kyo.
Elita
- Poruka
- 22.685
radikalski list "Velika Srbija"
meni samo nije jasno kako nema u Srbiji ni političke a ni građanske (da ne govorim moralne) volje da se taj list jednostavno zabrani?
jer dira u državni integritet u 4 međunarodno priznate zemlje (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Makedonija) i prisvaja dijelove ili cijele teritorije pod svoje, a da ne pričam o tome da sije mržnju među narodima?
malo je to licemjerno od radikala kad istovremeno se svesrdno zalažu za ostanak Kosova u Srbiji i za kritiku Zapada jer imaju pretenzije na srpski teritorij...a sami isto rade državama u okruženju..:shock:
Tokyoatia ,onda bi morao da zabraniš celu stranku...Uostalom ,i vi imate neki ''Hrvatski list'' koji je u dlaku isti kao i ''Srbija'', pa to koliko znam i dalje izlazi nesmetano
Njihovo licemerje je i dovelo do kraha njihove politike 2000.-e godine ,a ako Bog da, i za par dana![]()
nije ih dovelo do kraja...
nego ih privremeno maknulo s vlasti...
ostali su veoma jaka opozicija koja bi uskoro mogla postat opet pozicija u Srbiji i time dokazala da je jedan velik dio Srbije i Srba ostao lišen te katarze od prošlih vremena...
žalosno al veoma istinito
što se tiće ovog hrvatskog lista on nije sponzoriran od najjače parlamentarne stranke u Hrvatskoj već od stranke koja nij ni ušla u hrvatski Sabor još od 90ih ...a da ne pričam koliko je trivijalna u Hrvatskoj javnosti da veoma velik broj Hrvata ni nezna da postoji...a čita ga daleko manje
eto ja isto ne bih ni znao da postoji da nisam bio na ovom forumu
...Uostalom ,i vi imate neki ''Hrvatski list'' koji je u dlaku isti kao i ''Srbija'', pa to koliko znam i dalje izlazi nesmetano