Jeco ja sutra 37 nedelja...gde ces da se poradjas![]()
Hehe blago nama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeco ja sutra 37 nedelja...gde ces da se poradjas![]()
dobro jutro trudnice, sad nas je bas dosta, ajde jednom ja da ustenep pre vas , ne mogu da verujem da spavate jos, heheheh
sto smo mi vrijednee

ja sam bila budna, ali nisam ustajala iz kreveta... 

Dobro jutro...Ja sam justala pre pola sata...
Ali zato pola noci nisam spavala...Moj muz toliko hrce da poludis! Navikla sam se ranije na to, ali sad kad ustajem da piskim, ne mogu da zaspim posle...Onda se bebac probudio i poceo tako jako da lupa i to negde unutra pa dole kao u vagini...Posle se smirio i ja nekako zaspala...Danas ce moje hrkalo traziti lek protiv hrkanja ili meni tampone za usi...
Od kako lezim, tj. dva dana, smrsala sam 1.5kg...Bas nemam apetit, mada jedem...
Jedna zanimljiva informacija> Drugarica mi rekla da poslednjih dva meseca trudnoce treba izbegavati crveno meso jer ono stvrdnjava grlic a treba da nam omeksa za porodjaj...Kaze da je mislila da su babske price, ali da je u stvari naucna cinjenica...Mada onda treba povesti racuna da ne padne gvozdje...
Kako ste danas?
Kockic, Jel manje boli?
jadna ti...
ali cepovi za usi su pametna stvarcica! 
i jedi zeno, nemoj ti dodjem tamo... 
zvuci malo suludo... ali da se proveriti! 
samo sto sam dosta malaksala i umorna! 
mene izgleda zaza besika.....malo me bolucka.....
moracu sto vise vode danas,i ti isto mila 
nije moj dan!mene izgleda zaza besika.....malo me bolucka.....
kupi caj od Uve i pij ga pls... 
I mene nesto zeza,neidem cesto ali kad idem to je vrlo malo i nekako cudan osecaj,kao da peckamoracu sto vise vode danas,i ti isto mila
Ja nikako nisam spavala,imala sam jake kontrakcije,i stomak me boleo kao kad treba da dobijem,i sad sam sva napeta,pucicu ,place mi se i nervozna sam i jos uvek me boli stomacicnije moj dan!
sutra ce biti bolje... 
I mene nesto zeza,neidem cesto ali kad idem to je vrlo malo i nekako cudan osecaj,kao da peckamoracu sto vise vode danas,i ti isto mila
Ja nikako nisam spavala,imala sam jake kontrakcije,i stomak me boleo kao kad treba da dobijem,i sad sam sva napeta,pucicu ,place mi se i nervozna sam i jos uvek me boli stomacicnije moj dan!

sta sad... 
kako da me ne zeza kad ne mogu da nosim hulahopke.....

(trudna je,pa od pocetka spava samo na ledjima)njoj je termin 1februara,ali rekli su 20jan da ce se poroditi.
e jadan taj covek... 
Idem tek 19 dec kod ginekol,a 16 imam ultrazvuk,bas je daleko 
e ni ja ne nosim hulahopke,nevolim,jedino kad nosim suknju,ili neke pantalonice,medjutim sad sam vise u trenerkama i farmericama tako da nemogu,samo carapice 
Zena mu hrce?!?!![]()
e jadan taj covek...
![]()
, ti cepici izgledaju primamljivo..moram da se spremam idem da radim.....malo......i da se feniram..........bas me mrzi......

Hehee, i moj muz hrce, ti cepici izgledaju primamljivo..
i on hrce... 
Angi,
Pijem lekove za kontrakcije,ali nesto nocas nije pomogaoIdem tek 19 dec kod ginekol,a 16 imam ultrazvuk,bas je daleko
Idem i ja u krevet,guza me boli od sedenja![]()
Margo,
Pokusacu da se smirime ni ja ne nosim hulahopke,nevolim,jedino kad nosim suknju,ili neke pantalonice,medjutim sad sam vise u trenerkama i farmericama tako da nemogu,samo carapice
![]()