Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa da to ti je tako..prezivecu :D
isto ja zezam kumu...oni imaju obicaj da se retko javljaju na tel..ili ga iskljuce ili ne cuju..ma strasno, njih da dobijes na fixni je uzas..i kaze meni drugi kum: je li Una je l oni imaju identifikaciju poziva? rekoh: imaju..hahahah:hahaha: pa sta ti je, zna ona ko je zove pa kad vidi da si ti nece da se javi nego prevrne ocima :roll: i prokomentarise: pa pusti je bre dodjavola zove me svaki dan, smaracica jedna:D
i svaki put kad mi se ne javi na fix setim se toga, pa je zezam:D

naravno da nisam:D...samo moram da vidim sta ce biti sa odmorom :(
kaze jos nista nije resio...sad ga primaju za stalno, pa cemo videti je l moze da uzima tih 4 dana ili ne...
a ti komsinice je l dolazis na leto ili?

Dobro jutro:dash:posto sam na budjenju teska ko crna zemlja moji vrlo ozbiljno pristupaju toj akciji da ne bi morali da angazuju vojsku...to je jutros izgledalo kao da gori Rakovica:besna:Omirisah i ja svoju nesicu pa malo manje mrzim ceo svet,a znala sam da ce mi biti lakse kad vidim da i ovde ima jutarnjih piskarala:cmok2:..
Ovo starije dete se navuklo na kvas moze da ga pije kad god hoce pa tako evo i uz sendvic za dorucak:eek:bljak,kako mu zeludac vari sve te stvari nikad mi nece biti jasno..Danas cemo da djikamo po utakmicama.

I ja sam tu, pijem caj, prvi put posle dva meseca sam se naspavala, odmorila ko covek.Od sutra pocinje posao turbo, Mladenci (to se slavi kod nas, to je prvi dan proleca kako je neko u braku), pa Uskrs, a posle Uskrsa pocinju svadbe (kod nas od Kolede do Uskrsa niko ne pravi svadbu, a zasto nemam pojma, valjda je sujeverje u pitanju).
Zelim vam lep dan i da ste cili i veseli.VE SAKAM SITE!!!!!

Evo i mene konecno. Bila u Tempu, ne pijaci, prvo na Bajlonijevoj, pa na Zelenom vencu, pristavila rucak i napola odradila kolacice. Popodne cu da ih zavrsim pa pola da stavim u zamrzivac da imaju moji za praznik dok ja budem setala Rimom :D:Da pola da isporucim.
Moram da se polako bacim i na kuvanje jer pre polaska moram da hranom snabdem 3 kuce.
Kada se vratim s puta moram da krenem malo u obilazak po nasoj zemlji pa mi se nadajte :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
A za ogovaranje ne brinem. Za dobrim konjem se i prasina dize.:zcepanje::zcepanje:

Sve sam pročitala još ranom zorom, pred spavanje, al' nije bilo smisla odgovarati - kad nema nikog.
Ne, nisam se provrednila pa rano ustala - tad sam došla kući.
I nisam ja bila "u provodu", već moj brat sa ženom, a ja bila kod mojih dečaka (što i jeste zanimljiv provod :):heart:).
U svakom slučaju, stigla oko 5h, iščitala šta se dešavalo, odspavala, pa sad idemo dalje...
Daco, on je dečko u pubertetu, pa još sportista: masno ćebe bi pojeo... sa sve medom i kiselim krastavcima. :zcepanje:

Ja sam zdrava i vesela i ništa mi ne fali... Jes da sam čistila sneg na tavanu jer je kod mame procurelo, ali to je kod nas zimski sport, pa pošto je moj brat na putu, moram ja... Vrlo je spooky gore u onoj prašini i paučini, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:mrgreen::sad2::besna:

2afcde66.jpg

rZorice cestitam za auto :D jeeeee
I kazes da je to ispalo odjednom, a tako je bilo i nama s masinama. Mislim mi stvarno vec duze vreme gledamo i merkamo. Cak smo vec i dogovorili bili s covekom iz Sabca da dodje do nas, da radimo nesto konacno, ali trebao nam je kredit, pa smo prvo to jurili i onda slucajno Rade naleti na oglas. Cena nam je odgovarala, a sa zenom smo se culi u nedelju popodne i hteli odmah da odemo da vidimo, pa smo ipak odlozili za sutradan, kada smo otisli da vidimo masine i odlucili da kupimo. Vec u sredu su masine bile kod nas :D
E sada, posto nam za to nije trebao kredit, uzecemo kredit za auto, pa cemo se i mi valjda prenoviti :D Jedva cekam da vidim tvoj autic uzivo...

Svima koji su bolesni zelim da ozdrave, a onima koji se lose osecaju da se oraspoloze...
Odoh sada da spavam, jutros sam ustala u 5 da zavrsim torte koje smo imala za danas i ni jednu nismo slikali :sad2: Ni one od sinoc, ni ove od danas :besna: Zaboravili smo skroz. Mislim ponavljaju se neke, ali su bile varijante i sada mi je bas zao...

Da ne otvaram novu temu, da li neko kupuje prah secer na dzakove. Ljudska sujeta je opet nadvladala:roll: devojka koja mi je donosila secer iz neke veleprodaje navodno vise ne moze a neda mi adresu:besna: E sad meni secer treba za fondan bitno je da bude fino mleven (kao c secer u prahu)uzimala sam u eriksonu ali je malo grublji, ako neko zna bila bih mu jako zahvalna :bye:

Da li neko od vas zna recept kako se pravi ćurka sa filom od kestena? Sad gledam film i rekoše da prave ćurku sa kestenom, pa sam se setila da vas pitam. Ako neko zna bila bih mu zahvalna na recopis.
Kesten ću lako kupiti u maxiju, a ćurku ne znam kako da savatam. :roll:

Da ne otvaram novu temu, da li neko kupuje prah secer na dzakove. Ljudska sujeta je opet nadvladala:roll: devojka koja mi je donosila secer iz neke veleprodaje navodno vise ne moze a neda mi adresu:besna: E sad meni secer treba za fondan bitno je da bude fino mleven (kao c secer u prahu)uzimala sam u eriksonu ali je malo grublji, ako neko zna bila bih mu jako zahvalna :bye:

Ne znam da li bi probala da ga melješ, 3/3 kristala i 1/3 brašna i eto ga prah šeker.

imas radnju na kanarevom brdu,cena je 90 din/kg,onako,fin je

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back