Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
na istom smo fakultetu tj. Visoj skoli..ja sam svojevremeno krenula na turizam posle sam videla da nemam vezu da se zaposlim a nikoga ne znam iz te branse:D...onda sam pocela da se bavim dizajnom, krenula u te skole, zavrsila i prebacila se na visu skolu za mendzemnt - opsti mendzemnt posto to mogu da kombinujem sa svim, univerzalno je a nisam bila sigurna sta cu raditi u zivotu:D na Visoj skoli gde sam se prebacila mi je ostao jedan ispit i to engleski..nego nikako to da dam..dakle prkticno je to zavrseno samo da ozvanicim...a Pedja je posle srednje isao na Vojnu akademiju, onda je zavrsio vojnu skolu,. radio ka v. lice i isto upisao managment kasnije dok je radio kao konobar, (kada je dao otkaz u vojsci)....i zajedno sa mnom zavrsio skole i kurseve za design u medjuvremenu..ja sam jos isla i na neformalno obrazovanje na turizam i to sam zavrsila..a najverovatnije cu kad ovo zavrsim u junu da se vratim na moj stari fax da zavrsim jos 2 godine ugostiteljstva...ali to ce biti onako za moj gust...:D
to bi otprilike bilo to..koliki odgovor na jednostavno pitanje, izvinjavam se :rumenko:

Sve same lepe vesti, posao, bebice.
Stefanelly drzi se i sto pre da ozdravis, isto i cerkici od Princes zelim brzi oporavak.

Teta Iro nemoj nikome da se pravdas.Ako nesto ne volim u zivotu to su roditelji koji imaju "divnu" decu, razmazenu, bezobraznu, nevaspitanu, slika i prilika iz doma u koji zive, a opet nevaljaju profesori.Svi mi koji imamo decu znamo "sve te stvari" ali ako smo realni treba da znamo i da razumemo i da postujemo "neke stvari". Zato deca i nisu uvek kriva.

Hvala Vera na lepim recima. Ja zaista jako volim decu i nikad mi nije tesko da za njih odvojim vreme ali me ponekad ubija sto neki uopste nisu zainteresovani ni zasta. Neznam zasto onda uopste idu u skolu. Kako da radim sa njma kada dodju na cas i ne ponesu ni svesku, ni knjigu ni olovku. Pa ne mogu da im pricam price iz matematike.
Kada ces nam doci? Da li tek na jesen ili ima sanse i ranije?:cmok2::cmok2:Kako ide posao? Da li si zadovoljna?

Na pocetku skolske godine jedan decak napravi problem,svi klinci se solidarisu nisu hteli da ga cinkaju,direktorka svima da ukore,pisali izjave i tako to.Moje dete se silno iznerviralo da je na nervnoj bazi imao bol u grudima taj dan.Naravno sutradan odemo u skolu da vidimo i sa razrednom sta se desilo,da cuje i nasu stranu price da objasnimo kako je kolektivna kazna uticala na nase dete i tako dalje...Poenta je da smo mi bili jedini roditelji koji su se pojavili da se informisu sta se to desilo.

Imaću još jednu bratanicu! Ukupno: KOMADA DVA BRATANICA! Oni svi ostali su se ponadali da će biti bratanac, a meni i mojoj postojećoj bratanici baš dobro ovako! Juhu! Ura!:heart::heart::heart::heart:

Divno! Divno! Divno!
Jako se radujem... i samo malo zavidim... pošto ja imam komada dva u muškom rodu... al' neka ih, samo neka su svi oni nama živi, zdravi i srećni!

moram da podelim sa vama lepu vest...ZAPOSLICE MI MUZA NA NEODREDJENO!:D
Bas sam srecna..i to 3 meseca pre isteka zvanicnog roka..posto je prva 3 meseca radio skroz neprijavljen..i trebali su u julu da ga kao prijave na odredjeno..do sad je bio na ugovor, 3, 6 meseci...ali umesto u junu primaju ga sad u aprilu...juppiii..ipak je olaksanje..posle toliko promenjenih poslova i gazdi koji nisu ni placale ni prijavljivale, nista...:D

Još jedna lepa vest!
Divno!
Znam koliko vam to znači i baš se radujem!

Ljubim vas sve!

7ed15aca.gif

Dobro vam jutro zelim i jos puno radosnih dogadjaja. Nesto je nocaske 3 smena zatajila, ali ako treba i odmoriti.
Rado gde samo pronalazis ove divne slicice. Uvek mi ulepsaju dan. Meni danas dolazi cera na rucak pa cemo se valjda konacno svi okupiti. Evo stavila supicu da se kuva pa cu jos malo u nabavku. Navratila da vidim sta ima novo i popijem kaficu sa vama.

Rado,svaka ti čast svaki dan nova i ljepša slika,stvarno melem za dušu.
Danas mi nije dobro zapravo več neko vrijeme,na bolovanju sam imam astmu i sad me čopilo,a nije to najgore nego što danas konačno dolazi na red fešta od kćeri a ja sam gotova još da složim tortu do kraja i u krpe.Jedva sam uspjela nešto kolača ispeč a hvala, bogu da ima več kupiti narezane i složene salame i suhomesnato,da bar tu malo uštedim svoje energije.Čeka nas burna noč,jer fešta je na katu i nema spavanje,neka samo jednom je 18 godina,i želim joj da upiše svoj omiljeni faks a to je psihologija.

Bice pre da su jagode "namenjene" slanini. :bye:
(Przena) slanina se u nekim kuvarima kombinuje sa (bobicastim) vocem.

Ja nekad na jagode stavljam sitan biber u tragovima, on se ne oseca ali sluzi kao pojacavac ukusa jagode (ne pitajte kako to funkcionise, ali da radi - radi)! Mislim pre svega na slatke kombinacije, jagode za odrasle, ne za decije deserte - npr. za jagode na stapicima koje se sluze pored fondu-a (sa crnom cokoladom, npr.) :bye:

Jagode i biber? Oooo, pa to se mora probati.:cool:

Subota jutro, jel se to duže spava?

Klapat neka je ceri srecan rodjendan i neka uspe u svemu sto zeli u zivotu. Tebi zelim da se brzo oporavis. Steta sto nisi malo blize pa da ti priskocim u pomoc. Ali sticices sve. Deci je najvaznije da su zajedno i da se vesele. Mnoge stvari koje mi primecujemo za njih su sporedne pa zato cuvaj sebe jer zdravlje je najbitnije.:cmok2::cmok2:

Klapat srecan cerki 18-i rodjendan :D
evo i mene da pozelim dobro jutro...pijem kafu a momci i dalje spavaju :D
juce pravila tortu - onu sto sam postavila sliku i ustanovim da je 400g laksa nego sto smo se musterija i ja dogovorile.izgleda mi da su jaja bila manja..pa sam se uplasila da li ce im biti dovoljno zbog broja ljudi..i onda sam im dodatno napravila princes krofne - za svaki slucaj, da ima :D

Samo da vidim šta se dešava...
Još sam na dial-up. Ubistvo!!!!!!
Čestitam svima, na rodjendanima, na bratanicama, na NOVOM POSLU...itd!!
Ovi neće doći pre ponedeljka...kad treba da se zameni za novo, onda ih nema...a bili su super do sada, uvek dolazili maltene isti dan!!!
Sve vas ljubim i pozdravljam, i hvala što pitate i brinete za mene!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back