Teta Ira
Domaćin
- Poruka
- 4.376
Wanja zovem ja njih ali niko se uopste ne javlja na telefon tako da mi dzaba. Neznam zasto su uopste dali telefon.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

(ima taj obicaj kada nesto ocekuje), ali nije - spavao je "cak" do 6,15 
Mnogi se gade svinjetine, ribe, povrća...ali ne reaguju na takav način. Kako samo kvazi solidarnost može da zastrani...

a upravo to rade
i uzivaj

Iročka daragaja, žao mi je što ne mogu da ti kažem dobro jutro. Ustao sam pre tebe pa zapalio za Vršac, tako da tek sad po povratku mogu da ti kažem dobar dan. Prvo moram da ti kažem da navijam za tebe iz sve snage da središ tu groznu papirologiju i zadovoljiš dušu na putu. FORZA IRA! I ne brini za mene, ne primam ja to k srcu. Propajao sam puno sveta i najeo se svega i svačega, i veruj mi NIKADA ništa nisam odbio. Pre svega zbog poštovanja domaćina, a onda i iz urođene mi radoznalosti. Uvek sam polazio od toga da ako domicilni to jedu vekovima i živi su i zdravi, preživeću i ja. I, interesantno nikad se nisam pokajao. Ja nešto volim više, nešto manje, ali jedem SVE što se pred mene iznese. Nikad mi ni na pamet nije palo da za neku hranu blanko kažem brrrrrrrrrrrrrrrrrrr...Nadam se da smo se razumeli. A ZA TEBE DARAGAJA, BIĆE I ROŠTILJA I SVEGA ŠTO TI DUŠA IŠTE. Ništa lepše od dobrog druženja, zadovoljnih stomaka i kad nekom dragom mahneš na kraju i znaš da mu je bilo lepo...Dobro jutro drugari. Evo me odavno na nogama i u poslu. Ovo prolecno sunce prosto mami da ustanes u cik zore. Pregledala sam sta ste od sinoc radile i vidim da je tu bilo lepih i ukusnih stvari.
Espanol nemoj sve tako da primas k srcu. Verujem da se Vera nasalila. Ja nemam odbojnost ni prema jednoj hrani ako znam da je korektno spremljena a zablje batake sam probala u jednom renomiranom restoranu kojemu je to glavni specijalitet i nisam bila nesto posebno odusevljena. Moze da se jede ali po meni to nije bas takav delikates kao sto se prica. Ima mnogo ukusnijih stvari ali svako ima pravo na svoj ukus i misljenje.
Ja licno obozavam rostilj i mogla bi ga jesti svaki dan. Uvek sam govorila rostilj, salata, crno vino, muzika i dobro drustvo pa sta ces vise mada je ovo zadnje najbitnije..

)

Blago Vama kada ste u društvu!!!
Jel to pripremate nešto za Jagodinu?