unchi
Domaćin
- Poruka
- 3.736
hvala teta Iro, to sam i ja rekla, jos da damo taj jedan ispit da diplomiramo i mozemo da se posvetimo nekim drugim stvarima
....
hvala i svima ostalima, divni ste...
hvala i svima ostalima, divni ste...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Imaću još jednu bratanicu! Ukupno: KOMADA DVA BRATANICA! Oni svi ostali su se ponadali da će biti bratanac, a meni i mojoj postojećoj bratanici baš dobro ovako! Juhu! Ura!![]()

Kako ide posao? Da li si zadovoljna?

Imaću još jednu bratanicu! Ukupno: KOMADA DVA BRATANICA! Oni svi ostali su se ponadali da će biti bratanac, a meni i mojoj postojećoj bratanici baš dobro ovako! Juhu! Ura!![]()
moram da podelim sa vama lepu vest...ZAPOSLICE MI MUZA NA NEODREDJENO!
Bas sam srecna..i to 3 meseca pre isteka zvanicnog roka..posto je prva 3 meseca radio skroz neprijavljen..i trebali su u julu da ga kao prijave na odredjeno..do sad je bio na ugovor, 3, 6 meseci...ali umesto u junu primaju ga sad u aprilu...juppiii..ipak je olaksanje..posle toliko promenjenih poslova i gazdi koji nisu ni placale ni prijavljivale, nista...![]()

Bice pre da su jagode "namenjene" slanini.
(Przena) slanina se u nekim kuvarima kombinuje sa (bobicastim) vocem.
Ja nekad na jagode stavljam sitan biber u tragovima, on se ne oseca ali sluzi kao pojacavac ukusa jagode (ne pitajte kako to funkcionise, ali da radi - radi)! Mislim pre svega na slatke kombinacije, jagode za odrasle, ne za decije deserte - npr. za jagode na stapicima koje se sluze pored fondu-a (sa crnom cokoladom, npr.)![]()