana, stan je bio gradjevina...

Jao dobra si, sad sam crkla od smeha :hahaha:
Ipak ćeš ti prva znati kad počne porođaj, tu nema greške....
Ili ćeš imati bolove non stop ili će ti pući vodenjak ili ćeš prokrvariti...

Ja sam se porodila 11 dana pre termina. Dan pred porođaj sam uzela uput za bolnicu i taj dan sam prvi put osetila dok hodam da me jako pritiska dole. U toku noći sam se "upiškila" u krevet, pa sam lepo krenula da se sređujem i posle par sati probudila muža da me vodi u bolnicu. Stavili me na indukciju jer mi je iscurio vodenjak, a nisam imala bolove. I posle 5 sati se rodio Luka. Onda se ispostavilo da mi nisu dobro odredili termin jer se rodio samo dan ranije. I dobio je obe desetke, ljubi ga mama...:heart:

Happy-ca, Sunny, Zia i ...još jedna mamica :D... sve vas čekam da mi se pridružite i držim vam palčeve...:zurka:

draga moja iz tvojih usta u Božije uši...neka bude tako...
evo i javno da ti čestitam,i znaš koliko se radujem sa tobom...
i sada draga moja Happy-ca,Sunny,ima da vijamo Eli i još žešće poradimo na tome da joj se pridružimo i svim trudnicama koje će se ovde prijaviti...cmokić za sve buduće mamice...

Video sam decka!!!!!!
Sad cu da vas smaram sa novim fotkama na profilu....
Ne znamo kad ce da izadju ,a ni ne pitemo.Samo neka malecki jos malo poraste......
Sladak mi je decko....
Sacekajte samo dok se snadjem da okacim...
Margo vas sve pozdravlja, a ja ne stizem da iscitam bas sve sto ste pisale...

Video sam decka!!!!!!
Ne znamo kad ce da izadju ,a ni ne pitemo.Samo neka malecki jos malo poraste......
Sladak mi je decko....

Tatice, super sto si video sincica! Hvala na novim fotkicama...Na koga lici?:)
Kako je Margo, jel je boli rana? Jel beba sada sa njom, kako dojenje?
Pozdravi je puno...

Super :super: nerazumem samo zasto ima dan za oceve,ajde drugima ali trebalo bi roditeljima da dozvole da vide bebu!Tatice sincic ti je presladak!Hvala sto si nam stavio nove fotkice :D
Bolje sto su tamo jos,taman mali da ojaca a i margo da se oporavi...
Angi je postavila neka pitanja,ja se pridruzujem....Pozdravi nam margo puno a flecu nam poljubi za mene i enza :heart:

Kockice,
Ako si kupila Lanolin, mazi ga slobodno na usne, odlican je...Ja mazem Babylove lanolin iz DM-a i super je i na njemu pise da moze i za ispucale usne da se koristi.

To su mi savetovali i u apoteci i evo stavljam ga vec od juce i nista se nije promenilo :sad2: jadna moja usta... samo da se porodim pa da se i ona oporave... :aha:

Video sam decka!!!!!!
Sladak mi je decko....

Bravo tata!! :D i hvala na fotkicama... :cmok: poljubi Margo od Maki i mene... :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back