zdravo ja sam danas spavala do 1, imala sam problem strasan sinoc. ne znam kako je kod vas sa culima, ali od kada sam trudna moje culo njuha je kao kod moje donice. lezim gledam film i odjednom osetim neki miris luka,pitam muza jel oseca luk on kaze da ne, ok mozda uslo kroz ulazna vrata ja tu izluftiram dnevnu sobu i hodnik, moj muz legao da spava. tu se zavrsi film odem do kuhinje mirna sad cu na spavanje pa da popijem vode a ono u kuhinji najstrasnije mi smrdi luk, ok tu ja izluftiram, a nista nisam kuvala juce, a volim da mi sve mirise na cisto i izluftirano cim osetim neki smrad od kuvanja ja moram da luftiram, kad ono ja otvorim vrata od spavace sobe da konacno legnem da spavam posto je vec bilo pola dva, kad ono moj muz spava a ono osecam luk u sobi sve je na kraju otislo u spavacu sobu joj soka, ja njega budim jel osecas luk,on kaze ne da nisam normalna. da mi je samo znati ko je przio luk u ponoc, a ja sa mojim njuhom osecam ono sto drugi ne osete meni je najgore. a kad sam legla bebica se uspavala od mog trcanja po stanu i luftiranja pa smo lepo spavali.
pardon nije culo njuha nego culo mirisa hhehehe,