Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma kod mene se mnog ne smishlja, torta je cokoladna, bash, bash, moja deca je obozavaju, pa mislim da ce i druga, torta je sa fondanom i mojim Nodijem...jedna obicna torta, a smislila sam da vas sve vidim, izljubim da se lepo napricamo, druzimo i uzivamo i da neko uzivajuci pojede moju tortu zajedno sa Nodijem;):heart:

I ja sam rodjena u gradu ( sesta generacija) i kao lepo vaspitano gradsko dete koje ne baca otpatke po ulicama, ne pljuje i ne radi takve slicne huliganske radnje, ovako preko foruma se javno izvinjavam gospodinu koga sam uvredila, a nisam htela, samo sam se nasalila.

I da znas da necu da ti dodjem na tvoj salas jer ne volim ravnicu, preferiram Sumadiju i jedno divno selo nadomak Ljiga, zove se Kozelj, ja tamo svako leto uzivam u bojama koje ima Sumadija.

Drago mi je da ste svi dobro.Vidim spremate se za Jagodinu.Zelim da se tamo lepo provedete, mislite i na nas dok ste tamo i slikajte svaki trenutak da biste ga podelili sa nama.
SITE VE SAKAM, a Espanjola posebno, u septembar treba da me ceka na stanici kad stignem, da se ljubimo, obecao je.

I ja sam rodjena u gradu ( sesta generacija) i kao lepo vaspitano gradsko dete koje ne baca otpatke po ulicama, ne pljuje i ne radi takve slicne huliganske radnje, ovako preko foruma se javno izvinjavam gospodinu koga sam uvredila, a nisam htela, samo sam se nasalila.

I da znas da necu da ti dodjem na tvoj salas jer ne volim ravnicu, preferiram Sumadiju i jedno divno selo nadomak Ljiga, zove se Kozelj, ja tamo svako leto uzivam u bojama koje ima Sumadija.

Drago mi je da ste svi dobro.Vidim spremate se za Jagodinu.Zelim da se tamo lepo provedete, mislite i na nas dok ste tamo i slikajte svaki trenutak da biste ga podelili sa nama.
SITE VE SAKAM, a Espanjola posebno, u septembar treba da me ceka na stanici kad stignem, da se ljubimo, obecao je.
Sakam i ja tebe i čekam te kao što sam obećao. Ima da te izljubim da izgubiš vazduh... :per: Nisam ja ljutica, znate svi ovde dobro. Pozdravče! :bye:

Evo i ja da vam se javnem i sa vama podelim svoju muku. Nista nisam uradila. Krstenica ce biti gotova tek u ponedeljak sto znaci da ce ako je tada posalju do mene stici tek u utorak a ja sam trebala ve u sredu da putujem. Jedino ako uspem da nadjem nekog da u ponedeljak ranije ujutro ode u maticni ured u Nisu, poteraih da odmah to urade i prvim autobusom mi posalje za Beograd pa da nekako uspem da u ponedeljak popodne predam onda bi mozda postojala sansa da do srede dobijem pasos. Problem je nastao jer su "SKOLOVANA" gospoda u Nisu mislila da je Letonija u kojoj sam rodjena na Kosovu pa su papire stavili u zapecak i tri nedelje ih nisu dirali.
Ujedno bih zelela da se neizmerno zahvalim PrincessAndjeli za nesebicnu pomoc i pokazano prijateljstvo. Ovakvih prijatelja kao na nasem forumu nigde necete naci. Cak mi se i nova clanica prvom porukom javila i ponudila pomoc. Hvala joj i nadam se da ce se i dalje sa nama druziti.
Sva sam ni mrtva ni ziva ali mi je lakse kada mogu sve sa vama da podelim. Zato vas sve :cmok2::cmok2::cmok2:

jao teta Iro..dajte da vidimo neko sigurno ima nekoga..pa gde da vam propadne takav put, ne dolazi u obzir..mozda mamamaja moze da pomogne ili neko...moji tj Pedjini su dole ali u Leskovcu..a u ponedeljak rade.. :(
a nista ne moze sutra u subotu?

oh Boze, pa kako 3 nedelje nisu dirali, za to treba 5 min..grrrr..sad sam se setila..Pedjin brat od tetke studira dole - pa cu da vidim danas da ga pitam ako nema predavanja ujutru da ode pokupi to - ne treba im vise od par min. da to odrade, nadam se isto kao ovde.ranije je trebalo dugo ali sad ne bi trebalo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back