malamargo
Iskusan
- Poruka
- 6.589
jao...bas mi je zao sto si lose prosla i sto si se toliko mucila.......bitno je da ste sad zajedno i da ste obe dobro.......ljubi milu....

.....

.....Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

.....Da li je drugi porodjaj tezi od prvog? Sa prvim detetom sam se lako porodila, ali me sada hvata panika.. Dali se neka od vas prijavila za uzimanje maticnih celija iz pupcane vrpce?

Da li je drugi porodjaj tezi od prvog? Sa prvim detetom sam se lako porodila, ali me sada hvata panika.. Dali se neka od vas prijavila za uzimanje maticnih celija iz pupcane vrpce?
iskreno nisam ni cula za to... 
Cao drugari!Evo nas![]()
Bili malo u shopingu,Enzo dobio puno stvarcice![]()
Slikacu pa cu vam pokazati,bolje sam sad,kupovina me je oraspolozila ,bar sam psihicki bolje,kontrakcije imam i dalje,ali blaze,ma procice!
Reci te mi neko je naveo sta treba za porodiliste,e sad me zanima,nisam primetila,dali ste nabrojali u sta ce te bebu obuci dok je u bolnici,i cim se rodi,nece valjda imati samo bodi i pampers![]()
drago nam je da ste se tako lepo proveli! 

i revizija i hemoroidi... uh ne smem ni da zamislim... ali najbitnije je sad da se sve zavrsilo, nadam se da ce ti se mleko ipak vratiti a ako ne, nemoj ocajavati sta je tu je...
Volimo vas, ljubimo i budite nam dobro!!!

CAo stomaci, samo da vas pozdravim, pa brisem u krevet!!!
![]()
ja vec mislila ti uveliko u porodilistu!
nadam se da ste nam dobro, lepo lalajte...

CAo stomaci, samo da vas pozdravim, pa brisem u krevet!!!
![]()

malo je porastao 
bonzi pa tebi je veci stomak od mog!!!

.......
..
Pa ti si jos tu?!!ja vec mislila ti uveliko u porodilistu!
nadam se da ste nam dobro, lepo lalajte...
![]()
![]()

ali hvala Manja sto si nas uputila! 
A nee nee ja cu ko Georgina![]()

lepo spavajte svi, mazite tibe i 

pa zar mu nije tako hladno?Ovde traze da mu se spremi mali dzakcic,kad se rodi,prvo odelce,mora valjda da ga obuku,unutra se stavi 1bodi,pidzama sa nogicama,carapice,kapica,bluzica od pletiva(neznam kako se kod nas zove,pletena je)i ono sto se stavi da spava beba bez rukava,ili ono sto se iznosi beba kad izadje napolje.
E pa drage moje odosmo Maki i ja u krevet... za pola sata da popijem jos lekic i onda lalanjeee...lepo spavajte svi, mazite tibe i
![]()

Hahahahaha ne izazivaj sudbinu znas!!!![]()
![]()

![]()
bonzi pa tebi je veci stomak od mog!!!
![]()
![]()
![]()
to je slikano pre 3dana,ma otisle su kile malo u guzu i butine
al i u stomacic

......

.......