Nastasa
Aktivan član
- Poruka
- 1.410
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.......pa stvarno nema smisla.....
......Kako samo bodi,carapice i kapica?pa zar mu nije tako hladno?Ovde traze da mu se spremi mali dzakcic,kad se rodi,prvo odelce,mora valjda da ga obuku,unutra se stavi 1bodi,pidzama sa nogicama,carapice,kapica,bluzica od pletiva(neznam kako se kod nas zove,pletena je)i ono sto se stavi da spava beba bez rukava,ili ono sto se iznosi beba kad izadje napolje.
A za tih 5dana sto se ostaje u bolnici,traze 6bodi,3bluzice pletene,6pari carapica,4pidzame,peskiric sa rukicama kad se beba kupa pa se uvije u to,6portikle,krema za grudi,vata ili maramice za bebu(neke specijalne),spremi se neseser za licnu higenu bebca,1cepence,1 ono za spavanje u sta se stavi bebac da spava,nesto sto se fiksira pupak neznam kako da vam prevedem,toplomer,1 paket pampersa(poklanjaju jedan paket od 28pampersa)i nesto kao jastuk ali nije, to je za ispod glavice fiksira i glavica nemoze da se pomera levo desno,to nalazim da je jako dobra stvar ! i plus odelce kad bude izaslo!
Za majku:3spavacice,1bade mantil,papuce,neseser za licnu higenu,6pari gacice za jednu upotrebu,uloske,fen,toplomer,2 brusa za dojenje,jastucici za dojenje(ono sto da nebi curelo mleko),intimni gel(sapun)i vodica za osvezavanje,za lice,i pumpicu za grudi,!
Uhh,bas puno traze![]()
![]()
raspitacu se ja jos sta treba ali ja mislim da su im kod nas bodici dovoljni...
ma ne znam cu se raspitam... 
Ma ne,sta pricas,tvoj je vecito je slikano pre 3dana,ma otisle su kile malo u guzu i butine
al i u stomacic
![]()
tvoj je nekako pravo veliko trudnicki a moj je debelo veliki 

evo glava mi puca, pritisak mi opet visok (154/82), plus mi je danas 3god. bakine smrti pa sam sva bljak 

A ukapirala sam da mi ve veci problem sto kad se probudim zbog wc--a posle mi se ne spva, jer ceo dan lezim i organizmu je potrebno manje sna...Onda tako blejim dva sta, pa posle zaspim pa do 10...bebac me nije urnisao nocas...bio je dobar...
Upravo nam je riknuo usisivac
Ionako je mator...
Danas je nedelja i ima da odmaramo, juce smo se naradili.
Cao Angi! I ja sam skontala da imamo veci problem sa spavanjem jer nismo fizicki aktivne, juce sam se urnisala od posla i sinoc sam spavala kao beba.Caos!
Evo malo da se javnem...Nocas sam malkice bolje spavala, ali opet ne bas dobro...dragi je kupio tablete protiv hrkanja i tek malo tise hrce...A ukapirala sam da mi ve veci problem sto kad se probudim zbog wc--a posle mi se ne spva, jer ceo dan lezim i organizmu je potrebno manje sna...Onda tako blejim dva sta, pa posle zaspim pa do 10...bebac me nije urnisao nocas...bio je dobar...
Ocekujemo goste popodne, pa je moj dragi u akciji a danas sprema i rucak...srce mojeUpravo nam je riknuo usisivac
Ionako je mator...
Jel ima neka od vas onaj sa vodenim filterom, hteli smo to da kupimo?
Joj, Bonzita, blago tebi...ti kupovala vec za Enca! Zar smes da skitas sa kontrakcijama?
A mene svekrva i sestra moj dragog ubedjuju da nista ne kupujem ranije...
Samo dva puta sam isla na WC, i lako sam zaspala posle toga. Doduse, dragi je nocas spavao na sofi. 
.....

pa jel si pila lekice......
ali sad se opet malo spustio... 
Jel ima neka od vas onaj sa vodenim filterom, hteli smo to da kupimo?
Kockice,
Upravo sam citala u casopisu tekst o hipertenziji u trudnoci...Pise da ako se beba rodi ranije u tom slucaju, da te bebe imaju jaca pluca i lakse se prilagodjavaju spoljasnjoj sreidini...Cuvaj se..nadam se da ce se srediti...![]()
eh nadam se da ce se sve srediti, stvarno se brinem... 
usli smo u 30. nedelju.......

Ima clanak na dve strane o hipertenziiji u trudnociCarobna,
Nemoj da rintas toliko...odmori malo...malo foliraj da t boli stomak
odoh da legnem u moj brlog,...dosta je...
To i mene zanima, na kursu nisu rekli ni reci o tome, kazu to je nebitno, to su "zastarele metode".da i imam jos jedno pitanje, da li idete na vezbe za porodjaj, ja pokusavam da nadjem tacan opis kako se dise pri porodjaju, a to pitam i bivse trudnice koje su se nedavno porodile a to su suza i jelena ja mislim?
da li ste koristile takav nacin disanja pri porodjaju i koliko vam je pomoglo?