stefanelli
Aktivan član
- Poruka
- 1.531
Pa ima više komada...????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma otkud znam, koji ti je model?

Pa poshalji mi sliku, a kasnije cemo o nabavci, samo nemoj da nema sve papire , pa da stignem u aps bog toga![]()

Usput je uspela i da me nazove,samo nije ni ona znala....A sto se metele tice...moja je torbo...
A torta, poslusala sam Unchi...sve sa zekama...
Laku noc!

Sakam i ja tebe i čekam te kao što sam obećao. Ima da te izljubim da izgubiš vazduh...I ja sam rodjena u gradu ( sesta generacija) i kao lepo vaspitano gradsko dete koje ne baca otpatke po ulicama, ne pljuje i ne radi takve slicne huliganske radnje, ovako preko foruma se javno izvinjavam gospodinu koga sam uvredila, a nisam htela, samo sam se nasalila.
I da znas da necu da ti dodjem na tvoj salas jer ne volim ravnicu, preferiram Sumadiju i jedno divno selo nadomak Ljiga, zove se Kozelj, ja tamo svako leto uzivam u bojama koje ima Sumadija.
Drago mi je da ste svi dobro.Vidim spremate se za Jagodinu.Zelim da se tamo lepo provedete, mislite i na nas dok ste tamo i slikajte svaki trenutak da biste ga podelili sa nama.
SITE VE SAKAM, a Espanjola posebno, u septembar treba da me ceka na stanici kad stignem, da se ljubimo, obecao je.
Nisam ja ljutica, znate svi ovde dobro. Pozdravče! 

Ne mogu vise o tome ni da razmisljam. Kako je sudjeno - bice.