unchi
Domaćin
- Poruka
- 3.736
tome sam se i nadala 
da me ne ogovarate ovako na suvo nego da mogu da ucestvujem

da me ne ogovarate ovako na suvo nego da mogu da ucestvujem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa sta ti je, zna ona ko je zove pa kad vidi da si ti nece da se javi nego prevrne ocima 
A na ovaj kraj sveta?hvala Jacika, hocu...evo pijem fervex prvo, pa cemo videti posle...
semhic, divne fotografije...cim otopli eto nas po dogovoru, da vidimo to i uzivo![]()

)
posto sam na budjenju teska ko crna zemlja moji vrlo ozbiljno pristupaju toj akciji da ne bi morali da angazuju vojsku...to je jutros izgledalo kao da gori Rakovica
Omirisah i ja svoju nesicu pa malo manje mrzim ceo svet,a znala sam da ce mi biti lakse kad vidim da i ovde ima jutarnjih piskarala
..
bljak,kako mu zeludac vari sve te stvari nikad mi nece biti jasno..Danas cemo da djikamo po utakmicama.

).

grlo me boli i sinusi, a sva sam polomljena
a moram da idem... nek' mi je bog u pomoći

Ni one od sinoc, ni ove od danas
Zaboravili smo skroz. Mislim ponavljaju se neke, ali su bile varijante i sada mi je bas zao...

pa ce se valda naci vremena.. Naravno sa srecom da vas sluze nove alatke i da zarade jos.
E sad meni secer treba za fondan bitno je da bude fino mleven (kao c secer u prahu)uzimala sam u eriksonu ali je malo grublji, ako neko zna bila bih mu jako zahvalna 
Da ne otvaram novu temu, da li neko kupuje prah secer na dzakove. Ljudska sujeta je opet nadvladaladevojka koja mi je donosila secer iz neke veleprodaje navodno vise ne moze a neda mi adresu
E sad meni secer treba za fondan bitno je da bude fino mleven (kao c secer u prahu)uzimala sam u eriksonu ali je malo grublji, ako neko zna bila bih mu jako zahvalna
![]()
odoh na posao. pishemo se

Da ne otvaram novu temu, da li neko kupuje prah secer na dzakove. Ljudska sujeta je opet nadvladaladevojka koja mi je donosila secer iz neke veleprodaje navodno vise ne moze a neda mi adresu
![]()