Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zdravo ja sam danas spavala do 1, imala sam problem strasan sinoc. ne znam kako je kod vas sa culima, ali od kada sam trudna moje culo njuha je kao kod moje donice. .
pardon nije culo njuha nego culo mirisa hhehehe,
Ja sam imala strasne probleme sa culom mirisa prvu polovinu trudnoce, dok su mi trajale one uzasne mucnine. Koza i usne suve, a ne mogu da podnesem miris nikakve kreme, gel za tusiranje sam nasla medicinski, bez mirisa, ali za sampon nisam nasla resenje i pranje kose mi je bilo kao smrtna kazna. Narocito kad uzmem da je susim, a onaj miris se isparava. Uzas. :dash: Sa hranom je, naravno, bilo isto tako lose, ali na srecu sad je sve OK.

zdravo ja sam danas spavala do 1, imala sam problem strasan sinoc. ne znam kako je kod vas sa culima, ali od kada sam trudna moje culo njuha je kao kod moje donice. lezim gledam film i odjednom osetim neki miris luka,pitam muza jel oseca luk on kaze da ne, ok mozda uslo kroz ulazna vrata ja tu izluftiram dnevnu sobu i hodnik, moj muz legao da spava. tu se zavrsi film odem do kuhinje mirna sad cu na spavanje pa da popijem vode a ono u kuhinji najstrasnije mi smrdi luk, ok tu ja izluftiram, a nista nisam kuvala juce, a volim da mi sve mirise na cisto i izluftirano cim osetim neki smrad od kuvanja ja moram da luftiram, kad ono ja otvorim vrata od spavace sobe da konacno legnem da spavam posto je vec bilo pola dva, kad ono moj muz spava a ono osecam luk u sobi sve je na kraju otislo u spavacu sobu joj soka, ja njega budim jel osecas luk,on kaze ne da nisam normalna. da mi je samo znati ko je przio luk u ponoc, a ja sa mojim njuhom osecam ono sto drugi ne osete meni je najgore. a kad sam legla bebica se uspavala od mog trcanja po stanu i luftiranja pa smo lepo spavali.

pardon nije culo njuha nego culo mirisa hhehehe,
:hahaha::hahaha:

Isti problem heheh, to mora da nam je preslo od nasih dzulova...salim se...Imam i ja napade te u sred noci a meni smrdi beli luk od kojeg mi se zeludac zavrne i padne mi pritisak..U pocetku trudnoce nisam smela frizider da otvorim...ili sam ga otvarala na dah pa zbrisem u drugu prostoriju...Tako sam jednom umislila da se nesto pokvarilo i da smrdi pa je moj dragi morao sve da ribachi..i onda je sav srecan dosao i otvorio mi vrata da vidim kao je sve super cisto , ja samo sto se nisam izvrnula....A pored prodavnica nisam smela letos da prolazim od mirisa voca..ne daj boze na pijacu da ode..a bas volim da setam pijacom ..smrc.:brus:

hvala...hvala.....:hvala:

:heart: :heart: :heart:

Kockice,
Casopis je Moje dete, novembraski br. 29din:) Ima clanak na dve strane o hipertenziiji u trudnoci

E hvala zenska! :zag:

zdravo ja sam danas spavala do 1, imala sam problem strasan sinoc. ne znam kako je kod vas sa culima, ali od kada sam trudna moje culo njuha je kao kod moje donice.

da vas pitam kako stojite sa sekretom, koliko vam je povecan? ja svako jutro kad ustanem moram da pripremim dnevni ulozak jer znam da cim pocnem da setam izleti mi sekret ali onako tecniji osecaj je ko da sam se upiskila da me izvinete,bas osetim nalet kad pocne da izlazi jednom mi je probilo trenericu sreca pa sam sama bila niko nije bio kod mene, hehehe

Uh to za culo mirisa imam i ja... :roll: znaci smeju mi se sto svaku hranu mirisem i odmah kad osetim nesto jako, to mi smeta... :whistling:
A za sekret tina je opet isto i kod mene... :thumbdown: mrzim ga, ali sta je tu je, svaki dan koristim one dnevne uloske pa bude iole ok... a par puta sam zaboravila da ga stavim i unistila i gace i helanke :sad2:

A za sekret tina je opet isto i kod mene... :thumbdown: mrzim ga, ali sta je tu je, svaki dan koristim one dnevne uloske pa bude iole ok... a par puta sam zaboravila da ga stavim i unistila i gace i helanke :sad2:
Nama je babica na kursu rekla da niposto ne koristimo dnevne uloske. Oni imaju gornji sloj od pamuka, a donji od neceg nepropusnog, i zbog toga koza ne moze da dise. Vremenom se stanje pogorsava, jer s obzirom da nema dovoda vazduha, stvaraju se gljivice (njima pogoduje vlaznost). Ona je preporucila da koristimo samo prirodne materijale (vatu), da sto cesce menjamo ves (da je ves samo od pamuka), i da navece spavamo u spavacici bez vesa. Ovo poslednje ne praktikujem, ostalo da.

Kockice, tebi je doca rekao da cete probati sa lekovima, pa ako ne bude bolje da moras u bolnicu?
Ako je tako, ne zezaj se. Znam da ti se u bolnicu sigurno ne ide, ali ako lekovi ne pomazu, ne smes se igrati s tim. Javi se doci sto pre, pa vidi sta ce reci...

Nama je babica na kursu rekla da niposto ne koristimo dnevne uloske. Oni imaju gornji sloj od pamuka, a donji od neceg nepropusnog, i zbog toga koza ne moze da dise. Vremenom se stanje pogorsava, jer s obzirom da nema dovoda vazduha, stvaraju se gljivice (njima pogoduje vlaznost). Ona je preporucila da koristimo samo prirodne materijale (vatu), da sto cesce menjamo ves (da je ves samo od pamuka), i da navece spavamo u spavacici bez vesa. Ovo poslednje ne praktikujem, ostalo da.

Pa ja sam redovno bez vesa... to mi je omiljeno :heart: ali to za dnevne uloske nisam znala... :eek: ok naci cu drugi nacin... :aha:

Ne mogu da verujem da lekovi ne pomazu..a ti malo da odes kod cika doktora..visok pritisak i nije bas za zezanje u trudnoci.....

Kockice, tebi je doca rekao da cete probati sa lekovima, pa ako ne bude bolje da moras u bolnicu?
Ako je tako, ne zezaj se. Znam da ti se u bolnicu sigurno ne ide, ali ako lekovi ne pomazu, ne smes se igrati s tim. Javi se doci sto pre, pa vidi sta ce reci...

E nemojte me... :sad2: ne zelim da prelezim 2 meseca u bolnici... idem u subotu na pregled i tad cu se sa Dr. Terzicem sve dogovoriti... ako on kaze da mora ok, ali cu dati sve od sebe da makar sredinom Januara odem u bolnicu pa do carskog da budem tamo, to jos i mogu, ali da sad odem... :dash: :sad2: znaci u subotu cu sve znati, devojke pa vas obavestavam odmah... :heart: nemojte brinete, kad smo sve ovo sto nam se desava uspeli da izguramo i ovo cemo... a ja pratim Makicine pokrete svaki dan i sve je ok! :aha: evo upravo me izlupala za medalju! :cao:

Moj bebac je danas neupbicajeno miran...:confused:
'ebi ga....ne valja kad lupa, ne valja kad ne lupa....Par puta je mrdnuo pa me tesi da je ok, samo da je malo odlucio da odmori

Angy nemoj da se sekiras, to je sve normalno, pa on je jos maji dusa jedna mala...ti i ne mozes bas svaki njegov pokret da osetis, ali kao bude rastao sve ces vise osecati njegovo protezanje gurkanje..:cao:

angi....i moj bebac je danas strasno miran.....takav im je dan....
sta radis u kuhinji......nisi dobra......
samo zovi drustvo da sedi sa tobom......to je super vreme brze prodje.....

Evo bas ode drustvo sa sve decicom...Al su nemirni...Jedva mi je mobilni ostao u zivotu:)
Al su slatki i prepametni...

Samo sam malo nesto sredila par minuta...necu vise...:)

Danas sam se cula sa sestrom od tetke koja mi je rekla da je ona u obe trudnoce imala bebe jako nisko glavom dole sa sve kontrakcijama i nije lezala! Kaze samo nosila pojas i vodila racuna...Super su deca, rodjna u terminu...
A meni rekao da ne ustajem uopste a nemam ni kontrakcije...Ili je on previse oprezan ili je meni beba jos nize...U svakom slucaju, malo me utesila...

Margo kad es ti na vezbe? Ja sam htela da idem od pocetka sedmog ali nema sanse da cu moci...Moras d nam pises o tom disnju...Znam da imaju neke tri vrste...

DSC00933new.jpg

EVOOO GAAAAAA :brus::brus::brus:

Drage mame i buduce mame! Samo da znate, redovno vas "pratim" i ne mogu vise da zivim bez ovog foruma, svakodnevno "upijam" informacije koje razmenjujete i pronalazim dosta toga korisnog za svoj radoznali notes, a mozda mogu i ja nesto da doprinesem s vremena na vreme... Ja na zalost nisam majka(jos uvek) ni trudnica, ali iz sveg srca se nadam da cu vam se vrlo skoro pridruziti! U stvari, pocela sam da pratim ovu temu nakog spontanog kojeg sam imala u maju mesecu, shmrc...Ali idemo dalje!!!! VEEEEEEEEEEEEELIKI POZDRAV SVIMA! :bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back