kyo.
Elita
- Poruka
- 22.685
radikalski list "Velika Srbija"
meni samo nije jasno kako nema u Srbiji ni političke a ni građanske (da ne govorim moralne) volje da se taj list jednostavno zabrani?
jer dira u državni integritet u 4 međunarodno priznate zemlje (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Makedonija) i prisvaja dijelove ili cijele teritorije pod svoje, a da ne pričam o tome da sije mržnju među narodima?
malo je to licemjerno od radikala kad istovremeno se svesrdno zalažu za ostanak Kosova u Srbiji i za kritiku Zapada jer imaju pretenzije na srpski teritorij...a sami isto rade državama u okruženju..:shock:
Tokyoatia ,onda bi morao da zabraniš celu stranku...Uostalom ,i vi imate neki ''Hrvatski list'' koji je u dlaku isti kao i ''Srbija'', pa to koliko znam i dalje izlazi nesmetano
Njihovo licemerje je i dovelo do kraha njihove politike 2000.-e godine ,a ako Bog da, i za par dana![]()
nije ih dovelo do kraja...
nego ih privremeno maknulo s vlasti...
ostali su veoma jaka opozicija koja bi uskoro mogla postat opet pozicija u Srbiji i time dokazala da je jedan velik dio Srbije i Srba ostao lišen te katarze od prošlih vremena...
žalosno al veoma istinito
što se tiće ovog hrvatskog lista on nije sponzoriran od najjače parlamentarne stranke u Hrvatskoj već od stranke koja nij ni ušla u hrvatski Sabor još od 90ih ...a da ne pričam koliko je trivijalna u Hrvatskoj javnosti da veoma velik broj Hrvata ni nezna da postoji...a čita ga daleko manje
eto ja isto ne bih ni znao da postoji da nisam bio na ovom forumu