Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znas sta!? Sledeci put da trazis dpzvolu za tako dug izostanak...Mi smo sve planirale kako bi u povratku mogle da vidimo neke Beogradjanke koje nisu isle za Jagodinu....I naravno da smo mislile i na tebe, Unu, ...falile ste nam!

Ja sam jos uvek komirana.Nocas sam opet sa sestrom zaglavinjala,pa ovaj sat...A jutros nema smisla da spavam do 12 a u 1 krecem kuci...Morala sam koju i sa mamom i tatom da promenim...Tako da odoh u krevet!Laku noc.

148cd3b6.jpg

pa vi ste sve zajedno bile u petoj brzini dok me nije bilo.Bas mi je zao za ova desavanja oko pasosa,ali se nadam da ce sve na kraju biti kako treba.U Jagodini je vidim bilo lepo u sta nisam ni sumnjala.I ja sam uzivala kod mame i tate,u malom andjelu koji prica trista na sat neku svoju pricu od koje razumes tek po koju rec.Sad se vracam u stvarnost.

Teta Iro,drzimo Vam fige,nadam se da cete uspeti da otputujete.
Daco,dobro nam se vratila:lol:,nadam se da si uspela da se odmoris
Vidim da ste se lepo druzili u Jagodini,sve su torte prelepe!!!
Ja danas imam slobodno pa malkice rasciscavam kucu,a sutra u nove radne pobede-prodajem strudlu na pijaci:D
sve vas:cmok2: :heart::heart:

:vatromet::vatromet::vatromet: Ljudi izgleda da sam uspela. Provukla se kroz iglene usi ali izgleda da je sve u redu i da u sredu putujem.

A sve se zaverilo. Prvo to sa krstenicom, pa me danas nekako pustise bez nje, pa odem u postu da platim priznanice a pao sistem u celoj Srbiji. Sreca pa sam juce dobila neke pare pa sam mogla da platim u kesu. Odem kod jednog coveka koji je trterbao da mi napise potvrdu za hitno vadjenje pasosa. Cekam ga a njega nema. Meni se priblizava termin u miliciji a on javlja da mu je pukla guma i da se zadrzao.Stignem ja nekako u miliciju a oni me pitaju gde mi je stari pasos, a ujutro su mi rekli da ne treba. Brze zovi muza da hitno sedne u taxi i da mi donese. Srecom uspela sam da ga probudim jer se on obicno ne javlja na telefon.I opet sam imala srece pa je sluzbenica napravila kratku pauzu da popije kafu tako da mi je pasos stigao na vreme u zadnji momenat. Ona me proziva a muz ulazi na druga vrata sa pasosem. Totalno sam pogubila zivce i nebi mi uopste trebala pomoc da nekoga bijem. sama bi to zavrsila kao od sale -malo je falilo
Posle toliko peripetija sam se zamislila da nije mozda bolje da odustanem od puta jer me stalno nesto sprecava -- mozda se avion srusi :zcepanje::zcepanje:
Ali ja nisam sujeverna i nista me nece spreciti da odem.
Hvala svima koji su mi pomagali delom i recima. Sve vas puno volim i mislicu na vas dok budem setala ulucama vecnog grada.:cmok2::cmok2:

Bravo!Drago mi je da se sve zavrsilo kako treba!Na kraju krajeva,ako je neko zasluzio ,onda si to ti!Putuj Selma i ne naginji se kroz prozor,a mi zeljno iscekujemo detaljan izvestaj i slike!Odmori se,uzivaj i naravno,misli na nas!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back