mamamaja2003
Zainteresovan član
- Poruka
- 298
Devojke...
Hejde da ovo ćaskanje prebacimo na "ćoše", a da ovde ostane tema u skladu sa naslovom? Može?
Ajjojjj
ja ništa ne razumem

I gde je sad tema o ukrasima? Spojena sa ćošetom?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Devojke...
Hejde da ovo ćaskanje prebacimo na "ćoše", a da ovde ostane tema u skladu sa naslovom? Može?

Tema o ukrašavanju ti je skroz gore "lepljiva". Ovde su prebačene poruke koje nemaju baš mnogo (konkretne) veze sa ukrašavanjem i ukrasima.Ajjojjj
ja ništa ne razumem
I gde je sad tema o ukrasima? Spojena sa ćošetom?![]()

Nema problema.Joooj što me sramota...tek sad sam je videla
Sorry na cimanju![]()

(i zene su ljudi kaze Matija B. )
, ali nema veze vole ga i deca i odrasli, a tek kada ga probaju

, boze moja nesudjena profesija, bah mi je zao shto nisam postala prosvetni radnik, sada bi se spremala za raspust
, ne mogu da verujem, pa nije to plazma izmeshana u vangli i prosuta na tacni, pomislih, a dobih zelju da joj to kaem i otvorim ulazna, tj izlazna vrata.Nema vee sav onaj trud da bude ono shto se ocekuje, da se isposhtuje zelja deteta, da bude ukusno i fino...Ma to nema veze, obicna plazma, bez pecenja, a ja da je toliko oderem

Bela Rado da li si uspela sa albumima neshto da uradish?
Manje od 30 evra za 4kg izuzetno lepo napravljene poslastice,pa joj mnogo.Odmah se ispravis,nije te dobro cula,cena je 3.200 dinara.Pa nek se buni opet.
I uopste se ne salim,ako ne cenis svoj rad,ne ocekuj da ce ga drugi ceniti.
Eh Mirko kada imash platu oko 200e, pa josh cela u kreditima, ne mozesh mnogo da birash, cutish i radish, da sam rekla vishe odustala bi ona, a eto to mi jedina torta za ovaj vikend, da ti ne kazem da sam je cekala da plati pa da idemo da kupimo za kucu shta treba ono osnovno, mislim za kuhinju, tako ti je to ovde, ja vrlo dobro znam koliko vredi taj rad, ali drugi ne znaju i nece da znaju, hoce za male pare da se isprse i kao bake i kao mame, tetke, ujne...Manje od 30 evra za 4kg izuzetno lepo napravljene poslastice,pa joj mnogo.Odmah se ispravis,nije te dobro cula,cena je 3.200 dinara.Pa nek se buni opet.
I uopste se ne salim,ako ne cenis svoj rad,ne ocekuj da ce ga drugi ceniti.

Mirko je potpuno u pravu. S
a takvima treba tako.