Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Irena nemam komentara na sve ovo sto ti se desava.Isto je i kod nas, pasos da izvadis to su muke Tantalove.Trebala si Maju ili Marisku da zamolis mislim da su mogle da ti to zavrse.Pa zasto postoje prijatelji?Pozdravljam te i drzim ti palceve, ipak treba i srece u zivotu.:bye:

jeste muka cekati u redovima,ali vi možete putovati kao ljudi.kako je dobro kupiti kartu za prag,pariz ili bec i boraviti tamo bar jedan vikend.(naravno zaboravi spavanje.:per:)
kod nas nema reda.doduše naši pasoši ništa ne znaci i nigdje ne vrijede.:dash:

a58a15ee.gif

Dobro jutro dragi moji.
Stefanelli ja taman pomislila da si zavrsila pravu devojcicu i da cemo uskoro imati prinovu:zcepanje::zcepanje: ali valjda ces i na tome poraditi isto tako uspesno kao i na tortama. Jedva cekam da vidim tvoje remek delo.
Zelim vam lep i suncan dan i puno smeha i veselja.

Pozdrav od mene za sve moje zenice:bye::heart:
Bilo nam je divno...lepo vreme, drushtvo...pa kakvo moze biti kada je "Tim Snova", zaista jedan divan i bozanstven dan:heart:Hvala Koki i Radetu na domacinskom doceku:cmok2:
Hvala udruzenju "Slatki osmeh"na poklonima:heart:
A najvishe hvala svima vama koje ste mi ulepshale dan i josh jednom potvrdile da mi nikada nece biti zao shto sam vas upoznala tako divne i kako ja kazem sa dushama velike shirine:heart::cmok2::zag::heart:
rzorici kao sjajnom vozacu i sagovorniku shaljem 100 poljubaca:heart:

Poslednja izmena:
Čitam ja vas, čitam... i naravno da neću ostati bez teksta ;).
Koka, Rade i ovog puta Matija :heart: su bili dragi, druželjubivi, fini... jednom rečju savršeni domaćini. Od njih se drugo ni ne očekuje. :)
Zoka (mislim na rzoricu) je, pored toga što se pokazala kao sjajan drug, i sjajan vozač. :ok:
Moje sugrađanke Jaca i Zorica su, kao i uvek, bile divno društvo, Teta Iri, Beloj Radi i njenoj mami je iznanađenje uspelo, super je bilo upoznati i družiti se i sa Stefanelinom porodicom.
Stvarno sam puna utisaka... divnih, pozitivnih, stvarno jedino mogu reći da je ovo bio još jedan lep dan sa vama. :super::hvala:
Ono čime nisam zadovoljna, i što ne mogu da ne kažem, je vrlo nedomaćinsko i čak nekorektno ponašanje domaćina.
Npr. osnovno pravilo kod organizovanja nagradne igre je da onaj ko ima bilo kakve veze sa organizacijom - nema pravo učešća u istoj. Drugu godinu za redom, glavna nagrada Tortijade ostaje kod organizatora/domaćina.
Bez obzira što Tortijada nije imala takmičarski karakter i niko od učesnika nije otišao tamo sa idejom o bilo kakvoj nagradi, nedomaćinski deluje podatak da je glavnu nagradu (letovanje u Grčkoj) osvojila žena iz Jagodine!
Ono što je mene lično posebno iziritiralo je ton i način na koji su nam se obratili momci u ulozi redara, prilikom izlaska iz sale! Gospodo organizatori, ako je neko imao strpljenja da sedne u auto i dođe u vaš grad, kao vaš gost, onda ste i vi kao organizatori, dužni da to ispoštujete i morate imati strpljenja da sačekate da ti isti ljudi lagano napuste salu u kojoj su vam ostavili svoje poklone, a ne da ih požurujete neprimerenim ponašanjem i krajnje neadekvatnim rečima i tonom.

Poslednja izmena:
Bela rado evo cestitam i ovako javno!!!! Potpuno sam se zbunila jer sam mislila da ove godine nece biti nikakvih nagrada (pa cak ni simbolicnih).
A smeh pominje iznenadjenje koje je uspelo pa moram da proverim da li se to odnosi na dolazaka teta ire, bele rade i njene mame? Nesto mi se cini da ste zadnjih dana ipak rekle da necete ici, ali priznajem nisam bas redovno pratila sva dogadjanja
Molila bih da javi onaj ko postavi slicice u album, da znam gde da gledam

Bela rado evo cestitam i ovako javno!!!! Potpuno sam se zbunila jer sam mislila da ove godine nece biti nikakvih nagrada (pa cak ni simbolicnih).
A smeh pominje iznenadjenje koje je uspelo pa moram da proverim da li se to odnosi na dolazaka teta ire, bele rade i njene mame? Nesto mi se cini da ste zadnjih dana ipak rekle da necete ici, ali priznajem nisam bas redovno pratila sva dogadjanja
Molila bih da javi onaj ko postavi slicice u album, da znam gde da gledam

Ja i Teta Ira smo rekle da necemo ici, ali se moj plan promenio u zadnjem casu pa smo se tako dogovorile da ipak dodjemo, nikom nismo rekle pa je zbog toga bilo iznenadjenje.
A nagrade su bile izvlacenje papirica iz tegle, pa tako mene izvukose.:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back