Jaca023
Elita
- Poruka
- 15.519
Koliko ja znam rec "lubendinje' se koristi u shaljivim razgovorima, kao kad pitash nekog shta vishe voli lubenice ili dinje, a on odgovara lubendinje, zaista nisam cula da takva biljcica postoji.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Shto se mene tice, uvek za, od posla bezala nikada nisam, a kada bi se radilo u ovakvom drushtvu pa to bi bila milina raditi.Sto se mene tice svako okupljanje dolazi u obzir,ali kod nas u lesnikaru i to u septembru kada je berba lesnika pa da vidimo te vrednice. Poljubac od mene!

predmet- matematiku.

Koliko ja znam rec "lubendinje' se koristi u shaljivim razgovorima, kao kad pitash nekog shta vishe voli lubenice ili dinje, a on odgovara lubendinje, zaista nisam cula da takva biljcica postoji.![]()

...Izvini Daco, ali ja nisam cula, sada prvi put, pa covek uci dok je zivcasopis"moja zimnica"...Slatko od lubendinje...sve lepo objasnjeno,postupak jasan,par puta napisana rec lubendinja tako da ne verujem da su se salili kao sto ne bi trebalo da se na takav nacin provukla stamparska greska.inace jutros dodjoh s posla,noc luda da ludja mozda i moze biti,ali nadam se ne meni, sad sam zavrsila torte za vikend,jos dragi da ih razveze pa palimo za Bosnu...inace Teta Iro mom sinu vas predmet i jeste jedini omiljeni...
Sto se tice struke ja radim kao med.sestra.
, ali me brine Zadovoljna domacica, pa da li je ona sigurna shta gaji

Da! Bravo za Jacu!Au Jaco pa ti samo sabiras zelene kvadratice. Kako pogledam ,ti neki novi. Cestitam- svaka ti cast. Bas si omiljena